Ellig Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia baba wywrozyla"Dzisiaj musis uwazac na konusa w skózanych portkach. Jak go spotkas i się ło ciebie łotse to dostanies parcha… albo nie." Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Ellig napisał(a):Wunia baba wywrozyla"Dzisiaj musis uwazac na konusa w skózanych portkach. Jak go spotkas i się ło ciebie łotse to dostanies parcha… albo nie." wypisz, wymaluj lisia doopa mnie dziś oparchała :D:D:D Quote
RenW Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):nie uciekły tylko lulały Nie lulały, tylko zajęły się pracą domową w końcu:eviltong::D:D:D Quote
RenW Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 ellig napisał(a):wunia baba wywrozyla"dzisiaj musis uwazac na konusa w skózanych portkach. Jak go spotkas i się ło ciebie łotse to dostanies parcha… albo nie." :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Ellig Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 RenW napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Reniu a teraz wylacznie dla Ciebie Babka ujawnila poranna wrozbe;"Dziś na ganku wróżąc zaobserwowałam jak koguciak na kurę próbował wleźć, ale mu się zerwała i uciekła. Uwazaj więc, bo dziś przy ważnym połączeniu komórkowym zasięg możesz stracić… albo nie." Quote
RenW Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ellig napisał(a):Reniu a teraz wylacznie dla Ciebie Babka ujawnila poranna wrozbe;"Dziś na ganku wróżąc zaobserwowałam jak koguciak na kurę próbował wleźć, ale mu się zerwała i uciekła. Uwazaj więc, bo dziś przy ważnym połączeniu komórkowym zasięg możesz stracić… albo nie." A skąd wiesz?? :crazyeye::crazyeye:Mąż dzwonił, ale anulowałam połączenie, więc jakoby zasięg się stracił:D:D:D:D:diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):wypisz, wymaluj lisia doopa mnie dziś oparchała :D:D:D o matko....ale ubaw:grin::grin: Quote
Isadora7 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 piękna zabawka mi teraz wyszło: Nadwoje babka Jeśli chces zeby praca na komputerze dobrze sła, print skrina sobie z rana druknij, podrzyj to w drobne kawałecki i zjedz wodą popijając. Nie bedzies miał wtedy zadnych problemów z Officem, a Internet będzie ciagnął jak smok… albo nie. Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Szarotka napisał(a):Ladna kobitka co chcecie :):) nic nie chcemy ... wróżymy :D:D:D Quote
Szarotka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):nic nie chcemy ... wróżymy :D:D:D I co Wam wyszlo ?? Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ellig napisał(a): dlaczego ujawniasz moje zdjęcie??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Szarotka napisał(a):I co Wam wyszlo ?? w tył zwrot na wątek Ciotka Szarotka ... tam dla każdego cosik było ;) Od ranka zaczynaj ;) Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):dlaczego ujawniasz moje zdjęcie??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ups ... wydało się ... Quote
Szarotka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):w tył zwrot na wątek Ciotka Szarotka ... tam dla każdego cosik było ;) Od ranka zaczynaj ;) Sluchajcie, ja przez to dogo, to niczego zrobic nie moge, pole lezy odlogiem, dzieci w kolyskach placza, nie mowiac o gadzinie, co samopas po lakach lata ................. Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Szarotka napisał(a):Sluchajcie, ja przez to dogo, to niczego zrobic nie moge, pole lezy odlogiem, dzieci w kolyskach placza, nie mowiac o gadzinie, co samopas po lakach lata ................. trudno musisz wybierać. wóz albo przewóz :eviltong: Quote
Szarotka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):trudno musisz wybierać. wóz albo przewóz :eviltong: No coz Polubku wjechalas mi na honor ide obejscie ogarnac :):) Quote
Isadora7 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):dlaczego ujawniasz moje zdjęcie??? Zapomniałaś dodać że to zdjęcie to już po liftingu :scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3: Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Szarotka napisał(a):No coz Polubku wjechalas mi na honor ide obejscie ogarnac :):) nie zapomnij gdzie zostawiłaś korzenie. u gapcia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Isadora7 napisał(a):Zapomniałaś dodać że to zdjęcie to już po liftingu :scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3: Polubek ... Ty tez po liftingu ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Isadora7 napisał(a):Zapomniałaś dodać że to zdjęcie to już po liftingu :scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3: tak nawet po spa :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):a teraz inny zestaw pytań zestaw chcesz? jesteś pewna? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts