wenia41 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Oj tak, tak fobie to ja mam ale tylko na ludzi w białym bo sam biały kolor uwielbiam. :lol: Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 wenia41 napisał(a):Oj tak, tak fobie to ja mam ale tylko na ludzi w białym bo sam biały kolor uwielbiam. :lol: Ja też uwielbiam, poza jednym wyjątkiem; torebek i butów (szczególnie kozaczków:diabloti:) nie uwielbiam:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
wenia41 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 No to już spadam - futerko moje kręci się i kręci, a co nagada do mnie. Pewnie opieprza mnie za ociąganie się ze spacerkiem. Idę pobiegać, rzut kulą psią poćwiczyć i slalom między drzewkami. jak ducha nie wyzionę i do kompa mnie znowu dopuszcza to się zamelduję, a jeśli mnie wykoleguja to dopiero jutro.:painting::Dog_run::scared: Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 wenia41 napisał(a):No to już spadam - futerko moje kręci się i kręci, a co nagada do mnie. Pewnie opieprza mnie za ociąganie się ze spacerkiem. Idę pobiegać, rzut kulą psią poćwiczyć i slalom między drzewkami. jak ducha nie wyzionę i do kompa mnie znowu dopuszcza to się zamelduję, a jeśli mnie wykoleguja to dopiero jutro.:painting::Dog_run::scared: Ja też spadam, bo przez tego Twojego placka..to posikałam się:ekmm::errrr::ices_bla::eek2::flaming::D:D:grin::grin: :scared: Quote
Ellig Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Reniu, na dobranoc nie zapomnij baba radzi:"Jeśli chcesz w nadchodzącym tygodniu pecha przegnać, oglundaj najbliższą Familiadę i na koniec machaj ręką w pseciwną stronę jak uczestnicy. Przez kolejne 7 dni los Ci powinien spsyjać… albo nie." Pa, Pa....:) Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ellig napisał(a):Reniu, na dobranoc nie zapomnij baba radzi:"Jeśli chcesz w nadchodzącym tygodniu pecha przegnać, oglundaj najbliższą Familiadę i na koniec machaj ręką w pseciwną stronę jak uczestnicy. Przez kolejne 7 dni los Ci powinien spsyjać… albo nie." Pa, Pa....:) Oj, to dla mojej mamy, bo ona namiętnie ogląda:D:D:D Cholibcia, dostosuję się, a nóż sprawdzi się :D:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ellig napisał(a):Baba dla Gosi: "Dzisiaj więcej niż tsech plików na raz nie otwieraj. Stary Jantoni trzy mózgotrzepy na raz wypił i się zawiesił. Ledwo co zdążyli go odciąć. Jeśli więc będzies zasady umiaru się tsymał, komputer Ci będzie zacnie się spisywał…albo nie." teraz znalazlam.. bo juz myslalam, ze tylko mi nic baba nie wywrozyla a tu prosze:grin::grin::grin: i....za pozno juz otwarlam wiecej niz 3:diabloti: a takiego mózgotrzepa sama bym se z checia walnela Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 ja tylko na moment z amoku sennego wyrwana ... i wracam do łóżeczka ... dobranockowe pa, pa ... Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):ja tylko na moment z amoku sennego wyrwana ... i wracam do łóżeczka ... dobranockowe pa, pa ... I obuchem w łeb...:roll: Dobranoc. Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):I obuchem w łeb...:roll: Dobranoc. nie obuchem, ale tabletką (szt.3) ... ale na jedno wychodzi ... obłęd ... pa, pa ... Quote
Szarotka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Tez bym poszla spac, ale mi nie wypada :):) Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Szarotka napisał(a):Tez bym poszla spac, ale mi nie wypada :):) ktora u Was jest teraz?? Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):nie obuchem, ale tabletką (szt.3) ... ale na jedno wychodzi ... obłęd ... pa, pa ... Ja nie w kwestii tabletek, mi o inny obłęd chodzi - wątkowy by rzec:roll::shake: Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Ja nie w kwestii tabletek, mi o inny obłęd chodzi - wątkowy by rzec:roll::shake: chyba wiem ktory... RenW napisał(a):Zapodam se ogłupiającą tabletę i idę spać :) ja tez...jakos taki dzien dzis, ze wszystkich tak szybko wymywa Quote
Ingrid44 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):ktora u Was jest teraz?? Odlicz 6 godzin od godziny ktora jest u was. Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 przyszła zmaiana warty do gapcia witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):przyszła zmaiana warty do gapcia witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Marzyłam o kawie i się zastanawiałam kot weźmie się do roboty i zrobi ka(Wunię) Quote
RenW Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Witam Ciotki.:lol: Nie za wcześnie na tą kawę. Dzięki.:lol: Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 RenW napisał(a):Witam Ciotki.:lol: Nie za wcześnie na tą kawę. Dzięki.:lol: a skąd my z szakalem już po ajta Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):przyszła zmaiana warty do gapcia witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Ło Matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ka(Wunia) zrobiona :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Takim świtem bladym ... dzięki Polubek :loveu: Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):Ło Matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ka(Wunia) zrobiona :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Takim świtem bladym ... dzięki Polubek :loveu: idź wunia się przespać bo to środek nocy :sleep2::sleep2::sleep2: my tu zadbamy o wątek nie? :evil_lol: :D :evil_lol: :D :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Se na kaWunie przyszłam i nerwy ukoić po pewnym wątku jednym... no... Poczytałam sobie zaległe posty i już mi lepiej :) Quote
Isadora7 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ra_dunia napisał(a):Se na kaWunie przyszłam i nerwy ukoić po pewnym wątku jednym... no... Poczytałam sobie zaległe posty i już mi lepiej :) A dla mnie wszedzie tak samo czyli ok, gdzie nie stąpnę to polubek.. te takie tam inne bledną:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts