Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 furciaczek napisał(a):plus 150zl jednorazowo prosze wpisac :) :modla:Dziękuję Aniele, dziękuję :loveu: Zaraz wyślę PW z kontem :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Wunia napisał(a):170,oo stałych, 40,oo jednorazowych + jedna od Irenaka, ale kwoty nie znam, oraz od Kundelkowej Skarbowki mamy 100,oo na transport No i od Furciaczka 150,oo jednorazowej :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 furciaczek napisał(a):plus 150zl jednorazowo prosze wpisac :) zanotowane, na pierwszej stronie też :D dlaczego nie działa multicytat :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Wunia']Biafra - nie mogę wysłać do Ciebie PW z numerem konta :( poszło już PW, buziak :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Szarotka, udało mi się wrzucić słowo "bezdomny" do tytułu, zgodnie z Twoimi sugestiami ... podoba Ci się? Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Jeszcze trochę PW porozsyłałam do Ciociuniek ze Śląska i z Iławy ... Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 GoskaGoska napisał(a):sliczny Gapcio jest naprawdę Dziękuję, że przybyłaś :) potrzebujemy pomocy ... Quote
belka123 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 bylam niedawno dac jesc i swiezej wody Gapciowi i normalnie bylam w szoku, chlopak przyszedl na zawolanie, zaczal jes przy mnie, poglaskalam go, podrapalam za uchem i zero leku, jak zobaczyl moje miski z daleka to sie troche wycofal, a tak to zadowolony merdal ogonem i zjadl zarelko Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Belka, super wiadomości :) To oznacza, że nauczy się zaufać człowiekowi, a to oznacza większe szanse na dom :) Pobędzie z ludziami u Jamora i chłopak będzie na medal :D Quote
Szarotka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 On sie powoli przekonuje, ze mu nic nie grozi. Niestety w tym miesiacu nie moge niczego obiecac, bo juz rozdalam. Wpisze Gapcia na kwiecien, jak policze deklaracje to dam znac na ile. Definitywnie potrzebujemy wiecej ciotek/wujkow na watku. Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Szarotka;14248775. napisał(a): Wpisze Gapcia na kwiecien, jak policze deklaracje to dam znac na ile. Dziękuję Szarotko :) Szarotka;14248775. napisał(a): Definitywnie potrzebujemy wiecej ciotek/wujkow na watku. staram się ... staram ... :(:( Quote
Szarotka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Zapisz mnie na 20 zl. od kwietnia stalej deklaracji. Wiem, ze sie starasz:):) Zobaczysz, ze sie uzbiera :):) trzeba wierzyc w to co sie robi :):) Quote
giselle4 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Wuniu jestem a Tobie się nie odmawia... prosze numer konta-10zl znajde takie cudo...slicznosci... rozesle Ciebie aniolku:) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Szarotka napisał(a):Zapisz mnie na 20 zl. od kwietnia stalej deklaracji. Wiem, ze sie starasz:):) Zobaczysz, ze sie uzbiera :):) trzeba wierzyc w to co sie robi :):) Dziękuję ... wierzę, wierzę ... Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 giselle4 napisał(a):Wuniu jestem a Tobie się nie odmawia... prosze numer konta-10zl znajde takie cudo...slicznosci... rozesle Ciebie aniolku:) Dziękuję Gisuniu za przybycie i za Twój cenny "grosik" ... wiesz, że mam słabość do takich duuuuuuuuużych słodziaków ... rozsyłaj nas, rozsyłaj proszę ... Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Ellig napisał(a):Zajrzalam do Gapcia.....Idzie ku dobremu:) :multi:idzie, idzie ku dobremu :loveu: Dzięki Ellig, że mi kibicujesz :oops: Gapciuś, twoja tułaczka wielkimi krokami dobiega końca :loveu: Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Isadora7 napisał(a):Gapciou ma garść kibiców :) przybywa, bardzo się cieszę :) Quote
Szarotka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Popatrzylam na pierwsza strone i widze, ze strasznie mieszam :):) Zapomnialam, ze juz obiecalam Gapciowi w formie jednorazowej wplaty te 20 zl. i teraz to chyba zamienilam na deklaracje stala :):) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 napisałam tak, jak było po kolei, no i tak suma sumarum wyszło na to, że rzeczywiście stała deklaracja od marca ... zostaje tak jak jest? Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 furciaczek napisał(a):Oj Gapciowe grono wielbicielek rosnie :) rośnie Furciaczku, rośnie ... ściągnęłam jeszcze cioteńki ze Śląska i czekam na odzew z Iławy :) Quote
Recommended Posts