Ellig Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ra_dunia jakies pysznosci serwuje, to ja ide lyknac z 5 tabletek:) Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ra_dunia napisał(a):Szpinaczek - mniam, mniam :) Pyszna rzecz. U mnie w garnku dzisiaj (jak się tak Ren u szczyli dopytuje). Będzie kasza pęczak z grzybami :) Mam pomrożone grzybki z jesiennych zbiorów. Już takie pokrojone. Bierzemy grzybki ;) cebulkę, śmietankę lub jogurcik grecki, pietruszkę i pęczak (lub inna kaszę). Cebulkę smażymy, dodajemy grzybki, wszystko dusimy dodajemy soli, pieprzu i śmietanki - coby sosik powstał. Polewamy tym ugotowaną kaszę i wszystko posypujemy pietruszką. Smacznego :) Matko i zaś mnie skręca! Wy mnie skazujecie na najwyższą martyrologię!!!!!:eek2::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Ellig napisał(a):Przynajmniej bede miala cos w banku:cool3::evil_lol: A dużo tam masz??:cool3::cool3::diabloti: Quote
Ellig Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Dopiero bede "cus" miala, jak Polubek zrobi i zje salatke:evil_lol: Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ellig napisał(a):Dopiero bede "cus" miala, jak Polubek zrobi i zje salatke:evil_lol: Rozumi się, lepiej mieć "cuś" niżli oczami świecić:cool3::cool3::D:D Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Ellig napisał(a):Szkoda, ze ja nie moge spac tak jak Wunia.;):kiss_2: gdybym mogła się podzielić z Tobą to bym Ci oddała trochę ... ja mogę spać non-stop ... RenW napisał(a)::facelick::eating: ....:czytaj::happy1: no nieźle ;) polubek napisał(a):masz jak w banku że na dniach zrobię sobie to cudo i zjem a nie będę lizała monitor :evil_lol: trzymam Cię za słowo ;) Isadora7 napisał(a):... uwielbiam szpinak w każdej ilości i w każdej postaci Ra_dunia napisał(a):Szpinaczek - mniam, mniam :) Pyszna rzecz. brrrrrrrrr ... nie znoszę szczypaku ... Ra_dunia napisał(a):U mnie w garnku dzisiaj (jak się tak Ren u szczyli dopytuje). Będzie kasza pęczak z grzybami :) Mam pomrożone grzybki z jesiennych zbiorów. Już takie pokrojone. Bierzemy grzybki ;) cebulkę, śmietankę lub jogurcik grecki, pietruszkę i pęczak (lub inna kaszę). Cebulkę smażymy, dodajemy grzybki, wszystko dusimy dodajemy soli, pieprzu i śmietanki - coby sosik powstał. Polewamy tym ugotowaną kaszę i wszystko posypujemy pietruszką. Smacznego :) a mogą być pieczarki? Ellig napisał(a):Ra_dunia jakies pysznosci serwuje, to ja ide lyknac z 5 tabletek:) a ja 3 :D:D:D:D RenW napisał(a):Matko i zaś mnie skręca! Wy mnie skazujecie na najwyższą martyrologię!!!!!:eek2::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: dasz radę ... twarda sztuka jesteś ... ;) Quote
Ellig Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Rozumi się, lepiej mieć "cuś" niżli oczami świecić:cool3::cool3::D:D Nadwoje babka Jeśli chces w najblizsym czasie podwyżkę dostać, zdobądź pukiel włosów kadrowej z Twojej firmy, zetsyj go na prosek, wsyp do carnej kawy i duszkiem wypij. Do tsech dni powinieneś mieć podniesione pobory… albo nie. Quote
Ellig Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Nadwoje babka prawde ci powie albo i nie....Jest ktos zainteresowany? Quote
Ellig Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ewus, babka ci cos powie: "Jeśli nikt Cię poważnie nie traktuje, psyklej sobie stucnego wąsa. Z babkowego doświadczenia wiem, że ludzie z zarostem pod nosem są społecnie poważani, więc z wąsem będą cię szanować jak, na ten przykład sprzedawczynię z mięsnego…albo nie." Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Ellig napisał(a):Ewus, babka ci cos powie: "Jeśli nikt Cię poważnie nie traktuje, psyklej sobie stucnego wąsa. Z babkowego doświadczenia wiem, że ludzie z zarostem pod nosem są społecnie poważani, więc z wąsem będą cię szanować jak, na ten przykład sprzedawczynię z mięsnego…albo nie." :megagrin::megagrin::megagrin: Ellig, a skąd Ty tę babkę wytrzasnęłaś ? :lol: Quote
Ellig Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Babka gada do Reni: "Dzisiaj na giełdzie w odzieżówkę inwestuj. Kazikowa ostatnio straśnie się stroi, a to oznacza, że firmy podukujące ciuchy hossa w najbliższym kwartale czeka…albo nie." Quote
Ellig Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Teraz do mmd: "Dziś cytaj wszytkie spamy we sksynce, bo mogo być w nich ukryte numery do Multilotka… albo nie." Quote
Ellig Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 I do Ra_duni: "Dziś we dogomaniji dostanies zaprosenie do grona znajomych łod łosoby, która Cie pozonda…albo nie." Quote
Ra_dunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a): a mogą być pieczarki? Mogą... albo nie :D Ellig - Babka rewelacyjna :D to teraz czekam na to zaproszenie... albo nie. Quote
Ellig Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 I dla polubek: "Dzisiaj na wróżbę idąć mojego starego w komórce znalazłam. Cały ranek węgiel wywalał i kompletnie był wykońcony. Znakiem tego noś dziś ze sobą ładowarkę, bo bateria w telefonie może Ci paść… albo nie." Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ellig napisał(a):I dla polubek: "Dzisiaj na wróżbę idąć mojego starego w komórce znalazłam. Cały ranek węgiel wywalał i kompletnie był wykońcony. Znakiem tego noś dziś ze sobą ładowarkę, bo bateria w telefonie może Ci paść… albo nie." a to pech bo mam dwa numery. trudno najwyżej będę robić przkierowania jak jeden zdechnie Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Ellig napisał(a):Teraz do mmd: "Dziś cytaj wszytkie spamy we sksynce, bo mogo być w nich ukryte numery do Multilotka… albo nie." teraz mmd śpi ... Ra_dunia napisał(a):Mogą... albo nie :D Ellig - Babka rewelacyjna :D Ra to Ty babo na pieczarkach mi wróżysz? ... albo nie :D Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ellig napisał(a):Nadwoje babka Jeśli chces w najblizsym czasie podwyżkę dostać, zdobądź pukiel włosów kadrowej z Twojej firmy, zetsyj go na prosek, wsyp do carnej kawy i duszkiem wypij. Do tsech dni powinieneś mieć podniesione pobory… albo nie. Ellig napisał(a):Ewus, babka ci cos powie: "Jeśli nikt Cię poważnie nie traktuje, psyklej sobie stucnego wąsa. Z babkowego doświadczenia wiem, że ludzie z zarostem pod nosem są społecnie poważani, więc z wąsem będą cię szanować jak, na ten przykład sprzedawczynię z mięsnego…albo nie." Ellig napisał(a):Babka gada do Reni: "Dzisiaj na giełdzie w odzieżówkę inwestuj. Kazikowa ostatnio straśnie się stroi, a to oznacza, że firmy podukujące ciuchy hossa w najbliższym kwartale czeka…albo nie." Ellig napisał(a):Teraz do mmd: "Dziś cytaj wszytkie spamy we sksynce, bo mogo być w nich ukryte numery do Multilotka… albo nie." Ellig napisał(a):I do Ra_duni: "Dziś we dogomaniji dostanies zaprosenie do grona znajomych łod łosoby, która Cie pozonda…albo nie." Ellig napisał(a):I dla polubek: "Dzisiaj na wróżbę idąć mojego starego w komórce znalazłam. Cały ranek węgiel wywalał i kompletnie był wykońcony. Znakiem tego noś dziś ze sobą ładowarkę, bo bateria w telefonie może Ci paść… albo nie." Ellig napisał(a)::cool3::evil_lol:Pserwa....:eviltong: Miszmasz!! I Bogu dzięki, bo nie wyrabiam ze śmiechu..:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::megagrin::megagrin::grin::grin::-D:-D:mdrmed::scream_3:(emotikonów braknie:D) Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ciotki i wujkowie na pomoc: SOS!!! Miał być szczęśliwy, przeżył piekło w "kochającym" domu http://www.dogomania.pl/threads/184227 Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 polubek napisał(a):ciotki i wujkowie na pomoc: SOS!!! Miał być szczęśliwy, przeżył piekło w "kochającym" domu http://www.dogomania.pl/threads/184227 Już działa!!! Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ciotki takie pyszności na obiad wsuwają, a ja mam chude pulpeciki z wody:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Ciotki takie pyszności na obiad wsuwają, a ja mam chude pulpeciki z wody:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: a ja rybkę gotowaną z pomidorkiem ... :( Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 mniam, maniam przepisik Raduni super:):) moze jutro sie skusze bo dzis mam cieniutko placuszki z jabłkami:cool3::cool3: Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 a ja mam za to odjazowy obiadek kto zgadnie co? Quote
Ellig Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 polubek napisał(a):a ja mam za to odjazowy obiadek kto zgadnie co? ka(Wunie)...:) Quote
Recommended Posts