Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Szpinaczek - mniam, mniam :) Pyszna rzecz.
U mnie w garnku dzisiaj (jak się tak Ren u szczyli dopytuje).
Będzie kasza pęczak z grzybami :)
Mam pomrożone grzybki z jesiennych zbiorów. Już takie pokrojone. Bierzemy grzybki ;) cebulkę, śmietankę lub jogurcik grecki, pietruszkę i pęczak (lub inna kaszę).
Cebulkę smażymy, dodajemy grzybki, wszystko dusimy dodajemy soli, pieprzu i śmietanki - coby sosik powstał. Polewamy tym ugotowaną kaszę i wszystko posypujemy pietruszką.
Smacznego :)

Matko i zaś mnie skręca! Wy mnie skazujecie na najwyższą martyrologię!!!!!:eek2::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

Ellig napisał(a):
Przynajmniej bede miala cos w banku:cool3::evil_lol:

A dużo tam masz??:cool3::cool3::diabloti:

Posted

Ellig napisał(a):
Dopiero bede "cus" miala, jak Polubek zrobi i zje salatke:evil_lol:

Rozumi się, lepiej mieć "cuś" niżli oczami świecić:cool3::cool3::D:D

Posted

Ellig napisał(a):
Szkoda, ze ja nie moge spac tak jak Wunia.;):kiss_2:

gdybym mogła się podzielić z Tobą to bym Ci oddała trochę ... ja mogę spać non-stop ...
RenW napisał(a):
:facelick::eating: ....:czytaj::happy1:

no nieźle ;)
polubek napisał(a):
masz jak w banku że na dniach zrobię sobie to cudo i zjem a nie będę lizała monitor :evil_lol:

trzymam Cię za słowo ;)
Isadora7 napisał(a):
... uwielbiam szpinak w każdej ilości i w każdej postaci

Ra_dunia napisał(a):
Szpinaczek - mniam, mniam :) Pyszna rzecz.

brrrrrrrrr ... nie znoszę szczypaku ...
Ra_dunia napisał(a):
U mnie w garnku dzisiaj (jak się tak Ren u szczyli dopytuje).
Będzie kasza pęczak z grzybami :)
Mam pomrożone grzybki z jesiennych zbiorów. Już takie pokrojone. Bierzemy grzybki ;) cebulkę, śmietankę lub jogurcik grecki, pietruszkę i pęczak (lub inna kaszę).
Cebulkę smażymy, dodajemy grzybki, wszystko dusimy dodajemy soli, pieprzu i śmietanki - coby sosik powstał. Polewamy tym ugotowaną kaszę i wszystko posypujemy pietruszką.
Smacznego :)

a mogą być pieczarki?
Ellig napisał(a):
Ra_dunia jakies pysznosci serwuje, to ja ide lyknac z 5 tabletek:)

a ja 3 :D:D:D:D
RenW napisał(a):
Matko i zaś mnie skręca! Wy mnie skazujecie na najwyższą martyrologię!!!!!:eek2::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

dasz radę ... twarda sztuka jesteś ... ;)

Posted

RenW napisał(a):
Rozumi się, lepiej mieć "cuś" niżli oczami świecić:cool3::cool3::D:D

Nadwoje babka

Jeśli chces w najblizsym czasie podwyżkę dostać, zdobądź pukiel włosów kadrowej z Twojej firmy, zetsyj go na prosek, wsyp do carnej kawy i duszkiem wypij. Do tsech dni powinieneś mieć podniesione pobory… albo nie.

Posted

Ewus, babka ci cos powie:
"Jeśli nikt Cię poważnie nie traktuje, psyklej sobie stucnego wąsa. Z babkowego doświadczenia wiem, że ludzie z zarostem pod nosem są społecnie poważani, więc z wąsem będą cię szanować jak, na ten przykład sprzedawczynię z mięsnego…albo nie."

Posted

Ellig napisał(a):
"Jeśli nikt Cię poważnie nie traktuje, psyklej sobie stucnego wąsa. Z babkowego doświadczenia wiem, że ludzie z zarostem pod nosem są społecnie poważani, więc z wąsem będą cię szanować jak, na ten przykład sprzedawczynię z mięsnego…albo nie."

:megagrin::megagrin::megagrin: Ellig, a skąd Ty tę babkę wytrzasnęłaś ? :lol:

Posted

Babka gada do Reni:
"Dzisiaj na giełdzie w odzieżówkę inwestuj. Kazikowa ostatnio straśnie się stroi, a to oznacza, że firmy podukujące ciuchy hossa w najbliższym kwartale czeka…albo nie."

Posted

I dla polubek:
"Dzisiaj na wróżbę idąć mojego starego w komórce znalazłam. Cały ranek węgiel wywalał i kompletnie był wykońcony. Znakiem tego noś dziś ze sobą ładowarkę, bo bateria w telefonie może Ci paść… albo nie."

Posted

Ellig napisał(a):
I dla polubek:
"Dzisiaj na wróżbę idąć mojego starego w komórce znalazłam. Cały ranek węgiel wywalał i kompletnie był wykońcony. Znakiem tego noś dziś ze sobą ładowarkę, bo bateria w telefonie może Ci paść… albo nie."

a to pech bo mam dwa numery.
trudno najwyżej będę robić przkierowania jak jeden zdechnie

Posted

Ellig napisał(a):
Teraz do mmd:
"Dziś cytaj wszytkie spamy we sksynce, bo mogo być w nich ukryte numery do Multilotka… albo nie."

teraz mmd śpi ...
Ra_dunia napisał(a):
Mogą... albo nie :D Ellig - Babka rewelacyjna :D

Ra to Ty babo na pieczarkach mi wróżysz? ... albo nie :D

Posted

Ellig napisał(a):
Nadwoje babka

Jeśli chces w najblizsym czasie podwyżkę dostać, zdobądź pukiel włosów kadrowej z Twojej firmy, zetsyj go na prosek, wsyp do carnej kawy i duszkiem wypij. Do tsech dni powinieneś mieć podniesione pobory… albo nie.

Ellig napisał(a):

Ellig napisał(a):
Babka gada do Reni:
"Dzisiaj na giełdzie w odzieżówkę inwestuj. Kazikowa ostatnio straśnie się stroi, a to oznacza, że firmy podukujące ciuchy hossa w najbliższym kwartale czeka…albo nie."

Ellig napisał(a):
Teraz do mmd:
"Dziś cytaj wszytkie spamy we sksynce, bo mogo być w nich ukryte numery do Multilotka… albo nie."

Ellig napisał(a):
I do Ra_duni:
"Dziś we dogomaniji dostanies zaprosenie do grona znajomych łod łosoby, która Cie pozonda…albo nie."

Ellig napisał(a):
I dla polubek:

Ellig napisał(a):
:cool3::evil_lol:Pserwa....:eviltong:

Miszmasz!!
I Bogu dzięki, bo nie wyrabiam ze śmiechu..:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::megagrin::megagrin::grin::grin::-D:-D:mdrmed::scream_3:(emotikonów braknie:D)

Posted

RenW napisał(a):
Ciotki takie pyszności na obiad wsuwają, a ja mam chude pulpeciki z wody:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

a ja rybkę gotowaną z pomidorkiem ... :(