RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 polubek napisał(a):akurat mikroskop :eviltong: Takie to malutkie?!:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Zaraz zrobię se maseczkę i naparsteczek likierku naleją.:diabloti: Może w końcu się dobudzę i zatrybię;):evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Takie to malutkie?!:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: a o czym mowa? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):a o czym mowa? :diabloti::diabloti::diabloti: O tym co zawsze; o moim ulubionym męskim atrybucie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):O tym co zawsze; o moim ulubionym męskim atrybucie:diabloti::diabloti::diabloti: aaaaaaa ... kufelek piwa :D:D:D:D:D Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):aaaaaaa ... kufelek piwa :D:D:D:D:D Taaaaaa... kufelek i puszeczka:D:D:D:D Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):hej cioteczki Gapciowe:loveu::loveu: Hej Gapciowa!:loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Hej Gapciowa!:loveu::loveu: Gonia jest Tolkowa ... Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Uuu, jak tu fajnie, nie tłoczno..:p przenieśli się ludziska na nowy szczeniorkowy wątek. :pUf! Trochę świeżego powietrza..!:lol::D Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):Gonia jest Tolkowa ... A nie nasza pośrednio Gapciowa..?!:roll: Ja już nie wiem kto jest kto, i kto komu przynależy. ;):diabloti:Segregacja tu jaka czy inna cholera..?!:cool3::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Uuu, jak tu fajnie, nie tłoczno..:p przenieśli się ludziska na nowy szczeniorkowy wątek. :pUf! Trochę świeżego powietrza..!:lol::D Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):Gonia jest Tolkowa ... ale nie tylko Tolkowa:cool3::cool3: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):A nie nasza pośrednio Gapciowa..?!:roll: Ja już nie wiem kto jest kto, i kto komu przynależy. ;):diabloti:Segregacja tu jaka czy inna cholera..?!:cool3::evil_lol: tak Ren, Gonia pośrednio Gapciowa, ja za to wyłącznie Gapciowa, chociaż też Tolkowa ... segregacja ... a tam, najważniejsze, że się kręci :D:D:D Isadora7 napisał(a): no to Isadorka humorek ma, że ho, ho ... Lu_Gosiak napisał(a):ale nie tylko Tolkowa:cool3::cool3: bo my wszystkie uniwersalne jesteśmy :D:D:D:D Quote
Isadora7 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):[...] bo my wszystkie uniwersalne jesteśmy :D:D:D:D No nie mów tak bo się poczuję jak Amol dobry na wszystko :) Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):tak Ren, Gonia pośrednio Gapciowa, ja za to wyłącznie Gapciowa, chociaż też Tolkowa ... segregacja ... a tam, najważniejsze, że się kręci :D:D:D no to Isadorka humorek ma, że ho, ho ... bo my wszystkie uniwersalne jesteśmy :D:D:D:D Jak w kalejdoskopie, kurde.. kolorowy zawrót głowy!:D:D:D:D A ja jestem swoja, mogę być Twoja!:cool3:;) Tak - rozciągliwe, jak guma od...nówek, nie śmiganych:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Isadora7 napisał(a):No nie mów tak bo się poczuję jak Amol dobry na wszystko :) Isadora - antidotum na wszystko!!!:multi::multi: Awatar jest przedni!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Jak w kalejdoskopie, kurde.. kolorowy zawrót głowy!:D:D:D:D A ja jestem swoja, mogę być Twoja!:cool3:;) Tak - rozciągliwe, jak guma od...nówek, nie śmiganych:eviltong::diabloti::diabloti: - kolory Ci potrzebne :D - OK, Tyś moja jest :D:D:D - gacie nówki były superaśne, a syreny jeszcze lepsze :D:D:D:D Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Isadora - antidotum na wszystko!!!:multi::multi: antidotum oj tak, oj tak ... pierwsią własną osłania, i armię jamniczą ma ;) Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Uuu, jak tu fajnie, nie tłoczno..:p przenieśli się ludziska na nowy szczeniorkowy wątek. :pUf! Trochę świeżego powietrza..!:lol::D co ty gadasz? :crazyeye: a jak tam wszyscy zotaną? :evil_lol: to kto będzie gapcia podnosił :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 polubek napisał(a):co ty gadasz? :crazyeye: a jak tam wszyscy zotaną? :evil_lol: to kto będzie gapcia podnosił :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Gapcio to chyba już kultowy wątek ... sam się podnosi ;) Quote
Isadora7 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a): ... sam się podnosi ;) Czyli takie niebieskie owalne pastylki niepotrzebne Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):antidotum oj tak, oj tak ... pierwsią własną osłania, i armię jamniczą ma ;) Taką dużą pierś ma ?!:cool3::cool3::crazyeye::evil_lol::diabloti: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Isadora7 napisał(a):Czyli takie niebieskie owalne pastylki niepotrzebne pewnie, że zbędne ... Gapcio odjajczony, ale wątek prężny :D:D:D:D Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Isadora7 napisał(a):Czyli takie niebieskie owalne pastylki niepotrzebne ...I w medykamentach obeznana!!:cool3::cool3::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts