RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ellig napisał(a):Reniu, dziekuje ,ze o mnie pamietalas....dzisiaj zrobilam sobie sama....wiesz co:) Dzien dobry, zajrzalam na troche i zostawiam dla Was mojego ulubionego Ptaka:) Dzisiaj pije wino,podobno trzeba korzystac z zycia.......znajdziecie mnie przy stoliku.... [video=youtube;VZhapd36Co0]http://www.youtube.com/watch?v=VZhapd36Co0&NR=1[/video] Pamiętam Cioteczko o Tobie, pamiętam...:loveu: Te niedobre Ciotki (szczególnie ta jedna:pissed:, Wunia ją zwią:diabloti:) skąpią Ci wirtualnej kaweczki..No ale cóż mogę:niewiem: Dziękujemy Ci za Ptaka..:mdrmed: Mnie osobiście wprawił w dobry nastrój, poczułam się lekko, wolniejsza - chociaż chwilowo od trosk...:lol: Podobno trzeba korzystać..:wink::-? Niektórzy czerpią pełnymi garściami..:roll: Trzymaj się Ellig:calus: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 no to teraz popatrzeć proszę i spróbować policzyć :D:D:D Będzie im zakładany wątek, na razie za dużo nie wiem, ale robota będzie ... szczyle bez domu ... Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 co to za cudaki? :crazyeye: :evil_lol: wunia pewnie do mnie się uśmiechniesz? dobrze policzyłam? sztuka = 9 Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 polubek napisał(a):co to za cudaki? :crazyeye: :evil_lol: wunia pewnie do mnie się uśmiechniesz? dobrze policzyłam? sztuka = 9 to ich allegro : http://www.allegro.pl/item1012289008_oddam_pilnie_szczeniaczki_warszawa_praga_pomocy.html#gallery Obraczus będzie wątek zakładała ;) zgadza się :D:D:D z mamunią 10 ;) Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):no to teraz popatrzeć proszę i spróbować policzyć :D:D:D Będzie im zakładany wątek, na razie za dużo nie wiem, ale robota będzie ... szczyle bez domu ... Kurcze, a to co??:crazyeye::crazyeye: Wunia - sadystka, znęca się nad nami.. :diabloti:takie kluski nam tu kładzie;):evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Kurcze, a to co??:crazyeye::crazyeye: Wunia - sadystka, znęca się nad nami.. :diabloti:takie kluski nam tu kładzie;):evil_lol::evil_lol: kluchy super, prawda? :loveu::loveu::loveu: cytat z allegro: 25 lutego 2010r. własnymi rękami 1szy raz w życiu odebrałem poród 11szczeniaków, wszystkie były zdrowe i żywe. Psia mama rodziła je całą noc, z przerwami na jedzenie i wyprowadzaniem na siku. Wszystkie pieski urodziły się czyste i zdrowe. Od tamtej pory cała gromadka, łącznie z psią mamą mieszkają u mnie. Wszystkie szczeniaczki mają dziś 8.5tygodnia, mają idealny wiek do adopcji. Na adopcję czeka 9sztuk + mama piesków. Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 wunia zakładaj nowy wątek, dawaj dużo info o szczylach i mamie to odstawię odjazdowe banerki. allegro widziałam, fotki takie że mało nie posikałam się ze śmiechu :ylsuper: :megagrin: :ylsuper: :megagrin: :ylsuper: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 polubek napisał(a):wunia zakładaj nowy wątek, dawaj dużo info o szczylach i mamie to odstawię odjazdowe banerki. allegro widziałam, fotki takie że mało nie posikałam się ze śmiechu :ylsuper: :megagrin: :ylsuper: :megagrin: :ylsuper: info zbieramy ;) Quote
Isadora7 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Padłąm z zachwytu, a ten pokos leżących w jednakowej pozycji 9 slicznot to powala.... Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Isadora7 napisał(a):Padłąm z zachwytu, a ten pokos leżących w jednakowej pozycji 9 slicznot to powala.... oj tak, oj tak, kluchy w rządku :D:D:D Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):kluchy super, prawda? :loveu::loveu::loveu: cytat z allegro: 25 lutego 2010r. własnymi rękami 1szy raz w życiu odebrałem poród 11szczeniaków, wszystkie były zdrowe i żywe. Psia mama rodziła je całą noc, z przerwami na jedzenie i wyprowadzaniem na siku. Wszystkie pieski urodziły się czyste i zdrowe. Od tamtej pory cała gromadka, łącznie z psią mamą mieszkają u mnie. Wszystkie szczeniaczki mają dziś 8.5tygodnia, mają idealny wiek do adopcji. Na adopcję czeka 9sztuk + mama piesków. Widziałam allegro, czytałam; tej Kobicie to bym medal utkała:loveu: A zdjęcia są śliczne:multi::lol: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Widziałam allegro, czytałam; tej Kobicie to bym medal utkała:loveu: A zdjęcia są śliczne:multi::lol: Toć to chłop z takim sercem a nie kobita ... Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Widziałam allegro, czytałam; tej Kobicie to bym medal utkała:loveu: A zdjęcia są śliczne:multi::lol: Wunia napisał(a):Toć to chłop z takim sercem a nie kobita ... wunia wybacz ren ona chyba jeszcze żyje dniem wczorajszym :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 polubek napisał(a):wunia wybacz ren ona chyba jeszcze żyje dniem wczorajszym :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: nie wiem co by się nawydarzać musiało cobym, się na Ren zdenerwowała ... nie ma co wybaczać ... Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):Toć to chłop z takim sercem a nie kobita ... :ices_bla::ekmm: No faktycznie.. jak ja czytałam.:-?:errrr: Znak, że jeszcze prochy działają:tard::splat::smhair2::lying: Zabrałam płeć Chłopu..:oops:znaczy się, odjajczyłam:oops:; może to dobry znak:evil_lol: Z sercem i jajami, prawdziwy Chłop!:diabloti: Zrobiłam se na kolorowo, prócz dogoterapii, kolory jeszcze dobrze wpływają.. Wunia, jak myślisz?:roll: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Zrobiłam se na kolorowo, prócz dogoterapii, kolory jeszcze dobrze wpływają.. Wunia, jak myślisz?:roll: tak, tak ... kolory koniecznie też, ściskać Bakcylindra, i dużo zielonego i żółtego ;) Quote
Ra_dunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Śliczne kluchy a facet rewelacja! Też chcę takiego ;) Zbieraj Wuniu info koniecznie i zakładaj maluchom i mamusi wątek. Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 polubek napisał(a):wunia wybacz ren ona chyba jeszcze żyje dniem wczorajszym :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Nie śmiej się ze mnie Ciotka..:shake: bo jak ja chłopa od kobity nie odróżniam:eek2::wallbash: to już jest ze mną bardzo źle:eggface::chaos::bigcry::bigcry::bigcry::diabloti: Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Nie śmiej się ze mnie Ciotka..:shake: bo jak ja chłopa od kobity nie odróżniam:eek2::wallbash: to już jest ze mną bardzo źle:eggface::chaos::bigcry::bigcry::bigcry::diabloti: łoj ciotka nie narzekaj. to tak jak u mnie w pracy mówią "nikt nie zauważy z 60cm nie widać" :evil_lol: :eviltong: :loveu: :eviltong: :evil_lol: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 szczylki mają wątek, założył go Marcin wczoraj, tylko się nie pochwalił ... nowy Wujek na dogo i to z ogromnym sercem ... jazda Ciotki na pomoc Dobremu Człowiekowi ;) http://www.dogomania.pl/threads/184561-Do-oddania-pilnie-szczeniaki-na-Pradze-Po%C5%82udnie-9sztuk-!!-pilna-sprawa-prosz%C4%99-o-pomoc Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):tak, tak ... kolory koniecznie też, ściskać Bakcylindra, i dużo zielonego i żółtego ;) Więc pójde se na zieloną trawkę!;):diabloti: Ra_dunia napisał(a):Śliczne kluchy a facet rewelacja! Też chcę takiego ;) Zbieraj Wuniu info koniecznie i zakładaj maluchom i mamusi wątek. Nie chce być pazerna, ale też chce takiego;):diabloti: Wunia już ożeniona z całą 9-tką + mamusia:eviltong::evil_lol: Postawili Ciotkę pod mur, bez możliwości wyboru:crazyeye::diabloti: Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 polubek napisał(a):łoj ciotka nie narzekaj. to tak jak u mnie w pracy mówią "nikt nie zauważy z 60cm nie widać" :evil_lol: :eviltong: :loveu: :eviltong: :evil_lol: Lurnetkę trza!:D:D:D:evil_lol: Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 RenW napisał(a):Lurnetka trza!:D:D:D:evil_lol: akurat mikroskop :eviltong: Quote
RenW Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wunia napisał(a):szczylki mają wątek, założył go Marcin wczoraj, tylko się nie pochwalił ... nowy Wujek na dogo i to z ogromnym sercem ... jazda Ciotki na pomoc Dobremu Człowiekowi ;) http://www.dogomania.pl/threads/184561-Do-oddania-pilnie-szczeniaki-na-Pradze-Po%C5%82udnie-9sztuk-!!-pilna-sprawa-prosz%C4%99-o-pomoc Idziemy zwąchać nowego Wujka.. :roll:co to za osobliwy egzemplarz i taki wyjątkowy:cool3::diabloti: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 wątek szczylków: http://www.dogomania.pl/threads/184561-Do-oddania-pilnie-szczeniaki-na-Pradze-Po%C5%82udnie-9sztuk-!!-pilna-sprawa-prosz%C4%99-o-pomoc Quote
Recommended Posts