RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Wunia napisał(a):Gapcio będzie miał zrobione full wypasione allegro z wszelkimi wyróżnieniami przez Ciocię Isadorkę ;) Ma obiecane ;) Spokojnie.. ja myślę, że sprawa Gapcia ruszy do przodu, a bieg wydarzeń nabierze tempa:) Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Wunia napisał(a):Uciekam już :bye::bye::bye::bye: Buziaki dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: :buzi::kciuki::kciuki::loveu::loveu::loveu::loveu: :bye::bye::bye::bye: Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Siedzim grzecznie.:p Cisza i spokój.:p Wunia poszła do szpitalika na "dożywianie".;) W przyszłym tygodniu o tej porze będziemy w tym samym pełnym składzie.:multi: No i dobrze.:lol::multi::multi: Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 a do tego czasu musimy: 1. naprodukować ze sto stron wątku, żeby miała co czytać jak wróci i była pewna, że wszyscy o Gapciu pamiętali 2. wysłać Gapcia do domku, bo już najwyższy czas. I w tym celu: 2.a. molestować ;) ciotkę Izadorkę coby wypasione allegro wystawiła 2.b. molestować inne osoby coby Gapcia ogłaszały i promowały 2.c. to samo co punkt pierwszy tylko w tym celu, aby wątek Gapcia zawsze był wysoko Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ra_dunia napisał(a):a do tego czasu musimy: 1. naprodukować ze sto stron wątku, żeby miała co czytać jak wróci i była pewna, że wszyscy o Gapciu pamiętali 2. wysłać Gapcia do domku, bo już najwyższy czas. I w tym celu: 2.a. molestować ;) ciotkę Izadorkę coby wypasione allegro wystawiła 2.b. molestować inne osoby coby Gapcia ogłaszały i promowały 2.c. to samo co punkt pierwszy tylko w tym celu, aby wątek Gapcia zawsze był wysoko Ra_dunia, Ty to masz głowę.;):evil_lol: Wszystko ładnie usystematyzowała i w punkty ubrała!:multi: Nie no, z ta produkcją stron nie będziem przesadzać.:roll::diabloti: A może Wunia będzie mieć dostęp do neta..?:roll: Ra_dunia, Ty kącik kulinarny wypełnij..:diabloti: W molestacji dobra jest Szarotka, wiem coś o tym;):diabloti: Chwila!! Przecież allegro Gapcio ma, wydziergane własnoręcznie przez Fur.. Quote
Ellig Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 RenW napisał(a)::buzi::kciuki::kciuki::loveu::loveu::loveu::loveu: :bye::bye::bye::bye: Nie bylo mnie jak Wunia uciekala.....Ja uciekam 26 kwietnia.....Wuniu do zobaczenia:) Quote
Ingrid44 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Witam cioteczki popoludniowa pora. Kochane Cioteczki , Poszukujemy kogos do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Namyslowie- pomiedzy Opolem I Wroclawiem. Czy znacie kogos z tamtych rejonow? Piesek jest z Zamoscia . Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Ingrid44']Witam cioteczki popoludniowa pora. Kochane Cioteczki , Poszukujemy kogos do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Namyslowie- pomiedzy Opolem I Wroclawiem. Czy znacie kogos z tamtych rejonow? Piesek jest z Zamoscia . Ojej, Ingrid do mnie pisała w tej sprawie; zapomniałam.:oops::oops: Niestety, nie znam nikogo z tamtych rejonów, nawet z moich rodzimych nikogo nie znam:roll::shake: Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ellig napisał(a):Nie bylo mnie jak Wunia uciekala.....Ja uciekam 26 kwietnia.....Wuniu do zobaczenia:) Wyście Kobity chyba wszystkie powariowały, tak kolejno wybywacie.:shake: Ja nie wiem!:roll::shake: Quote
Ellig Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='RenW']Wyście Kobity chyba wszystkie powariowały, tak kolejno wybywacie.:shake: Ja nie wiem!:roll::shake: Tez uwazam ,ze to nie fajnie.... Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Ellig']Tez uwazam ,ze to nie fajnie.... Aleś laskę wytargała!:D:D:D Quote
amica Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Ra_dunia']a do tego czasu musimy: 1. naprodukować ze sto stron wątku, żeby miała co czytać jak wróci i była pewna, że wszyscy o Gapciu pamiętali 2. wysłać Gapcia do domku, bo już najwyższy czas. I w tym celu: 2.a. molestować ;) ciotkę Izadorkę coby wypasione allegro wystawiła 2.b. molestować inne osoby coby Gapcia ogłaszały i promowały 2.c. to samo co punkt pierwszy tylko w tym celu, aby wątek Gapcia zawsze był wysoko Bardzo dobry plan:) Nie można zawieść Wuni! Ale byłoby super znaleźć domek dla Gapcia zanim Wunia wróci na wątek żeby miała mega wypas niespodziankę. Słuchajcie jak ktoś go nie zechce widząc te fotki to już nie wiem. U Jamora fot.1 U Jamora fot.a U Jamora fot.3 Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='amica']Bardzo dobry plan:) Nie można zawieść Wuni! Ale byłoby super znaleźć domek dla Gapcia zanim Wunia wróci na wątek żeby miała mega wypas niespodziankę. Chyba amica bierze sprawę zbyt ambicjonalnie i emocjonalnie.. :cool3:;)No, jak jesteś taka władna to znajdź i zrób niespodziankę;):evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
amica Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='RenW']Chyba amica bierze sprawę zbyt ambicjonalnie i emocjonalnie.. :cool3:;)No, jak jesteś taka władna to znajdź i zrób niespodziankę;):evil_lol::evil_lol::diabloti: Jeśli chodzi o ambicje to plan podsunęła Ra_dunia:), który ja z kolei bardzo popieram:) Jeśli chodzi o mnie to: ambicjonalnie to jak zawsze, chyba nie nazbyt:) jednak na pewno nie jestem "taka władna", ale raczej bardzo chętna i starająca się cały czas szukać mu DOMKU na stałe:) Podkreśliłam byłoby super!;):p I coś na deser Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ellig napisał(a):Ren W .Niezla "laska" prawda:) Oj, oj...:cool3::cool3::diabloti: Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='amica']Jeśli chodzi o ambicje to plan podsunęła Ra_dunia:), który ja z kolei bardzo popieram:) Jeśli chodzi o mnie to: ambicjonalnie to jak zawsze, chyba nie nazbyt:) jednak na pewno nie jestem "taka władna", ale raczej bardzo chętna i starająca się cały czas szukać mu DOMKU na stałe:) Podkreśliłam byłoby super!;):p I coś na deser No już dobrze, dobrze... ;)chwali się;):D:D:D Quote
Ellig Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='RenW']Oj, oj...:cool3::cool3::diabloti: No to ide spac....Hej! Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 spać?? JUŻ?? RenW - to kącik kulinarny ma być codziennie? Kurcze, będę się musiała zmobilizować jakoś ;) A laska to taka prawdziwa laska... chudzinka straszna. Dobrze, że Gapcio nie jest taki chudzinek :D Quote
Ellig Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ra_duniu wstaje codziennie o 5,lubie poczytac przed snem , srednio sypiam 2-3 godziny dziennie:) Quote
Ellig Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 I jeszcze przepisik na: Fettuccine carbonara /przepis na 4 porcje/ 115 g pancetty / wloskiego bekonu/lub chudego bekonu, pokrojonego w 1,5 cm paseczki 3 przepolowione zabki czosnku 1/4 szklanki bialego wytrawnego wina 1/3 szklanki slodkiej smietany 225 g surowego makaronu fettuccione lub spaghetti wrzaca osolona woda 1 duze jajo 1 duze zoltko 2/3 szklanki swiezo startego sera parmezan / ok.60 g/ duza szczypta mielonego bialego pieprzu [FONT="]2-3 zabki czosnku Na patelni usmazyc na srednim ogniu boczek i czosnek, stale mieszajac przez ok. 4 min.Na patelni zostawic 2 lyzki wytopionego tluszczu i bekon.Wyrzucic reszte tluszczu i czosnek. Dodac do bekonu na patelni wino i gotowac na srednim ogniu az wiekszosc plynu wyparuje, przez okolo 3 min.Wlac smietane, gotowac mieszajac przez 2 min, zdjac z ognia. Ugotowac makaron w duzym garnku z osolona woda, az bedzie "al dente" okolo 6-8 min. Dobrze odcedzic , wlozyc do suchego garnka. Roztrzepac w malej miseczce cale jajo i zoltko.Dodac 1/3 szklanki sera i pieprz.Polac makaron bekonem ze smietana i potrzasnac garnkiem, aby sos rowno pokryl makaron.Podgrzac przez chwile na srednim ogniu. Wlac sos jajeczny i wymieszac dwoma widelcami.Zdjac z ognia, podawac z pozostalym serem[/FONT] Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ra_dunia napisał(a):spać?? JUŻ?? RenW - to kącik kulinarny ma być codziennie? Kurcze, będę się musiała zmobilizować jakoś ;) A laska to taka prawdziwa laska... chudzinka straszna. Dobrze, że Gapcio nie jest taki chudzinek :D Pewnie, że tak!:multi: Na diecie jestem, podjem sobie chociaż wirtualnie..;) uruchomię wyobraźnię...:evil_lol:tylko kwasy żołądkowe będą się nadmiernie wydzielać;):D:D Quote
Recommended Posts