RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):to gwałt Ciotki Szarotki ;) http://www.dogomania.pl/threads/182235-8-lat-za-kratami!-Brakuje-75z%C5%82-%C5%BCeby-psiaki-mog%C5%82y-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko... To był gwałt czy molestacja, bo już się pogubiłam.:roll: A wiem, że Szarotka to i to na dogo uskutecznia. :cool3::evil_lol:Nieważne, wymiernie z korzyścią:multi::multi: Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):to gwałt Ciotki Szarotki ;) http://www.dogomania.pl/threads/182235-8-lat-za-kratami!-Brakuje-75z%C5%82-%C5%BCeby-psiaki-mog%C5%82y-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko... A teraz reszta ciotek do raportu: belka ( kolezanka podhalanka), renw, i kto tylko jeszcze proszeni sa o pojscie na watek i nawolywanie o 75 brakujacych zlotych. Bo inaczej bede straszyc po nocach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: Quote
belka123 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Latem będziesz miała na terenie krajobraz księżycowy :D a mialam nadzieje ze w tym roku troche trawy mi urosnie z przodu, ale juz jest troche dolkow, ehhh, ale futrzaki rano byly na poltora godzinnym spacerze, na polach i w lasach, i z wywieszonymi jezorami wrocily do domu :) Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Latem będziesz miała na terenie krajobraz księżycowy :D Na szczescie moja nie kopie ........ RenW napisał(a):To był gwałt czy molestacja, bo już się pogubiłam.:roll: A wiem, że Szarotka to i to na dogo uskutecznia. :cool3::evil_lol:Nieważne, wymiernie z korzyścią:multi::multi: Efekty sie licza a i przyjemnosc przy tym jest. O mam juz bilet do Londynu a stamtad lece do Polski :):) Quote
belka123 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):A teraz reszta ciotek do raportu: belka ( kolezanka podhalanka), renw, i kto tylko jeszcze proszeni sa o pojscie na watek i nawolywanie o 75 brakujacych zlotych. Bo inaczej bede straszyc po nocach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: melduje poslusznie juz ide Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 belka123 napisał(a):a mialam nadzieje ze w tym roku troche trawy mi urosnie z przodu, ale juz jest troche dolkow, ehhh, ale futrzaki rano byly na poltora godzinnym spacerze, na polach i w lasach, i z wywieszonymi jezorami wrocily do domu :) Ja nie licze na to ze trawa urosnie...kupilam taka w rolkach, rozlozylam i mam ladnie i zielono:loveu: Pewnie nie na dlugo ale zawsze choc troche radochy z zadbanego podworka:evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 furciaczek napisał(a):Ja nie licze na to ze trawa urosnie...kupilam taka w rolkach, rozlozylam i mam ladnie i zielono:loveu: Pewnie nie na dlugo ale zawsze choc troche radochy z zadbanego podworka:evil_lol: Lepiej trzeba bylo posadzic ziola, ladnie by pachnialo, i moglabys zjesc :):) Belka sie zrehabilitowala, kocham Belke :):) Wunie, furciaczka tez, kto jeszcze chce troche milosci blizniego :):) Quote
belka123 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ja mam generalnie las, ale z przodu mam rozsaczalki od przydomowej oczyszczalni sciekow, wiec drzewek nie moze byc, wiec licze ze jakas a la trawa lesna vel. runo lesne sie pojawi, ale na razie przegrywa z miskami Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):...., kto jeszcze chce troche milosci blizniego :):) mi by sie troche przydalo:) Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Lepiej trzeba bylo posadzic ziola, ladnie by pachnialo, i moglabys zjesc :):) Belka sie zrehabilitowala, kocham Belke :):) Wunie, furciaczka tez, kto jeszcze chce troche milosci blizniego :):) Oooo o miłość to zawsze zabiegam:razz::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 belka123 napisał(a):melduje poslusznie juz ide Szarotka ma dryl wojskowy, nawet ja przekornam, nie śmiem się sprzeciwiać:watpliwy::ekmm: Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):mi by sie troche przydalo:) Lu Gosiek tez Cie kocham :):) szczegolnie, ze nie musze Ciebie namawiac do podnosznia watku :):) robisz to sama :):) Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Lu Gosiek tez Cie kocham :):) szczegolnie, ze nie musze Ciebie namawiac do podnosznia watku :):) robisz to sama :):) nooo dziekuje czuje sie doceniona:D:D Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 RenW napisał(a):Oooo o miłość to zawsze zabiegam:razz::diabloti::diabloti: Tak prawde powiedziawszy to kocham wszystkich :):) ale musze jakos motywowac do pomocy :):) RenW napisał(a):Szarotka ma dryl wojskowy, nawet ja przekornam, nie śmiem się sprzeciwiać:watpliwy::ekmm: Co do drylu to ...........to kolezanka mi powiedziala, ze nie nadaje sie totalnie do wychowania dzieci, psow itp. bo niczego nie wymagam i robia co chca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Tak prawde powiedziawszy to kocham wszystkich :):) ale musze jakos motywowac do pomocy :):) Co do drylu to ...........to kolezanka mi powiedziala, ze nie nadaje sie totalnie do wychowania dzieci, psow itp. bo niczego nie wymagam i robia co chca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To nieuczciwe, emocjami szafujesz...:nonono2::icon_roc: :bigok::Cool!:No, bezhołowie kompletne :D:D Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Co do drylu to ...........to kolezanka mi powiedziala, ze nie nadaje sie totalnie do wychowania dzieci, psow itp. bo niczego nie wymagam i robia co chca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wierzę :D:D:D:D Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Nie wierzę :D:D:D:D Kokieteria przez Szarotę przemawia :D:D:D Cichociemna :D:D Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 RenW napisał(a):Kokieteria przez Szarotę przemawia :D:D:D Cichociemna :D:D Toć to istny sierżant, a taka tiu, tiu się okazała :D:D:D Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Toć to istny sierżant, a taka tiu, tiu się okazała :D:D:D Generałowa można by rzec :D:D:D Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 RenW napisał(a):Generałowa można by rzec :D:D:D Generałowa Szarlotta :D:D:D:D Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 RenW napisał(a):Oooo o miłość to zawsze zabiegam:razz::diabloti::diabloti: Wunia napisał(a):Generałowa Szarlotta :D:D:D:D Jak to na dogo mozna miec druga osobowosc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To mi sie podoba :multi::multi::multi: Bede terorystka w imieniu psow :loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Jak to na dogo mozna miec druga osobowosc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To mi sie podoba :multi::multi::multi: Bede terorystka w imieniu psow :loveu::loveu::loveu: Szarotka - propsia terrorystka :D:D:D Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Jak to na dogo mozna miec druga osobowosc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To mi sie podoba :multi::multi::multi: Bede terorystka w imieniu psow :loveu::loveu::loveu: Nawet trzy...:icon_roc::-? Trza tu antyterrorystów zwołać:crazyeye::crazyeye::diabloti: Wunia napisał(a):Szarotka - propsia terrorystka :D:D:D Szar(l)otka.. mniam, mniam:facelick::kaffee_2: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 na wątku Gasparka, Ciotka Szarotka dogomaniaczki zadeklarowane po uszy wraz z przyległościami na utrzymanie bierze :D:D:D Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):na wątku Gasparka, Ciotka Szarotka dogomaniaczki zadeklarowane po uszy wraz z przyległościami na utrzymanie bierze :D:D:D Będziem na wikcie i opierunku u Szarlotty!:multi: Huuurraaa!!!!!:multi::multi::multi::multi:.. z przyległościami:D:D Quote
Recommended Posts