furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):zew natury do gwałtów z Szar(l)otką :D:D:D Czy cos mnie ominelo??:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Fur, a znalazłabyś chwilkę, żeby mu skrobnąć chociaż skromne allegro? Na razie z kontaktem do mnie, bo z Jamorem jeszcze nie ustaliłam. A jak uważacie: kontakt w ogłoszeniach do mnie, czy do Jamora? Jamor o Gapciu wie najwięcej, ale domek trzeba będzie sprawdzić, więc nie wiem ... Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 furciaczek napisał(a):Czy cos mnie ominelo??:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nocne igraszki Cię ominęły :evil_lol: Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):zew natury do gwałtów z Szar(l)otką :D:D:D Szar(l)otka mi dogodziła:evil_lol::evil_lol::diabloti::D:D Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Fur, a znalazłabyś chwilkę, żeby mu skrobnąć chociaż skromne allegro? Na razie z kontaktem do mnie, bo z Jamorem jeszcze nie ustaliłam. A jak uważacie: kontakt w ogłoszeniach do mnie, czy do Jamora? Jamor o Gapciu wie najwięcej, ale domek trzeba będzie sprawdzić, więc nie wiem ... Jasne, dla Gapcia zawsze znajde czas:loveu: To ustalcie do kogo namiary i wolajcie :) Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 furciaczek napisał(a):Czy cos mnie ominelo??:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przespałaś nocne igraszki, Szarlota gwałciła! Pysznie było!:cool3::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Fur, a znalazłabyś chwilkę, żeby mu skrobnąć chociaż skromne allegro? Na razie z kontaktem do mnie, bo z Jamorem jeszcze nie ustaliłam. A jak uważacie: kontakt w ogłoszeniach do mnie, czy do Jamora? Jamor o Gapciu wie najwięcej, ale domek trzeba będzie sprawdzić, więc nie wiem ... Moim zdaniem do Ciebie, Ty z Jamorem kooperujesz, przepływ informacji jest.:p:lol: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 RenW napisał(a):Moim zdaniem do Ciebie, Ty z Jamorem kooperujesz, przepływ informacji jest.:p:lol: zaraz wrzucę do postu #3 gotowy tekst ogłoszenia z kontaktem do mnie i już ;) Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 belka123 napisał(a):dzien doberek Cześć Belka ;) Wypowiedz się proszę w sprawie tekstu ogłoszeniowego ;) Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):zaraz wrzucę do postu #3 gotowy tekst ogłoszenia z kontaktem do mnie i już ;) To co?? Wystawiac allegro? Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Proponowany tekst do ogłoszeń: Pluszak szuka kochającego domu! Gapcio - ok. 4 letni, zdrowy, bardzo duży pies o równie proporcjonalnie ogromnym sercu, cudownej urodzie i smutnym spojrzeniu. Pluszowy, łagodny, o spokojnym usposobieniu. Nie wykazuje żadnych oznak agresji wobec innych psów i suczek. Pies obecnie przebywa w Hotelu dla Psów Jamor w Warce, gdzie dochodzi do siebie po miesiącach okropnej zimy i bezdomności oraz podstawową socjalizację. W dniu 15.04.2010 pies został wykastrowany, zaczipowany, posiada zaświadczenie o stanie zdrowia. Obecnie jest zaszczepiony, odrobaczony i zabezpieczony przeciw insektom preparatem FrontLine. Gapcio swoimi cechami ujął cały łańcuch ludzkich serc, które przybyły mu z pomocą, został uratowany od bezdomności, schroniska i dano mu szansę na prawdziwy kochający dom. Wymagana wizyta przedadopcyjna i umowa adopcyjna. kontakt w sprawie adopcji: wuniagr@wp.pl, tel. 509 555 165 Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 furciaczek napisał(a):To co?? Wystawiac allegro? Tak, lecimy nie już na co czekać ;) Zdjęcie jakieś zgarnij z Galerii albo to, które jest w poście #3 ;) Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1006097753 Czy tak jest ok? Pogrubilam i podswietlilam ;) Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 furciaczek napisał(a):http://allegro.pl/show_item.php?item=1006097753 Czy tak jest ok? Pogrubilam i podswietlilam ;) Furciak - Bystrzak:klacz::klacz: Mnie się podoba...szata graficzna ok. :p:lol:Przerost formy nad treścią też niewskazany:shake: Po co jakieś zbędne, sztuczne ubarwienia, w prostocie zawarte jest piękno... Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Moze w innych ogloszeniach w tytule napiszcie, ze szukacie milosnikow duzych psow, w kazdym razie tytul sie zawsze bardzo liczy. Musi byc trafny :):) Witajcie ciotki klotki :):) Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 O weszlam na allegro i jest trafny tytul :):) brawo :):) Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Fur, super ;) Tylko w tytule wyszło Gapicio ... Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Fur, super ;) Tylko w tytule wyszło Gapicio ... Gapicio się, gapicio..:crazyeye: a futrzak czeka:evil_lol::D:D Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 RenW napisał(a):Gapicio się, gapicio..:crazyeye: a futrzak czeka:evil_lol::D:D No wlasnie :):) Chlopakom brakuje tylko 75 zl stalych :):):multi::multi::multi::multi: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Szarotka napisał(a):Chlopakom brakuje tylko 75 zl stalych :):):multi::multi::multi::multi: to gwałt Ciotki Szarotki ;) http://www.dogomania.pl/threads/182235-8-lat-za-kratami!-Brakuje-75z%C5%82-%C5%BCeby-psiaki-mog%C5%82y-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko... Quote
belka123 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Cześć Belka ;) Wypowiedz się proszę w sprawie tekstu ogłoszeniowego ;) txt pierwsza klasa, po takim txtie sama bym adoptowala Gapcia, gdybym nie mialam dwoch futer, ktore coraz bardziej mi rozkopuja dzialke w poszukiwaniu cienia Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Fur, super ;) Tylko w tytule wyszło Gapicio ... Juz poprawiam...gapa ze mnie :D Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 furciaczek napisał(a):Juz poprawiam...gapa ze mnie :D zapracowana kobieta, a nie tam gapa ;) Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 belka123 napisał(a):txt pierwsza klasa, po takim txtie sama bym adoptowala Gapcia, gdybym nie mialam dwoch futer, ktore coraz bardziej mi rozkopuja dzialke w poszukiwaniu cienia Latem będziesz miała na terenie krajobraz księżycowy :D Quote
Recommended Posts