Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fur, a znalazłabyś chwilkę, żeby mu skrobnąć chociaż skromne allegro? Na razie z kontaktem do mnie, bo z Jamorem jeszcze nie ustaliłam.
A jak uważacie: kontakt w ogłoszeniach do mnie, czy do Jamora?
Jamor o Gapciu wie najwięcej, ale domek trzeba będzie sprawdzić, więc nie wiem ...

Posted

Wunia napisał(a):
Fur, a znalazłabyś chwilkę, żeby mu skrobnąć chociaż skromne allegro? Na razie z kontaktem do mnie, bo z Jamorem jeszcze nie ustaliłam.
Jamor o Gapciu wie najwięcej, ale domek trzeba będzie sprawdzić, więc nie wiem ...

Jasne, dla Gapcia zawsze znajde czas:loveu:
To ustalcie do kogo namiary i wolajcie :)

Posted

furciaczek napisał(a):
Czy cos mnie ominelo??:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Przespałaś nocne igraszki, Szarlota gwałciła! Pysznie było!:cool3::diabloti::diabloti:

Posted

Wunia napisał(a):

Moim zdaniem do Ciebie, Ty z Jamorem kooperujesz, przepływ informacji jest.:p:lol:

Posted

RenW napisał(a):
Moim zdaniem do Ciebie, Ty z Jamorem kooperujesz, przepływ informacji jest.:p:lol:

zaraz wrzucę do postu #3 gotowy tekst ogłoszenia z kontaktem do mnie i już ;)

Posted

Proponowany tekst do ogłoszeń:

Pluszak szuka kochającego domu!
Gapcio - ok. 4 letni, zdrowy, bardzo duży pies o równie proporcjonalnie ogromnym sercu, cudownej urodzie i smutnym spojrzeniu. Pluszowy, łagodny, o spokojnym usposobieniu. Nie wykazuje żadnych oznak agresji wobec innych psów i suczek. Pies obecnie przebywa w Hotelu dla Psów Jamor w Warce, gdzie dochodzi do siebie po miesiącach okropnej zimy i bezdomności oraz podstawową socjalizację. W dniu 15.04.2010 pies został wykastrowany, zaczipowany, posiada zaświadczenie o stanie zdrowia. Obecnie jest zaszczepiony, odrobaczony i zabezpieczony przeciw insektom preparatem FrontLine. Gapcio swoimi cechami ujął cały łańcuch ludzkich serc, które przybyły mu z pomocą, został uratowany od bezdomności, schroniska i dano mu szansę na prawdziwy kochający dom.
Wymagana wizyta przedadopcyjna i umowa adopcyjna.
kontakt w sprawie adopcji: wuniagr@wp.pl, tel. 509 555 165

Posted

furciaczek napisał(a):
To co?? Wystawiac allegro?

Tak, lecimy nie już na co czekać ;) Zdjęcie jakieś zgarnij z Galerii albo to, które jest w poście #3 ;)

Posted

Moze w innych ogloszeniach w tytule napiszcie, ze szukacie milosnikow duzych psow, w kazdym razie tytul sie zawsze bardzo liczy. Musi byc trafny :):)

Witajcie ciotki klotki :):)

Posted

Wunia napisał(a):
Cześć Belka ;) Wypowiedz się proszę w sprawie tekstu ogłoszeniowego ;)

txt pierwsza klasa, po takim txtie sama bym adoptowala Gapcia, gdybym nie mialam dwoch futer, ktore coraz bardziej mi rozkopuja dzialke w poszukiwaniu cienia

Posted

belka123 napisał(a):
txt pierwsza klasa, po takim txtie sama bym adoptowala Gapcia, gdybym nie mialam dwoch futer, ktore coraz bardziej mi rozkopuja dzialke w poszukiwaniu cienia

Latem będziesz miała na terenie krajobraz księżycowy :D