Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Szarotka napisał(a):
No juz podrzucilam. Szary komplecik ladny, tylko co jest na nim napisane ??

Na oczy tego dresiku nie widzialam, kupilam dla znajomej ale nie odebrala wiec sprzedaje na psiaki...na mnie za duzy :)

Posted

furciaczek napisał(a):
Na oczy tego dresiku nie widzialam, kupilam dla znajomej ale nie odebrala wiec sprzedaje na psiaki...na mnie za duzy :)

to masz dobrze :):)

Do kiedy jestes w Anglii ?? bo ja lece na poczatku lipca .

Posted

Szarotka napisał(a):
to masz dobrze :):)

Do kiedy jestes w Anglii ?? bo ja lece na poczatku lipca .

Pojecia nie mam do kiedy, ale najpozniej w sierpniu juz na stale bede w PL (chyba ze cos nie wypali tfu tfu tfu)

Posted

Wunia napisał(a):
No, poczekaj jak Ren to przeczyta, będzie używanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

yhy..yhy.. już jestem, oczy przecieram....zbudziłyście mnie w nocy, ktoś próbował się do mnie dobierać...:diabloti::diabloti:kto będzie gwałcił, bo to też ważne jest..:diabloti:hmmm?:cool3::diabloti:

Szarotka napisał(a):
W koncu jestem od molestowania, to moge byc i od gwalcenia :):)

Gwałt w wykonaniu Szarotki...:icon_roc: no ciekawe, ciekawe...:razz:hmmmm..nie powiem, tylko nie wiem czy podołasz i zaspokoisz??:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

RenW napisał(a):
yhy..yhy.. już jestem, oczy przecieram....zbudziłyście mnie w nocy, ktoś próbował się do mnie dobierać...:diabloti::diabloti:kto będzie gwałcił, bo to też ważne jest..:diabloti:hmmm?:cool3::diabloti:

Gwałt w wykonaniu Szarotki...:icon_roc: no ciekawe, ciekawe...:razz:hmmmm..nie powiem, tylko nie wiem czy podołasz i zaspokoisz??:diabloti::diabloti::diabloti:

Gwalce i molestuje pierwsza klasa , moge dac referencje :multi::multi::multi:

Ingrid44 napisał(a):
Ale sie tu rozpusta szerzy po nocy.:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Molestuja , gwalca. :shake:Ja sie zaczynam bac tu wchodzic.:evil_lol:

Ingrid nie wiesz co dobre :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Witam niedzielnym porankiem :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu:

Posted

Szarotka napisał(a):
Gwalce i molestuje pierwsza klasa , moge dac referencje :multi::multi::multi:
Ingrid nie wiesz co dobre :eviltong::eviltong::eviltong:

Witam Ciotki, dzięki za kawunię:morning:
Sama sobie referencje?!;) No chyba ktoś, na kim dokonałaś tego lubieżnego czynu (karalne!) mógłby świadczyć..co?:evil_lol::diabloti:
Szarotkę temat dostatecznie poruszył, wzbogaciła emotikonowy repertuar:multi::multi::D:D

Posted

Proponowany tekst do ogłoszeń:

Gapcio - ok. 4 letni, zdrowy, bardzo duży pies o równie proporcjonalnie ogromnym sercu, cudownej urodzie i smutnym spojrzeniu. Pluszowy, łagodny, o spokojnym usposobieniu. Nie wykazuje żadnych oznak agresji wobec innych psów i suczek. Pies obecnie przebywa w Hotelu dla Psów Jamor w Warce, gdzie dochodzi do siebie po miesiącach okropnej zimy i bezdomności oraz podstawową socjalizację. W dniu 15.04.2010 pies został wykastrowany, nastąpiła implantacja czipa, posiada zaświadczenie o stanie zdrowia. Obecnie jest zaszczepiony, odrobaczony i zabezpieczony przeciw insektom preparatem FrontLine. Gapcio swoimi cechami ujął cały łańcuch ludzkich serc, które przybyły mu z pomocą, został uratowany od bezdomności, schroniska i dano mu szansę na prawdziwy kochający dom.

Posted

Ciotki powyżej tekst do ogłoszeń, ale ja nie potrafię pisać tekstów łapiących za serce, raczej sprawozdawczo piszę ...
zmieńcie po uważaniu proszę ...

Dzwoniłam do Pani Doktor:
Gapcio ma się dobrze, ma już czip, będzie miał preparat "kosmetyczny" na tę swoją skórkę, uszy w porządku, za jajkami nie tęskni, goi się bardzo ładnie, wszystkie szczegóły będą na wypisie ;)

Posted

Napisałam do Cioci Piromanki prośbę o ogłoszenia i do Cioci Isadorki prośbę o allegro, oczywiście obie opcje full wypas, czekam na odpowiedzi ...

Posted

Wunia napisał(a):
Ciotki powyżej tekst do ogłoszeń, ale ja nie potrafię pisać tekstów łapiących za serce, raczej sprawozdawczo piszę ...
zmieńcie po uważaniu proszę ...

Dzwoniłam do Pani Doktor:
Gapcio ma się dobrze, ma już czip, będzie miał preparat "kosmetyczny" na tę swoją skórkę, uszy w porządku, za jajkami nie tęskni, goi się bardzo ładnie, wszystkie szczegóły będą na wypisie ;)

Nie no, tekst dobry...tylko po co tak górnolotnie, przecież do rzesz piszemy..do ludzkich serc ma trafić. Nastąpiła implantacja czipa, a nie może być po prostu zaczipowany ? Merytorycznie poprawnie, ale kto potocznie używa takiego języka?

Posted

po sugestiach Ren:
Proponowany tekst do ogłoszeń:

Gapcio - ok. 4 letni, zdrowy, bardzo duży pies o równie proporcjonalnie ogromnym sercu, cudownej urodzie i smutnym spojrzeniu. Pluszowy, łagodny, o spokojnym usposobieniu. Nie wykazuje żadnych oznak agresji wobec innych psów i suczek. Pies obecnie przebywa w Hotelu dla Psów Jamor w Warce, gdzie dochodzi do siebie po miesiącach okropnej zimy i bezdomności oraz podstawową socjalizację. W dniu 15.04.2010 pies został wykastrowany, zaczipowany, posiada zaświadczenie o stanie zdrowia. Obecnie jest zaszczepiony, odrobaczony i zabezpieczony przeciw insektom preparatem FrontLine. Gapcio swoimi cechami ujął cały łańcuch ludzkich serc, które przybyły mu z pomocą, został uratowany od bezdomności, schroniska i dano mu szansę na prawdziwy kochający dom.

Posted

Wunia napisał(a):
Cześć Ren :loveu::loveu::loveu:

Tu mi Ciotka extra powitanie zaserwowała, odwzajemniam (spóźnione:oops:) :
Cześć Wunia:loveu::loveu::loveu:

Posted

RenW napisał(a):
Tu mi Ciotka extra powitanie zaserwowała, odwzajemniam (spóźnione:oops:) :
Cześć Wunia:loveu::loveu::loveu:

Buszowałaś po nocy, to od rana spałaś ;) Prawa natury ;)

Posted

Mnie treść ogłoszenia się podoba.:lol: Jest lapidarny. Zawiera wszystkie ważne informacje, bez budowania piramidy emocji, bez łez wyciskania. Jest ciepły, ale nie przerysowany.:p Osobiście, nie przepadam za dramaturgią, pisarską melagomanią. Zresztą, tu tego sytuacja nie wymaga. Nie lubię elaboratów - wyciskaczy łez przy których trzeba mieć paczkę jednorazówek i oxazepam..a czytający, chwilowemu nastrojowi się podda. Takie jest moje zdanie.

Posted

Wunia napisał(a):
Buszowałaś po nocy, to od rana spałaś ;) Prawa natury ;)

Nigdzie nie buszowałam.. ;)w łóżeczku grzecznie byłam:p:diabloti::diabloti: