Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

belka123 napisał(a):
mniej kawy moze miec odwrotny skutek
i bedzie jeszcze wiekszy letarg

Trza mniej kubków robić.. dzisiaj pozlewać do termosa, na jutro będzie:D:D:D:diabloti:

Posted

Wunia napisał(a):
zaraz wróci mój TZ to mną potrząśnie ... nie cierpi jak beczę ...

Ciotka, broda do góry, cyc do przodu. Za 5 dni dostaniesz swoje czarodziejskie buteleczki w obieg i na majowy weekend na hamaczek.

Posted

mmd napisał(a):
Ciotka, broda do góry, cyc do przodu. Za 5 dni dostaniesz swoje czarodziejskie buteleczki w obieg i na majowy weekend na hamaczek.

najtrudniej będzie z tym cycem ;) czarodziejskie buteleczki już się szykują i hamaczek też ;)

Posted

nabeczałam, nabeczałam i wszystkie Ciotki uciekły ... :shake:
Muszę się za robotę zabrać, mam zaległe streszczenia, może zaraz do nich usiądę jak nie padnę ;)
U Gapcia wszystko ok, dostałam sms, więc już nie dzwoniłam, do kliniki zadzwonię jutro.
Ren jak to bez kawy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Fur a czego Ty znowu w tym ogrodzie grzebiesz? Przyjemność drobiażdżkom robisz? :diabloti:

Posted

Szarotka napisał(a):
Pomozcie mi na watku Kamela i Faxa bo idzie jak z kamienia :(:(

Ciocia wrzuć link jeszcze raz, bo tamten gdzieś się już zakopał głęboko ;)

Posted

Wunia napisał(a):
jeszcze troszkę ;)

Co jeszcze troszke ?? mowisz o ludziach na dogo:):) mam nadzieje, bo w poniedzialek wysylam dalej :):)
Zapraszam Was, zebyscie chociaz watek podniosly i jeczac nad losem chlopakow. Im wiecej ludzi jeczy tym latwiej ...........

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
szarotko luzik juz tylko 125 chlopakom brakuje:)

Wiem i sie ciesze :):) bo po 200 pw i jednym odzewie, zaczelam miec watpliwosci co do skutecznosci moich staran..........

Posted

Szarotka napisał(a):
Wiem i sie ciesze :):) bo po 200 pw i jednym odzewie, zaczelam miec watpliwosci co do skutecznosci moich staran..........

daj szansę sobie i innym ;)

Posted

Dzieki Wunia :):) za pomoc, furciaczek tez mnie tam popiera. Musze jeszcze namowic Belke, ktora z racji bialych psow powinna kooperowac :):) no i jeszcze pare innych ciotek z watku :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
To super od jutra gwalce ciotki :):)

No, poczekaj jak Ren to przeczyta, będzie używanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: