Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozsyłajcie Gapcia, rozsyłajcie ... ja od wczoraj od 22-giej nic innego nie robię ... :(
No, jeszcze ugaduję Jamora i ugaduję transport i będę ugadywała "odstrzał", ale to jak będzie transport ugadany, namówiłam Nemko na straszny bazarek, i z ciocią mmd zbieramy fanty na bazarek dla Gapcia, i konto w trakcie otwierania ... żyję nadzieją, że nie padnę ...

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']rozsyłajcie Gapcia, rozsyłajcie ... ja od wczoraj od 22-giej nic innego nie robię ... :(
No, jeszcze ugaduję Jamora i ugaduję transport i będę ugadywała "odstrzał", ale to jak będzie transport ugadany, namówiłam Nemko na straszny bazarek, i z ciocią mmd zbieramy fanty na bazarek dla Gapcia, i konto w trakcie otwierania ... żyję nadzieją, że nie padnę ...

Jakby co to podtrzymam :)
nową wersje banerka jakoś wieczorkiem wydziergam bom rabotajet ciepier.

Posted

[quote name='Isadora7']Jakby co to podtrzymam :)
nową wersje banerka jakoś wieczorkiem wydziergam bom rabotajet ciepier.
Dzięki Isadorka ... liczę na Twoją pierWś w razie co ...

dostałam PW: mamy kolejne 10,oo jednorazowej od argusiowa :) dziękuję :)

Posted

Na wątek Gapcia wprosiłam się sama. Bardzo poruszył mnie jego psi los. Proszę dopisać mnie do deklaracji na hotelik : trzy wpłaty po 20 zł miesięcznie. Oby jak najszybciej znalazł się w hotelu.

Posted

Na wątek Gapcia wprosiłam się sama. Bardzo poruszył mnie jego psi los. Proszę dopisać mnie do deklaracji na hotelik : trzy wpłaty po 20 zł miesięcznie. Oby jak najszybciej znalazł się w hotelu.

Posted

Havanka napisał(a):

Dziękuję :) Dziękuję :) rozumiem,że przez 3 m-ce po 20 zł. delaracja :)

Posted

jak tu sie tloczono zrobilo, jeszcze nie mam potwierdzenia czy jest konto :( jak bedzie od razu dam namiary, jak ruszy tez cos dorzucimy od siebie zeby chlopaka szybciej mozna bylo zabrac do hoteliku,

slowo kaukaz odstrasza = przyznaje, co do Gapcia, poczul ze to jest teren i szczeka, ale jak kogos zna i pozna ze to ktos idzie kogo zna to morda sie smieje i ogon lata, wieczorem bidulek bylo tylko nie swoj, rano nie dalam rady zajrzec do niego ale wieczorem dostanie miche zarelka i swieza wode,

baner jest aktualny bo unas w nocy napadalo :(

Posted

Nad banerkiem Ciocia Isadorka popracuje z wieczora, a do rana może stopnieje :D

pisałam wcześniej, ale możesz się Belka nie dogrzebać : widziałaś moja labkę, sprawdź tak orientacyjnie czy dzioby mają w podobnym rozmiarze, szmaciany kaganiec na rzep ...

Posted

Ale tu ruch sie zrobil :) Nie bylam na watku od 5 rano i szesc stron przybylo w tym czasie. Super ze tyle cioteczek i wujaszkow pomaga Gapciowi. :) :) :)

Chcialam dodac ze Jamor nie szkoli pieskow z Hoteliku- ma to napisane na pierwszej stronie info o Hoteliku. Mamy tam malego pieska, troche dzikusa.

Posted

czytalam ale wyszlo mi z glowy, wydaje mi sie ze pyszczek ma wiekszy ale tylko nieznacznie,
dla porownania wklejam fotke moich miskow
wiec pysk Gapcia jest wielkosci pyska Belki (podhalan), choc moze troszke dluzszy, ale nie jest taki szeroki jak Kuby (bernardyn) choc nie wiem czy to duzo pomoglo :)

jesli kaganiec Twojej suczki jest choc troche za luzny na nia, to na niego powinno byc ok,

Posted

belka123 napisał(a):
jesli kaganiec Twojej suczki jest choc troche za luzny na nia, to na niego powinno byc ok,

no to następne do przodu :D

Posted

a co do szkolen, nie mam az tak duzego doswiadczenia z psami, ale Belka tez byla bita, ja mysle ze powoli, najpierw znajdzie swojego ludzia lub w ogole najpierw sie nauczy ze czlowiek to nie oznacza bol i potem powoli pojdzie dalej :)

Posted

Gapcio jestem, to brzmi ładnie.
Śpię na mrozie, gdzie popadnie.
Nie chcę włóczyć się po wiosce.
Na hotelik daj mi troszkę...

[FONT=Arial Black]Kochany pluszak Gapcio prosi o deklaracje na hotelik. Każde kilka złotych miesięcznie przyczynia się do jego uratowania...[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

Posted

Zofija napisał(a):
Mogę zadeklarować 5zł mcznie, ale 11.03 wtedy przelewaja mi kasę:) teraz mam pusciutkie konto. Pies jest piękny!

Dziękuję :) Dziękuję bardzo :)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Gapcio jestem, to brzmi ładnie.
Śpię na mrozie, gdzie popadnie.
Nie chcę włóczyć się po wiosce.
Na hotelik daj mi troszkę...

[FONT=Arial Black]Kochany pluszak Gapcio prosi o deklaracje na hotelik. Każde kilka złotych miesięcznie przyczynia się do jego uratowania...[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

wow!!!! No proszę, wujo i do tego poeta, a do tego z domieszką satyryka :D Jestem pod wrażeniem :)