Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Rok z góry :-o Toż to cudo w miesiąc domek znajdzie ;)

Jak on nie kaukaz to kto? Po prostu misior? Wszystko jedno, piękny, skubany, jest!

Dlatego z gory bo to jest deklaracja stala:)Zeby nie zapomniec wplacam z gory . A jak znajdzie domek czego Gabciowi serdecznie zycze to pieniadze na pewno sie nie zmarnuja:) Juz Wunia o to zadba :)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zaadoptował sobie już terytorium, i obszczekuje zbliżających się i w tym miejscu, które już uznał czuje się pewnie, na dalszych obszarach tych "nie jego" jest raczej płochliwy i wycofany.
A po drugie czasami ma w pupie nawet swoje karmicielki :) są od postawienia miski i sio :)

Posted

:oops::oops::oops: napadłam na PW z prośbą o pomoc dla Gapcia wszystkie Ciotki (no i Wujka Ubocze) naszego Luckyego :placz: mam nadzieję, że mi wybaczą :oops::oops::oops:

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Byłoby fajnie, gdyby udało sie posłać chłopaków razem. (-:.

a kiedy się wybieracie? Bo nasz się błąka i trzeba ustalić z kilkudniowym wyprzedzeniem "odstrzał"...

Posted

Wunia napisał(a):
a kiedy się wybieracie? Bo nasz się błąka i trzeba ustalić z kilkudniowym wyprzedzeniem "odstrzał"...

Na razie nie mamy tyle forsy, co trzeba, mówiłam Jamorowi,że może pod koniec marca, choć chcialabym wcześniej.
Kurde,skad brać kasę......

Posted

Belka mam prośbę, widziałaś moją labkę, spróbuj tak chociaż orientacyjnie "sprawdzić" na oko, czy kaganiec mojej suni będzie pasował na Gapcia, szmaciany na rzep ...

Posted

Moge dac 20 zl jednorazowo. I trzeba by daleje watek rozglaszac, zeby go jak najszybciej zabrac.
Camara tez pisala, ze zaden z niego kaukaz i ze kaukazy maja zla opinie to lepiej dla niego.
Pisala tez zeby go moze na chwile wszadzic do schronu, bo tam przynajmniej jest bezpieczny, a schron w Lodzi podobno jest w miare i jest tam wolontariat. Glownie chodzi o to, zeby sie nie blakal, bo nie wiadomo co moze sie przytrafic. To oczywiscie na ten czas oczekiwania na DT.

Posted

Szarotka napisał(a):
....Pisala tez zeby go moze na chwile wszadzic do schronu, bo tam przynajmniej jest bezpieczny, a schron w Lodzi podobno jest w miare i jest tam wolontariat. Glownie chodzi o to, zeby sie nie blakal, bo nie wiadomo co moze sie przytrafic. To oczywiscie na ten czas oczekiwania na DT.

Tyle tylko, że schron w Łodzi przyjmuje zwierzęta znalezione i doprowadzone, jeżeli błakały sie W GRANICACH ADMINISTRACYJNYCH MIASTA ŁODZI, ABSOLUTNIE NIE PRZYJMĄ PSA Z INNEJ GMINY....