RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 No taka żwawa, energiczna, ze swadą, polotem, animuszem...:Dhoho - alem się rozmachała... dzisiaj..wczoraj była:evil_lol::D:D, bo wcześniej mówiła, że zgon:shake: Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 RenW napisał(a):No taka żwawa, energiczna, ze swadą, polotem, animuszem...:Dhoho - alem się rozmachała... dzisiaj..wczoraj była:evil_lol::D:D, bo wcześniej mówiła, że zgon:shake: O gadamy jak ges z prosieciem :):), myslalam, ze Ciotka Wunia pilnuje bigla :):) Ciesze sie, ze Wuni sie humor poprawil i wcale do tego psa beagla nie potrzebowala :):) Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wiedzialam ze za wczesnie sie klade, spac nie moglam wiec wstalam sie tu poszwedac jeszcze:evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 to chyba 4 rano ??, szarotka siedzi mi na rekach i nie mam jak pisac............ Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 U mnie dopiero 2:30 :) Moje kociate w salonie spia na kanapach i choc w nocy mam spokoj hihi Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 :bye:u mnie jest 9.35 i mam ochote isc juz spac :):) bylam plywac wiekszosc dnia ..........:sleeping::sleeping::candle::seeyeah: Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Szarotka napisał(a):bylam plywac wiekszosc dnia ... Zazdroszcze:loveu: Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Witam wszystkich :loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 nikt na kawę nie przybył :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Ellig Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Wunia']nikt na kawę nie przybył :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Poprosze ka(Wunie):) Siedzialam do 1 w nocy i przygotowywalam ksiazki na bazarek tym razem dla psa znalezionego przez Mysza 1 mmd....sciskam Cie mocno. Quote
Isadora7 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wunia napisał(a):nikt na kawę nie przybył :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem a jakże uścisnij po prostu uścisnij mmd ode mnie konieczne, bez mamy w jakimkolwiek wieku się jest, życie już będzie inne. . Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Witajcie,:lol: Jestem i ja..przybyłam na ka(Wunię):morning: Duży kubek se wzięłam, nie spałam całą noc, nawet muzykoterapia nie pomogła:shake: Zaraz lecę, bo tydzień zaczynam od lekarza i na lekarzu skończę. Wrrrr.. nie lubię:watpliwy::puppydog: Szarotko jakiego zaś beagla? :D:D:D Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 No to się Cioteczki po troszku zleciały :loveu::loveu::loveu: Quote
belka123 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 powoli powpoli, u mnie sloneczko swieci i z miskami bylam na spacerku Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 belka123 napisał(a):powoli powpoli, u mnie sloneczko swieci i z miskami bylam na spacerku Do mnie nie doszło ... aż trudno uwierzyć ... Quote
belka123 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ja naprawde nie wiem gdzie Ty mieszkasz, tzn wiem, ale u mnie w LESIE sloneczko jest od rana, troszke sie teraz zachmurzylo, ale solarki caly cza mi dzialaja, czyli slonce jest... Gapcisław jedzie na kastracje lada dzien prawda? mam zalegle rozliczenie, ale poczekam do konca dnia i wyslez dzisiejszym tez za piatek, Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 ok, ok Belka ;) Tak Gapcio na kastrację jedzie w piątek ;) Zaraz w tej sprawie napisze komunikat ;) Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Komunikat Gapciowy: w piątek 15.04.2010r. Gapcio (wraz z kolegami) jedzie na kastrację, koszty zabiegu przypominam, że pokrywa Fundacja Niechciane i Zapomniane w Łodzi (faktura za zabieg będzie wystawiona na FNiZ), w ramach pobytu zleciłam Pani dr Pankiewicz pełen przegląd Gapcia z ewentualnym podjęciem leczenia i ze wskazaniami (chodzi o skórę, uszy i to lewe oczko), o wpis do książeczki Gapciowej pełnego świadectwa o stanie zdrowia, oraz zaczipowanie i rejestrację w bazie danych czasowo na mnie. Za powyższe będzie wystawiona faktura, którą wstawię na wątek, bo to pójdzie ze skarbonki Gapciusia. Przeciwkleszczowo jest już zabezpieczony spotem FrontLine. Po Gapciusiowym "przeglądzie" i odjajczeniu zaczynamy akcję ogłoszeniową. Tekst mam już częściowo gotowy do ogłoszeń. Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 no to chłopak jedzie do SPA..:D:D bedzie miał całkowity przegląd i potem do domku:):) Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):no to chłopak jedzie do SPA..:D:D bedzie miał całkowity przegląd i potem do domku:):) No a jak ;) Full wypas ;) Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):no to chłopak jedzie do SPA..:D:D bedzie miał całkowity przegląd i potem do domku:):) Ja dziękuję za takie SPA, jak będzie odjajczony:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts