Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No taka żwawa, energiczna, ze swadą, polotem, animuszem...:Dhoho - alem się rozmachała... dzisiaj..wczoraj była:evil_lol::D:D, bo wcześniej mówiła, że zgon:shake:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

RenW napisał(a):
No taka żwawa, energiczna, ze swadą, polotem, animuszem...:Dhoho - alem się rozmachała... dzisiaj..wczoraj była:evil_lol::D:D, bo wcześniej mówiła, że zgon:shake:

O gadamy jak ges z prosieciem :):), myslalam, ze Ciotka Wunia pilnuje bigla :):)
Ciesze sie, ze Wuni sie humor poprawil i wcale do tego psa beagla nie potrzebowala :):)

Posted

Witam wszystkich :loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Wunia']nikt na kawę nie przybył :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Poprosze ka(Wunie):)
Siedzialam do 1 w nocy i przygotowywalam ksiazki na bazarek tym razem dla psa znalezionego przez Mysza 1

mmd....sciskam Cie mocno.

Posted

Wunia napisał(a):
nikt na kawę nie przybył :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Jestem a jakże

uścisnij po prostu uścisnij mmd ode mnie konieczne, bez mamy w jakimkolwiek wieku się jest, życie już będzie inne.

.

Posted

Witajcie,:lol:
Jestem i ja..przybyłam na ka(Wunię):morning: Duży kubek se wzięłam, nie spałam całą noc, nawet muzykoterapia nie pomogła:shake:
Zaraz lecę, bo tydzień zaczynam od lekarza i na lekarzu skończę. Wrrrr.. nie lubię:watpliwy::puppydog:
Szarotko jakiego zaś beagla? :D:D:D

Posted

ja naprawde nie wiem gdzie Ty mieszkasz, tzn wiem, ale u mnie w LESIE sloneczko jest od rana, troszke sie teraz zachmurzylo, ale solarki caly cza mi dzialaja, czyli slonce jest...

Gapcisław jedzie na kastracje lada dzien prawda?

mam zalegle rozliczenie, ale poczekam do konca dnia i wyslez dzisiejszym tez za piatek,

Posted

Komunikat Gapciowy:
w piątek 15.04.2010r. Gapcio (wraz z kolegami) jedzie na kastrację, koszty zabiegu przypominam, że pokrywa Fundacja Niechciane i Zapomniane w Łodzi (faktura za zabieg będzie wystawiona na FNiZ), w ramach pobytu zleciłam Pani dr Pankiewicz pełen przegląd Gapcia z ewentualnym podjęciem leczenia i ze wskazaniami (chodzi o skórę, uszy i to lewe oczko), o wpis do książeczki Gapciowej pełnego świadectwa o stanie zdrowia, oraz zaczipowanie i rejestrację w bazie danych czasowo na mnie. Za powyższe będzie wystawiona faktura, którą wstawię na wątek, bo to pójdzie ze skarbonki Gapciusia.
Przeciwkleszczowo jest już zabezpieczony spotem FrontLine.

Po Gapciusiowym "przeglądzie" i odjajczeniu zaczynamy akcję ogłoszeniową. Tekst mam już częściowo gotowy do ogłoszeń.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
no to chłopak jedzie do SPA..:D:D bedzie miał całkowity przegląd i potem do domku:):)

Ja dziękuję za takie SPA, jak będzie odjajczony:evil_lol::evil_lol: