Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

asiulek-85 napisał(a):
Mój Boze koszmarne są te dni, bardzo mi przykro

ano, ano ... ale życie toczy się dalej ... żal mija, Ci którzy odchodzą pozostają nam w sercach ... inaczej nie będzie, taka kolej rzeczy ...

Posted

[quote name='Ra_dunia']Wuniu - przekaż moje uściski dla mmd ...
Dobrze Ra ... przekażę, niedawno z nią rozmawiałam, trzyma się dzielnie, to mocna kobita ...

Posted

[quote name='Wunia']To nie koniec tragicznych wiadomości ... mama mmd dziś zginęła w wypadku a tato jest w ciężkim stanie w szpitalu ... nie będzie jej na dogo ... wyjechała do taty i siostry ... czy to nie koszmarny dzień? ... :(:(:(:(
Boże, to straszne- moje wyrazy współczucia.

Posted

Kurdę, a co się stało... netu nie miałam prawie dwa dni. Kolegę informatyka ściągnęłam, leciał bidulek z drugiego końca miasta w strugach deszczu...Ale on ma łeb!!:p
Doczytałam, dwa posty wyżej. Mój Boże..:shake::-(:-( Mnie też ostatnio problemy nie omijają:shake::shake:

Posted

Wunia napisał(a):
Dobrze Ra ... przekażę, niedawno z nią rozmawiałam, trzyma się dzielnie, to mocna kobita ...

Wuniu....Nie wiem jak wesprzec mmd...Boje sie zadzwonic, niepokoic.....Ogromny zal rozdziera mi serducho:(

Posted

Musi być dobrze :loveu::loveu::loveu:
Nowy tydzień zapowiada się bojowo ;) Dużo spraw do pozałatwiania, no i w piątek Gapciuś na 6.oo leci na kastrację ;)

Posted

Cześć Fur, każdym wstrząsnęły, mną tym bardziej, bo poniekąd dotknęły mnie osobiście. No, ale cóż robić, trzeba się zebrać do kupy i działać dalej, taka nasz misja ;)

Posted

Wunia napisał(a):
Gdzieś tam po dogo szaleją Ciotki RenW i Furciaczek, wiem, że tu się wyjątkowo smutni zrobiło, ale wróćcie do Gapcia dla mnie ...

Lotem błyskawicy....dla Ciebie wszystko:p:loveu: