Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wunia napisał(a):
Gonia to Ty też do ekipy? A umiesz gotować? Bo samą Ra_dunię to zajeździmy :diabloti::diabloti::diabloti:

umiem:lol::lol: ale głownie bez mięsa...u mnie w domu to tak raz w tygodniu może z miesem sie cos znajdzie :evil_lol: a tak to głównie zielenina ...no chyba, ze kurczak to zrobie

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
umiem:lol::lol: ale głownie bez mięsa...u mnie w domu to tak raz w tygodniu może z miesem sie cos znajdzie :evil_lol: a tak to głównie zielenina ...no chyba, ze kurczak to zrobie

Może być ;)

Posted

Streszczenie:
[FONT=&quot][FONT=Microsoft Sans Serif]08.04. Nocna zmiana to była niespodzianka, RenW nie spała i w nocy buszowała, a wraz z nią Szarotka, Furciaczek i Ingrid. Rozmowy nocą były na temat głupio-szpitalika, bezsenności i prochów na to. Rano była ka(Wunia), na którą jako pierwsza przybyła Ra_dunia z bólem głowy. Rozpoczęto tworzenie ekipy do głupio(nerwo)-szpitalika. Ra_dunia przyjęta bo gotować umie i przepis przepyszny nam zadedykowała. Potem było o tabletkach głównie różowych, którymi Ra_dunię kolega w pracy szprycuje. Trzymane były kciuki za Kubę Belkowego, co do weta jechał … dysplazja, i biedny kruszynek operację będzie miał. Amica z pomocą Szarotki na bazarek nas zagnały, który udało się postawić na nogi godzinę przed zamknięciem. Borówka16 jak kometa regularnie, na wątek wpadła i o ogłoszenia pytała, ale to jednorazówki, bo potem nie wpada i odpowiedzi nie czyta, więc znowu wpada i pyta, a Furciaczek kotów szuka do drapaków. Lu_Gosiak zgłosiła się do ekipy do nerwo-szpitalika, też gotować umie, więc bierzemy. Oczekujemy na nocną zmianę.[/FONT][/FONT]

Posted

mmd napisał(a):
Znowu o żarciu....
Szarotka Was pogoni i zaleci dietę pestkowo-kiełkowo-korzonkową:diabloti:

no, jak nie o tym i tamtym to o żarciu trzeba :D:D:D
Nocna zmiana dziś zastrajkowała chyba :mad:

Posted

Wunia napisał(a):
a czy ja mam sumienie? :confused::confused::confused:

No właśnie, to też zostaje pod znakiem zapytania??:icon_roc::eggface:

Posted

furciaczek napisał(a):
Mam nadzieje ze nikogo w glowe nie trafie...jeszcze mnie ktos oskarzy i po sadach bedzie ciagal:evil_lol:

No ja na przykład się kiwom, i na hasło: orientuj się, nie zdążą uchylić głowy:shake::roll:

Posted

Wunia napisał(a):
Może być ;)

O nie; głupio-szpitalikiem ja dysponuję, i ja mam tam wtyki :p:eviltong:
A Cioteczka coś mało ekskluzywnie gotuje i nie nowatorsko..Może innymi umiejętnościami się wykaże. No chyba, że stosowne menu przedłoży:razz::evil_lol: to znaczy przepis.:eviltong: Bo tamte Ciotki sprawdzone w boju:p:diabloti:

Posted

RenW napisał(a):
O nie; głupio-szpitalikiem ja dysponuję, i ja mam tam wtyki :p:eviltong:
A Cioteczka coś mało ekskluzywnie gotuje i nie nowatorsko..Może innymi umiejętnościami się wykaże. No chyba, że stosowne menu przedłoży:razz::evil_lol: to znaczy przepis.:eviltong: Bo tamte Ciotki sprawdzone w boju:p:diabloti:

a Radunia to co serwuje, ze się wkupiła?? może nie ekskluzywnie ale za to smacznie:diabloti:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
a Radunia to co serwuje, ze się wkupiła?? może nie ekskluzywnie ale za to smacznie:diabloti:

A pierogi ruskie umiesz, takie pyszne, domowe?? :sabber:Jak tak, to będziesz od razu pierwsza na liście:czytaj:, i miejsce masz zaklepane.:p:lol::diabloti:

Posted

RenW napisał(a):
A pierogi ruskie umiesz, takie pyszne, domowe?? :sabber:Jak tak, to będziesz od razu pierwsza na liście:czytaj:, i miejsce masz zaklepane.:p:lol::diabloti:

umie farsz:evil_lol::evil_lol: a zamiast pierogów robie nalesniki takie cieniutkie z nadzieniem pierogowym....pychota

Posted

Ja z Wami nie mogę:)
Idę jeść, a jak zjem to wzorem Wuni pójdę pospać, żeby się sadełko ładnie zawiązało:)
Dobrej nocy
Tobie RenW też:p

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
umie farsz:evil_lol::evil_lol: a zamiast pierogów robie nalesniki takie cieniutkie z nadzieniem pierogowym....pychota

Znam takie, pyszne to jest. Zaliczone.:p Jedziesz!!!!:lol::lol::evil_lol:

Posted

RenW napisał(a):
Znam takie, pyszne to jest. Zaliczone.:p Jedziesz!!!!:lol::lol::evil_lol:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: to jak miejsce zaklepane mam to mogę iść spokojnie spać;):evil_lol:

Posted

[quote name='mmd']Ja z Wami nie mogę:)
Idę jeść, a jak zjem to wzorem Wuni pójdę pospać, żeby się sadełko ładnie zawiązało:)
Dobrej nocy
Tobie RenW też:p
Dzięki mmd, ja też już na wyrko się pokaturlam:sleep2:
Dobranoc wszystkim Nocnym Stróżom:hand: