Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):Gonia to Ty też do ekipy? A umiesz gotować? Bo samą Ra_dunię to zajeździmy :diabloti::diabloti::diabloti: umiem:lol::lol: ale głownie bez mięsa...u mnie w domu to tak raz w tygodniu może z miesem sie cos znajdzie :evil_lol: a tak to głównie zielenina ...no chyba, ze kurczak to zrobie Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):umiem:lol::lol: ale głownie bez mięsa...u mnie w domu to tak raz w tygodniu może z miesem sie cos znajdzie :evil_lol: a tak to głównie zielenina ...no chyba, ze kurczak to zrobie Może być ;) Quote
mmd Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Znowu o żarciu.... Szarotka Was pogoni i zaleci dietę pestkowo-kiełkowo-korzonkową:diabloti: Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Streszczenie: [FONT="][FONT=Microsoft Sans Serif]08.04. Nocna zmiana to była niespodzianka, RenW nie spała i w nocy buszowała, a wraz z nią Szarotka, Furciaczek i Ingrid. Rozmowy nocą były na temat głupio-szpitalika, bezsenności i prochów na to. Rano była ka(Wunia), na którą jako pierwsza przybyła Ra_dunia z bólem głowy. Rozpoczęto tworzenie ekipy do głupio(nerwo)-szpitalika. Ra_dunia przyjęta bo gotować umie i przepis przepyszny nam zadedykowała. Potem było o tabletkach głównie różowych, którymi Ra_dunię kolega w pracy szprycuje. Trzymane były kciuki za Kubę Belkowego, co do weta jechał … dysplazja, i biedny kruszynek operację będzie miał. Amica z pomocą Szarotki na bazarek nas zagnały, który udało się postawić na nogi godzinę przed zamknięciem. Borówka16 jak kometa regularnie, na wątek wpadła i o ogłoszenia pytała, ale to jednorazówki, bo potem nie wpada i odpowiedzi nie czyta, więc znowu wpada i pyta, a Furciaczek kotów szuka do drapaków. Lu_Gosiak zgłosiła się do ekipy do nerwo-szpitalika, też gotować umie, więc bierzemy. Oczekujemy na nocną zmianę.[/FONT][/FONT] Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 mmd napisał(a):Znowu o żarciu.... Szarotka Was pogoni i zaleci dietę pestkowo-kiełkowo-korzonkową:diabloti: no, jak nie o tym i tamtym to o żarciu trzeba :D:D:D Nocna zmiana dziś zastrajkowała chyba :mad: Quote
furciaczek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja sie poszwedam tu w nocy, reszta pewnie tez sie zjawi bo przeciez wczesnie jeszcze:D Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 To dobrze, że jesteś Fur ;) Będzie można spokojnie o spanku pomyśleć ;) Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):a czy ja mam sumienie? :confused::confused::confused: No właśnie, to też zostaje pod znakiem zapytania??:icon_roc::eggface: Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 RenW napisał(a):No właśnie, to też zostaje pod znakiem zapytania??:icon_roc::eggface: same z(a)gadywanki i niespodzianki :D:D:D Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 furciaczek napisał(a):Mam nadzieje ze nikogo w glowe nie trafie...jeszcze mnie ktos oskarzy i po sadach bedzie ciagal:evil_lol: No ja na przykład się kiwom, i na hasło: orientuj się, nie zdążą uchylić głowy:shake::roll: Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):wróżka czy wiedźma ? Wiedźmą mi tu zajechało...:diabloti: Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 RenW napisał(a):Wiedźmą mi tu zajechało...:diabloti: ano, ano ... szkoda, że nie emo z miotłą :diabloti: Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 ja się oddalam do łóżeczka już ... dobranockowo :bye: idę :sleep2: ... Quote
mmd Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 RenW napisał(a):Wiedźmą mi tu zajechało...:diabloti: To poproś o mydło z bazarku priorytetem:eviltong: Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):Może być ;) O nie; głupio-szpitalikiem ja dysponuję, i ja mam tam wtyki :p:eviltong: A Cioteczka coś mało ekskluzywnie gotuje i nie nowatorsko..Może innymi umiejętnościami się wykaże. No chyba, że stosowne menu przedłoży:razz::evil_lol: to znaczy przepis.:eviltong: Bo tamte Ciotki sprawdzone w boju:p:diabloti: Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 mmd napisał(a):To poproś o mydło z bazarku priorytetem:eviltong: Ok, i przekieruję je do Ciebie:eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 RenW napisał(a):O nie; głupio-szpitalikiem ja dysponuję, i ja mam tam wtyki :p:eviltong: A Cioteczka coś mało ekskluzywnie gotuje i nie nowatorsko..Może innymi umiejętnościami się wykaże. No chyba, że stosowne menu przedłoży:razz::evil_lol: to znaczy przepis.:eviltong: Bo tamte Ciotki sprawdzone w boju:p:diabloti: a Radunia to co serwuje, ze się wkupiła?? może nie ekskluzywnie ale za to smacznie:diabloti: Quote
Isadora7 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No chciałam się czepnąć że sprawozdania nie ma, ale dokopałam się. Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):a Radunia to co serwuje, ze się wkupiła?? może nie ekskluzywnie ale za to smacznie:diabloti: A pierogi ruskie umiesz, takie pyszne, domowe?? :sabber:Jak tak, to będziesz od razu pierwsza na liście:czytaj:, i miejsce masz zaklepane.:p:lol::diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 RenW napisał(a):A pierogi ruskie umiesz, takie pyszne, domowe?? :sabber:Jak tak, to będziesz od razu pierwsza na liście:czytaj:, i miejsce masz zaklepane.:p:lol::diabloti: umie farsz:evil_lol::evil_lol: a zamiast pierogów robie nalesniki takie cieniutkie z nadzieniem pierogowym....pychota Quote
mmd Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja z Wami nie mogę:) Idę jeść, a jak zjem to wzorem Wuni pójdę pospać, żeby się sadełko ładnie zawiązało:) Dobrej nocy Tobie RenW też:p Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):umie farsz:evil_lol::evil_lol: a zamiast pierogów robie nalesniki takie cieniutkie z nadzieniem pierogowym....pychota Znam takie, pyszne to jest. Zaliczone.:p Jedziesz!!!!:lol::lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 RenW napisał(a):Znam takie, pyszne to jest. Zaliczone.:p Jedziesz!!!!:lol::lol::evil_lol: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: to jak miejsce zaklepane mam to mogę iść spokojnie spać;):evil_lol: Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='mmd']Ja z Wami nie mogę:) Idę jeść, a jak zjem to wzorem Wuni pójdę pospać, żeby się sadełko ładnie zawiązało:) Dobrej nocy Tobie RenW też:p Dzięki mmd, ja też już na wyrko się pokaturlam:sleep2: Dobranoc wszystkim Nocnym Stróżom:hand: Quote
furciaczek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Patrzcie jaki piekny wielkopies Ktos chetny??:loveu::loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts