Ellig Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 furciaczek napisał(a):Czy mamy na sali wlascicieli kotow?? Beda duuuze drapaki , tunelek koci na sprzedarz...cynka dostalam :D Mamy ale tu podobno jest "gniazdo rozpusty"..... Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Ellig napisał(a):Mamy ale tu podobno jest "gniazdo rozpusty"..... dlaczego podobno??? To jest gniazdo rozpusty :D:D:D:D Quote
furciaczek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ganiazdo nie gniazdo ale przynajmniej wesolo:evil_lol:...beda tez psie legowiska...rzuce linkiem jak juz wystawia tego bazara:loveu: Quote
Ellig Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):dlaczego podobno??? To jest gniazdo rozpusty :D:D:D:D To sie porobilo:evil_lol: Quote
Ellig Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 furciaczek napisał(a):Ganiazdo nie gniazdo ale przynajmniej wesolo:evil_lol:...beda tez psie legowiska...rzuce linkiem jak juz wystawia tego bazara:loveu: Rzuc koniecznie tylko celnie:evil_lol: Quote
furciaczek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ellig napisał(a):Rzuc koniecznie tylko celnie:evil_lol: Mam nadzieje ze nikogo w glowe nie trafie...jeszcze mnie ktos oskarzy i po sadach bedzie ciagal:evil_lol: Quote
mmd Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ellig napisał(a):To sie porobilo:evil_lol: Samo się nie porobiło Dzisiaj Wunia przespała pół dnia po tych małych różowych co tu były wczoraj golasy i jakieś pały.... Quote
Ellig Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 mmd napisał(a):Samo się nie porobiło Dzisiaj Wunia przespała pół dnia po tych małych różowych co tu były wczoraj golasy i jakieś pały.... Sodoma i Gomora....PA!:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 mmd napisał(a):Pa pa nocna zmiana będzie? ja moge chwile poczuwać z Gapciem:):) Quote
mmd Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No i Wunia powinna być, znowu gdzieś polazła. Wunia, nie gadaj tyle przez telefon, bo on już ledwie zipie:) Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):dlaczego podobno??? To jest gniazdo rozpusty :D:D:D:D Oczywiście, że jest, i ja się tego nie wstydzę i nie wypieram.:p Sama w nim uczestniczę:razz::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 mmd napisał(a):No i Wunia powinna być, znowu gdzieś polazła. Wunia, nie gadaj tyle przez telefon, bo on już ledwie zipie:) ostatnią rozmowę telefoniczna przeprowadzałam z Tobą :eviltong: Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):Zaraz do streszczenia siadam :czytaj: No w końcu, bo padam na pysk:lol::lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):ja moge chwile poczuwać z Gapciem:):) Gonia przyszła sobie humor poprawić do Gapcia ;) Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 RenW napisał(a):No w końcu, bo padam na pysk:lol::lol::evil_lol: Nie bierz tych prochów jeszcze przez moment, poczekaj parę minutek, proszę ... Quote
mmd Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):ostatnią rozmowę telefoniczna przeprowadzałam z Tobą :eviltong: No to znów coś opędzlowałaś. W kuchni się grasowało:diabloti: Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 mmd napisał(a):No to znów coś opędzlowałaś. W kuchni się grasowało:diabloti: wróżka czy wiedźma ? Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):Nie bierz tych prochów jeszcze przez moment, poczekaj parę minutek, proszę ... Przykro mi, już wzięłam, zaczynam się kołysać, literki się plączą..;):evil_lol: za chwilę spadnę i będziesz mieć mnie na sumieniu:shake::-o Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):Gonia przyszła sobie humor poprawić do Gapcia ;) dokladnie...tu przynajmniej jest luz blus i zarabiscie sie czyta, ze do glupio-szpitala np. juz taka kolejka czyli nie jestem sama ktora musiałaby sie tam udac:evil_lol: Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 RenW napisał(a):Przykro mi, już wzięłam, zaczynam się kołysać, literki się plączą..;):evil_lol: za chwilę spadnę i będziesz mieć mnie na sumieniu:shake::-o a czy ja mam sumienie? :confused::confused::confused: Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dokladnie...tu przynajmniej jest luz blus i zarabiscie sie czyta, ze do glupio-szpitala np. juz taka kolejka czyli nie jestem sama ktora musiałaby sie tam udac:evil_lol: Gonia to Ty też do ekipy? A umiesz gotować? Bo samą Ra_dunię to zajeździmy :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
mmd Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):wróżka czy wiedźma ? zależy kto o mnie mówi:diabloti: Quote
Recommended Posts