RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Jestem na dobrej drodze do osiągnięcia stanu pełni księżyca :diabloti::diabloti: Do stanu pełni, to też się zbliżam, tylko w innej dziedzinie....Nie pytaj, nie powiem:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Do stanu pełni, to też się zbliżam, tylko w innej dziedzinie....Nie pytaj, nie powiem:eviltong::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no znowu tajemnica :roll: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='belka123']ja sie zegnam na dzis, do juterka[/QUOTE] Pa, pa Belka ... do juterka ;) Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Znowu tyle nagadane, ze sie mozna za glowe zlapac :):) Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Szarotka']Znowu tyle nagadane, ze sie mozna za glowe zlapac :):)[/QUOTE] Streszczenie będzie ;) Po tych wszystkich burach, streszczenia będą codziennie ;) Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 I slusznie, bo tyle ciotki gadaja, ze nie sposob ogarnac :):) Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Szarotka nie wierzę, że czegoś nie jesteś w stanie ogarnąć ;) Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Streszczenie będzie ;) Po tych wszystkich burach, streszczenia będą codziennie ;) No efekt jest, nie ma jak to spałować. Siła x gwałt:evil_lol::diabloti::diabloti: [quote name='Wunia']Szarotka nie wierzę, że czegoś nie jesteś w stanie ogarnąć ;) A co Szarotka, to Omnibus jakichś jest.:icon_roc: Tak jak myślałam...:sg168: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']No efekt jest, nie ma jak to spałować. Siła x gwałt:evil_lol::diabloti::diabloti: to współczynnik czegoś??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='RenW']A co Szarotka, to Omnibus jakichś jest.:icon_roc: Tak jak myślałam...:sg168: Ciotka Szarotka ma wszystko pozapisywane bo ostatnio inwentaryzację na dogo swoich wydatków robiła, więc się nie pogubi ;) a jak coś zgubi to jej przypomnę :diabloti: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif]Streszczenie: 07.04. Na nocnej zmianie Furciaczek, Szarotka, Ingrid i Isadorka w cieniu pozostająca. Nocką spokojniutko i cichutko była. Rankiem była ka(Wunia) na którą ochoczo Ra_dunia, Isadorka i Ellig przybyły. Mimo wczorajszego ogłoszenia dnia dzisiejszego jako Dnia Budowlanego to dopiero popołudniem, po Belki przybyciu temat rozkwitł. Tynki, gładzie, wykańczanie, pały, golasy, pałacyki, kościoły, jednym słowem architektura. Ciocia RenW pałacyk z głupio-szpitalikiem nam zaprezentowała, ale jak sama przyznała tylko głowa ją bolała i Szarotka ją pocieszyła, zaznaczając, że lubi szyfrem 007 gadać, a ja dostałam jedynkę ze znajomości rodzimych zabytków architektury pałacykowej. Nocka nadchodzi i z nocnej zmiany już Szarotka się stawiła. Czuwaj nocna zmiano. [/FONT] Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']to współczynnik czegoś??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A o czym mowa..?:-?:megagrin::megagrin: Nie, iloczyn:razz::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Super, że jest streszczenie, bo bez streszczenia się nie położę...:eviltong: Wunia, po znajomości też Ci miejsce w głupio-szpitaliku zarezerwować??:cool3: Mam tam małe wtyki, chociaż, ni prominentna, ni celebryta.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Super, że jest streszczenie, bo bez streszczenia się nie położę...:eviltong: Wunia, po znajomości też Ci miejsce w głupio-szpitaliku zarezerwować?? Mam tam małe wtyki, chociaż, ni prominentna, ni celebryta.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Zaraz do swojego pędzę, będziesz Gapcia zamiast mnie pilnowała :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Zaraz do swojego pędzę, będziesz Gapcia zamiast mnie pilnowała :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Nie; ja se zapodać nasenną pigułę i kłaść się spać..:shake: A tak ogólnie to pilnować.. oui oui.. pilnować:multi: yes Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Nie; ja se zapodać nasenną pigułę i kłaść się spać..:shake: A tak ogólnie to pilnować.. oui oui.. pilnować:multi: yes[/QUOTE] to dobrze, bo ja na 10 dni zniknę, chyba, że stanie się cud i gdzieś w szpitalu internet znajdę ... Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']to dobrze, bo ja na 10 dni zniknę, chyba, że stanie się cud i gdzieś w szpitalu internet znajdę ...[/QUOTE] Panie Boże, spraw by w szpitalu był internet. Tyś Wszechmocny, Miłościwy i Litościwy to mych modłów wysłuchasz. Amen. Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Panie Boże, spraw by w szpitalu był internet. Tyś Wszechmocny, Miłościwy i Litościwy to mych modłów wysłuchasz. Amen.[/QUOTE] Damy radę ;) Nie będzie tak źle, to centrum miasta, a nie zabytkowy pałacyk :diabloti: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Pacierz zmówiony, móc się położyć.:p ... E, pałacyk jest super. Tam nie musiałabyś się martwić takim banałem jakim jest internet:p:eviltong: Musisz być, bo ja nie sprostać wyzwaniu.:lol::evil_lol::evil_lol: Ja ze strachu pojechać do Jamora i Gapcia adoptować:cool3::evil_lol::diabloti: Ciotki, pa. Dobranoc. Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 :bye: bo już :sleep2: Czuwaj nocna zmiano :loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW'] Ja ze strachu pojechać do Jamora i Gapcia adoptować[/QUOTE] Nie wykorzystam tego wyznania pod wpływem emocji, ale to pachnie DS-em dla Gapcia ;) Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Nie wykorzystam tego wyznania pod wpływem emocji, ale to pachnie DS-em dla Gapcia ;) Emocja podszyta strachem.:cool3::evil_lol::evil_lol: Gapcio - Brytan by moją Bakcylozę zjadł...:shake::-( A już raz był zamach na jego życie:-(:-(:placz::placz: Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Nie wykorzystam tego wyznania pod wpływem emocji, ale to pachnie DS-em dla Gapcia ;)[/QUOTE] Ktos tu mowic jakos dziwnie :):) Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Emocja podszyta strachem.:cool3::evil_lol::evil_lol: Gapcio - Brytan by moją Bakcylozę zjadł...:shake::-( A już raz był zamach na jego życie:-(:-(:placz::placz:[/QUOTE] wiem, wiem :shake::shake: zjawiła się Ciotka Szarotka na nocną zmianę, to można spokojniutko spać iść :loveu: Quote
Recommended Posts