Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zastanawiam się, czy tam uzależnienia leczą..ale chyba nie. Spytam się, jak będę następnym razem. Bo bym Was wszystkie Ciotki - łącznie ze mną - zapakowała w jeden autobus, i detoks bym zaproponowała.:diabloti::evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Szarotka']Bliskosc szpitala przyprawia Cie o bol glowy :):)[/QUOTE]
Wiedziałam, żeś problemów natury psychicznej nie sugerowała. Ale realnie oceniam sytuację.:roll::evil_lol:
Nie, o ból głowy przyprawia mnie bliskość cmentarza..i dryl wojskowy:razz: trochę bliżej niżli rzut beretem:diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Zastanawiam się, czy tam uzależnienia leczą..ale chyba nie. Spytam się, jak będę następnym razem. Bo bym Was wszystkie Ciotki - łącznie ze mną - zapakowała w jeden autobus, i detoks bym zaproponowała.:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

No wlasnie ja chce jechac :):)

Posted

[quote name='mmd']O, ta chałupa co o niej było to moja ulubiona w Polsce. Znam tylko ze zdjęć i już wiem, kogo odwiedzę w czasie wakacji:)[/QUOTE]
Nie ma sprawy Ciotka. Serdecznie zapraszam!:multi: Będę miała okazję poznać osobistego Anioła Wuni.:Cool!::bigcool: Będę zaszczycona.:iloveyou:

[quote name='Szarotka']No wlasnie ja chce jechac :):)[/QUOTE]
Zapomnij Ciotka. Tam tylko prominenci, celebryci się "leczą":roll:

Posted

[quote name='Wunia']A RenW TO tylko pała(cyk) i pałacyk ... katedry to jest architektura przez duże A ;)[/QUOTE]
"A" zostawiam Tobie, ja wolę "B" i "C":evil_lol::evil_lol:
I żaden pałacyk!!:mad:
Nie znasz się, no ale jak dryfujesz w tej swojej "łodzi"....:icon_roc::scream_3:te Twoje słowa to jakichś dysonans jest, bo to jeden z najpiękniejszych Zamków w Polsce.;):diabloti:

Posted

Aha, za nieznajomość Naszej Spuścizny Narodowej (architektonicznej)- Dwója - Wunia! Co jo godom, dwója to była za naszych czasów. Poprawiam - jedynka!:eviltong::evil_lol::evil_lol::D

Posted

[quote name='Wunia']A mnie się w Łodzi podoba :eviltong::eviltong:[/QUOTE]
No skoro tak..:roll: Zależy od zawartości.:roll: A pływać umiesz?? No bo wiesz, w razie czego jak wylecisz z tej łodzi...:roll: koło ratunkowe chociaż masz??:roll:

Posted

Wunia, miałam jeszcze dodać, że w razie sytuacji "kryzysowej" to nie licz na TŻ-a, bo oni wodzą..oj wodzą..:evil_lol: ale w zasadzie zawodzą:roll:

Posted

[quote name='RenW']Aha, za nieznajomość Naszej Spuścizny Narodowej (architektonicznej)- Dwója - Wunia! Co jo godom, dwója to była za naszych czasów. Poprawiam - jedynka!:eviltong::evil_lol::evil_lol::D[/QUOTE]
tak, tak ... biję się w pierwś ... nie wiem o jakim pałacu mówisz ... :shake:
[quote name='RenW']No skoro tak..:roll: Zależy od zawartości.:roll: A pływać umiesz?? No bo wiesz, w razie czego jak wylecisz z tej łodzi...:roll: koło ratunkowe chociaż masz??:roll:[/QUOTE]
Pływac nie umiem :shake:
[quote name='RenW']Wunia, miałam jeszcze dodać, że w razie sytuacji "kryzysowej" to nie licz na TŻ-a, bo oni wodzą..oj wodzą..:evil_lol: ale w zasadzie zawodzą:roll:[/QUOTE]
Jeszcze nie zawiódł :multi:

Posted

[quote name='belka123']ciotka RenW to dzisiaj szaleje na tym watku ze hoho[/QUOTE]
no, i coś dzisiaj się na mnie uparła :shake:
[quote name='belka123']Wuniu finanse na mailu[/QUOTE]
już pędzę :p

Posted

[quote name='Wunia']tak, tak ... biję się w pierwś ... nie wiem o jakim pałacu mówisz ... :shake:
Obiecaj, że z topografią pałaców się zapoznasz;)
Jeszcze nie zawiódł :multi:[/QUOTE]
Wszystko przed Tobą, jak i przede mną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wunia']tak, tak ... biję się w pierwś ... nie wiem o jakim pałacu mówisz ... :shake:

Jeszcze nie zawiódł :multi:[/QUOTE]

Obiecaj, że z topografią pałaców się zapoznasz;)
Wszystko przed Tobą, jak i przede mną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Wszystko przed Tobą, jak i przede mną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No i racja, ale właśnie pałace mnie nie kręcą ... raczej surowy kamień, budowle monumentalne, bez szczególnych ozdóbek, chyba, że są to freski, obrazy, no i witraże ... te uwielbiam ...

Posted

[quote name='belka123']ciotka RenW to dzisiaj szaleje na tym watku ze hoho

Wuniu finanse na mailu[/QUOTE]
Wczoraj szalałam na innym... ;):diabloti:zaraz zerknę na pierwszą, zwyczajem Ciotki Emi sprawdzę czy uaktualniona:eviltong::p

Posted

[quote name='Wunia']No i racja, ale właśnie pałace mnie nie kręcą ... raczej surowy kamień, budowle monumentalne, bez szczególnych ozdóbek, chyba, że są to freski, obrazy, no i witraże ... te uwielbiam ...
A królowie, książęta...?:eggface::icon_roc::megagrin:

Posted

[quote name='RenW']Wczoraj szalałam na innym... ;):diabloti:zaraz zerknę na pierwszą, zwyczajem Ciotki Emi sprawdzę czy uaktualniona:eviltong::p[/QUOTE]
Lepiej szalej tu :)
A na pierwszej wszystko uzupełnione :)

Posted

[quote name='Wunia']No i racja, ale właśnie pałace mnie nie kręcą ... raczej surowy kamień, budowle monumentalne, bez szczególnych ozdóbek, chyba, że są to freski, obrazy, no i witraże ... te uwielbiam ...[/QUOTE]

ja mam surowy kamien, tylko polerowany w kuchni na blacie ;)

Posted

[quote name='Wunia']No i racja, ale właśnie pałace mnie nie kręcą ... raczej surowy kamień, budowle monumentalne, bez szczególnych ozdóbek, chyba, że są to freski, obrazy, no i witraże ... te uwielbiam ...
Budowy monumentalnej to będziesz Ty (obżarstwo świąteczne:diabloti:) no i oczywiście ja (obżarstwo powszednie - ostatnio) ::D:D:D:D

Posted

[quote name='RenW']Budowy monumentalnej to będziesz Ty (obżarstwo świąteczne:diabloti:) no i oczywiście ja (obżarstwo powszednie - ostatnio) ::D:D:D:D[/QUOTE]
Jestem na dobrej drodze do osiągnięcia stanu pełni księżyca :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']Też nie :shake:[/QUOTE]
E, z kim ja się zadaję:lying::icon_roc::ekmm::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::scream_3: