RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zastanawiam się, czy tam uzależnienia leczą..ale chyba nie. Spytam się, jak będę następnym razem. Bo bym Was wszystkie Ciotki - łącznie ze mną - zapakowała w jeden autobus, i detoks bym zaproponowała.:diabloti::evil_lol: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Szarotka']Bliskosc szpitala przyprawia Cie o bol glowy :):)[/QUOTE] Wiedziałam, żeś problemów natury psychicznej nie sugerowała. Ale realnie oceniam sytuację.:roll::evil_lol: Nie, o ból głowy przyprawia mnie bliskość cmentarza..i dryl wojskowy:razz: trochę bliżej niżli rzut beretem:diabloti: Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Zastanawiam się, czy tam uzależnienia leczą..ale chyba nie. Spytam się, jak będę następnym razem. Bo bym Was wszystkie Ciotki - łącznie ze mną - zapakowała w jeden autobus, i detoks bym zaproponowała.:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] No wlasnie ja chce jechac :):) Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 A RenW to tylko pała(cyk) i pałacyk ... katedry to jest architektura przez duże A ;) Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mmd']O, ta chałupa co o niej było to moja ulubiona w Polsce. Znam tylko ze zdjęć i już wiem, kogo odwiedzę w czasie wakacji:)[/QUOTE] Nie ma sprawy Ciotka. Serdecznie zapraszam!:multi: Będę miała okazję poznać osobistego Anioła Wuni.:Cool!::bigcool: Będę zaszczycona.:iloveyou: [quote name='Szarotka']No wlasnie ja chce jechac :):)[/QUOTE] Zapomnij Ciotka. Tam tylko prominenci, celebryci się "leczą":roll: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']A RenW TO tylko pała(cyk) i pałacyk ... katedry to jest architektura przez duże A ;)[/QUOTE] "A" zostawiam Tobie, ja wolę "B" i "C":evil_lol::evil_lol: I żaden pałacyk!!:mad: Nie znasz się, no ale jak dryfujesz w tej swojej "łodzi"....:icon_roc::scream_3:te Twoje słowa to jakichś dysonans jest, bo to jeden z najpiękniejszych Zamków w Polsce.;):diabloti: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 A mnie się w Łodzi podoba :eviltong::eviltong: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Aha, za nieznajomość Naszej Spuścizny Narodowej (architektonicznej)- Dwója - Wunia! Co jo godom, dwója to była za naszych czasów. Poprawiam - jedynka!:eviltong::evil_lol::evil_lol::D Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']A mnie się w Łodzi podoba :eviltong::eviltong:[/QUOTE] No skoro tak..:roll: Zależy od zawartości.:roll: A pływać umiesz?? No bo wiesz, w razie czego jak wylecisz z tej łodzi...:roll: koło ratunkowe chociaż masz??:roll: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wunia, miałam jeszcze dodać, że w razie sytuacji "kryzysowej" to nie licz na TŻ-a, bo oni wodzą..oj wodzą..:evil_lol: ale w zasadzie zawodzą:roll: Quote
belka123 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ciotka RenW to dzisiaj szaleje na tym watku ze hoho Wuniu finanse na mailu Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Aha, za nieznajomość Naszej Spuścizny Narodowej (architektonicznej)- Dwója - Wunia! Co jo godom, dwója to była za naszych czasów. Poprawiam - jedynka!:eviltong::evil_lol::evil_lol::D[/QUOTE] tak, tak ... biję się w pierwś ... nie wiem o jakim pałacu mówisz ... :shake: [quote name='RenW']No skoro tak..:roll: Zależy od zawartości.:roll: A pływać umiesz?? No bo wiesz, w razie czego jak wylecisz z tej łodzi...:roll: koło ratunkowe chociaż masz??:roll:[/QUOTE] Pływac nie umiem :shake: [quote name='RenW']Wunia, miałam jeszcze dodać, że w razie sytuacji "kryzysowej" to nie licz na TŻ-a, bo oni wodzą..oj wodzą..:evil_lol: ale w zasadzie zawodzą:roll:[/QUOTE] Jeszcze nie zawiódł :multi: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='belka123']ciotka RenW to dzisiaj szaleje na tym watku ze hoho[/QUOTE] no, i coś dzisiaj się na mnie uparła :shake: [quote name='belka123']Wuniu finanse na mailu[/QUOTE] już pędzę :p Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']tak, tak ... biję się w pierwś ... nie wiem o jakim pałacu mówisz ... :shake: Obiecaj, że z topografią pałaców się zapoznasz;) Jeszcze nie zawiódł :multi:[/QUOTE] Wszystko przed Tobą, jak i przede mną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']tak, tak ... biję się w pierwś ... nie wiem o jakim pałacu mówisz ... :shake: Jeszcze nie zawiódł :multi:[/QUOTE] Obiecaj, że z topografią pałaców się zapoznasz;) Wszystko przed Tobą, jak i przede mną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Wszystko przed Tobą, jak i przede mną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No i racja, ale właśnie pałace mnie nie kręcą ... raczej surowy kamień, budowle monumentalne, bez szczególnych ozdóbek, chyba, że są to freski, obrazy, no i witraże ... te uwielbiam ... Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='belka123']ciotka RenW to dzisiaj szaleje na tym watku ze hoho Wuniu finanse na mailu[/QUOTE] Wczoraj szalałam na innym... ;):diabloti:zaraz zerknę na pierwszą, zwyczajem Ciotki Emi sprawdzę czy uaktualniona:eviltong::p Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']No i racja, ale właśnie pałace mnie nie kręcą ... raczej surowy kamień, budowle monumentalne, bez szczególnych ozdóbek, chyba, że są to freski, obrazy, no i witraże ... te uwielbiam ... A królowie, książęta...?:eggface::icon_roc::megagrin: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Wczoraj szalałam na innym... ;):diabloti:zaraz zerknę na pierwszą, zwyczajem Ciotki Emi sprawdzę czy uaktualniona:eviltong::p[/QUOTE] Lepiej szalej tu :) A na pierwszej wszystko uzupełnione :) Quote
belka123 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']No i racja, ale właśnie pałace mnie nie kręcą ... raczej surowy kamień, budowle monumentalne, bez szczególnych ozdóbek, chyba, że są to freski, obrazy, no i witraże ... te uwielbiam ...[/QUOTE] ja mam surowy kamien, tylko polerowany w kuchni na blacie ;) Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']No i racja, ale właśnie pałace mnie nie kręcą ... raczej surowy kamień, budowle monumentalne, bez szczególnych ozdóbek, chyba, że są to freski, obrazy, no i witraże ... te uwielbiam ... Budowy monumentalnej to będziesz Ty (obżarstwo świąteczne:diabloti:) no i oczywiście ja (obżarstwo powszednie - ostatnio) ::D:D:D:D Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']A królowie, książęta...?:eggface::icon_roc::megagrin:[/QUOTE] Też nie :shake: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Budowy monumentalnej to będziesz Ty (obżarstwo świąteczne:diabloti:) no i oczywiście ja (obżarstwo powszednie - ostatnio) ::D:D:D:D[/QUOTE] Jestem na dobrej drodze do osiągnięcia stanu pełni księżyca :diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Też nie :shake:[/QUOTE] E, z kim ja się zadaję:lying::icon_roc::ekmm::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::scream_3: Quote
Recommended Posts