RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Aplikator ?? a co bedziesz aplikowac ??[/QUOTE] Cienie na łocy:smhair2::shocked!::-D:-D:-DKupione na przecudnym bazarku Ketuni:loveu::p Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Cienie na łocy:smhair2::shocked!::-D:-D:-DKupione na przecudnym bazarku Ketuni:loveu::p[/QUOTE] O mnie sie kojarzylo z czym bardziej oddolnym. :):) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']O mnie sie kojarzylo z czym bardziej oddolnym. :):)[/QUOTE] A z czym?? No zdradź..:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agada Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='belka123']jakze bym mogla :) rekuperacja to mechaniczna wentylacja, bierze powietrze zewnatrz, miesza z ogrzanym powietrzem z domu (lazienki, kuchnie itp - przefiltorwane) i wtlacza do pomieszczen odzysk ciepla + swieze powietrze[/QUOTE] Wiemy, wiemy ja na etapie budowy jestem, więc takie tematy to codzienny chleb..., ale już ciepełko na dworze to można naturalnie wietrzyć oszczędzając energię elektryczną... Quote
agada Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']No trudno, żeby w Zamościu wiać przestało :D:D:D[/QUOTE] Cię przepraszam bardzo dopiero dzisiaj zaczęło:mad:, a co to myślisz pipidówa jakaś czy co:eviltong::lol: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Hm naprawde chcesz wiedziec ??[/QUOTE] Och..noo..;):diabloti: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='agada']Cię przepraszam bardzo dopiero dzisiaj zaczęło:mad:, a co to myślisz pipidówa jakaś czy co:eviltong::lol: A ja mieszkam w takiej trochę większej pipidówie:p:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='agada']Wiemy, wiemy ja na etapie budowy jestem, więc takie tematy to codzienny chleb..., ale już ciepełko na dworze to można naturalnie wietrzyć oszczędzając energię elektryczną... Agada, a jakiejś agroturystyki nie otwierasz, bo bym wdepła:eviltong::cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
belka123 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='agada']Wiemy, wiemy ja na etapie budowy jestem, więc takie tematy to codzienny chleb..., ale już ciepełko na dworze to można naturalnie wietrzyć oszczędzając energię elektryczną...[/QUOTE] to moze oglosimy jutro dzien budowlany?? :) Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Chetnie, jezeli tylko ktos przyjedzie do mnie i cos pobuduje :):) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='belka123']to moze oglosimy jutro dzien budowlany?? :)[/QUOTE] Może być.:lol: Mój Ojciec był budowlańcem, na murarce się znam:eviltong::p Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To zapraszam :):) tu w tym domu same nepteki :):) Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Chcialam Wam obwiescic, ze Asti juz pojechal do hotelu :):) hura :):) http://www.dogomania.pl/threads/180544-Zastraszony-Asti-bez-szans-na-adopcjAE-zbiA-rka-NA-HOTEL?p=14435512#post14435512 Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Chetnie, jezeli tylko ktos przyjedzie do mnie i cos pobuduje :):)[/QUOTE] Ja coś prędzej zrujnuję, zburzę.. :ices_bla: .. wyżej mówiłam co innego:roll::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Kazdy mowi o czym innym jak zwykle w zyciu rodzinnym :):) Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Chcialam Wam obwiescic, ze Asti juz pojechal do hotelu :):) hura :):) http://www.dogomania.pl/threads/180544-Zastraszony-Asti-bez-szans-na-adopcjAE-zbiA-rka-NA-HOTEL?p=14435512#post14435512 To jest razem z Tolkiem i Amosem:) Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']To jest razem z Tolkiem i Amosem:)[/QUOTE] Pojechal do Obornikow :):) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Kazdy mowi o czym innym jak zwykle w zyciu rodzinnym :):)[/QUOTE] No właśnie, gorzej sobie zrujnować życie, albo komu innemu:shake::shake::roll: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 W czwartek biore sie za dwie nastepne bidy i licze na was jak na Zawisze :):) http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-deklaracje-na-dt-pilnie-potrzebne-PomA-A-cie http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-200ZA-NA-hotelik Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wuniu, przepraszam:) Zajrzyjcie , dzisiaj sie konczy.... http://www.dogomania.pl/threads/181978-MEGABAZAR-MUZYCZNY-na-hotel-Lennona-do-6-IV Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Pojechal do Obornikow :):)[/QUOTE] Chyba jestem zmeczona, przygotowywalam opisy ksiazek na bazarek.... Quote
belka123 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 no w kwestiach budowlanych jest teraz doszlam do suchej zabudowy, ale kazdy element budowy do tego etapu - moge debatowac :D a co ;) Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']Chyba jestem zmeczona, przygotowywalam opisy ksiazek na bazarek....[/QUOTE] A co ?? mial nie pojechac ?? Quote
Recommended Posts