Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Dobranoc Wuniu :):)[/QUOTE] Dobranoc ... pilnuj Gapcia proszę ... :hand: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Masz szczescie, ze jestes tak daleko:mad::mad::mad: To juz drugi raz :mad::mad::mad:[/QUOTE] Cioteczko, możesz przegrzmocić, nie boję się:eviltong::eviltong::diabloti::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Cioteczko, możesz przegrzmocić, nie boję się:eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Wiedzialam, ze to lubisz :):) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Co ta Wunia na mnie napisała:crazyeye:, muszę doczytać..hmmm:razz::evil_lol: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia RenW uciekła :placz::placz::placz::placz::placz: a pogłaskać mnie miała :placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] Nie śpię, tylko randkuję, towarzystwo mam..:razz::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Co ta Wunia na mnie napisała:crazyeye:, muszę doczytać..hmmm:razz::evil_lol:[/QUOTE] Czytaj :):) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Patrz, jaka o mnie zazdrosna jest, prawie jak mój chłop :eviltong::crazyeye::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Patrz, jaka o mnie zazdrosna jest, prawie jak mój chłop :eviltong::crazyeye::diabloti:[/QUOTE] No widzisz, ale Ci dobrze :):) Cos ta Ciocia Ingrid sie ociaga :):) Quote
Ingrid44 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jestem i ja, troche sie spoznilam ale walcze z ogloszeniami Tuptusia, ktore zamowilam u zuzy911. Znowu kilka doszlo i trzeba bylo je aktywowac. Jak Tuptus nie znajdzie domku majac tyle ogloszen to ide sie :grab::flaming: Cielawa jestem czy Tuptus spotkal Gapindera u jamora ? Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Będę płakała :(:(:(:( Ale ona tylko mmd kocha :(:(:([/QUOTE] Zrób se jeszcze psychologię, a potem seksuologię, to będziesz wiedziała, że kocham Cię bardziej!!!:loveu::loveu::diabloti::diabloti: Wrrrrr....:mad: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Jakoś muszę z tym żyć :( Dziś mnie potępiła, z leniwcami zrównała, a potem miała pogłaskać i ... poszła :([/QUOTE] Zwątpiłas we mnie Niewierna...:shake:ale będzie Ci rano wstyd:roll::razz::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Zwątpilas we mnie Niewierna...ale będzie Ci rano wstyd:roll::razz::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] O jeju co sie tu dzieje :):) tylko blagam Was bez samobojstw:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zaległe głaski uświadczam :buzi::buzi::glaszcze::glaszcze::buzi::buzi: Ćmok w prawy policzek, ćmok w lewy..:diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']O jeju co sie tu dzieje :):) tylko blagam Was bez samobojstw:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :eek2::flaming::grab: A ja się zastanawiam, gdzie ja jestem.. czy mi się przypadkiem fora nie pomyliły:PROXY5::ices_bla::confused::shocked!: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ingrid44']Ale sie ciotki rozgadaly po nocy:evil_lol:[/QUOTE] No bo widzisz sama, ja zupełnie nieświadoma, a tu batalia się o moje serce toczy:crazyeye::crazyeye::cool3::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Drogie kolezanki z morskiej pianki noc pozna i glucha juz mnie nikt nie slucha udaje sie w Morfeusza ramiona Szarotka Szalona :):) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Jakoś muszę z tym żyć :( Dziś mnie potępiła, z leniwcami zrównała, a potem miała pogłaskać i ... poszła :( Skarbeczku - Wunieczku:calus:, to miała być konstruktywna krytyka, a nie żadne potępienie. :-(:shake:A gdzie !!:-(:placz: Cosik kimam się.. :splat::-?:mdrmed::mdrmed: idę spać, bo zaraz do łóżka nie trafię...:sleep2: :bye::bye: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Drogie kolezanki z morskiej pianki noc pozna i glucha juz mnie nikt nie slucha udaje sie w Morfeusza ramiona Szarotka Szalona :):) Dobranoc Cioteczko - Wierszokletko.. tylko nie obejmuj się z Morfeuszem zbyt długo i rankiem wstań:cool3::eviltong: Dobranoc Ingrid44 ...:bye:... nie gadaj też do siebie za długo:-o:roll::shake: Quote
Ra_dunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Śpią, kawy nie ma... ja nie wiem... Dobrze, że zdjęcia Gapciowe są, to chociaż człowiek może oczy nacieszyć. Quote
Recommended Posts