Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='RenW']O kurde.. macam się, nie widzę:roll::D:D:evil_lol:[/QUOTE] O , to teraz o macaniu:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 No proszę, jak to ładnie działa ... wystarczy obietnica klapsa, a już sama się obmacuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ingrid44']O , to teraz o macaniu:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:[/QUOTE] O, Ciotka autoerotyzmem broczy..:crazyeye::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ciotki nieprzyzwoitki.:evil_lol::cool3: Ide na spacer z moim piesiem bo u nas doslownie lato .:cool1::lol: Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']No proszę, jak to ładnie działa ... wystarczy obietnica klapsa, a już sama się obmacuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciotka, Ty mi do majtek nie zaglądaj!! :mad::diabloti::diabloti: (a propos wysłane Twoje - nówki nieśmigane?:razz::cool3:).. powiem wulgarnie:evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ingrid44']Ciotki nieprzyzwoitki.:evil_lol::cool3: Ide na spacer z moim piesiem bo u nas doslownie lato .:cool1::lol:[/QUOTE] Idź Cioteczka, ochłoń..;):lol:na łonie natury.:cool3::razz::diabloti: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Wczoraj TZ Cioci mmd majty odebrał i do paczuszki dokoptowane :D:D:D Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']Wczoraj TZ Cioci mmd majty odebrał i do paczuszki dokoptowane :D:D:D[/QUOTE] O! To teraz Kupująca będzie śmigać..:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
belka123 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']to Ty z dala od miasta pewnie ... ja w centrum miasta to tylko kotki, pieski, raz nie raz jakiś ptoszek ...[/QUOTE] to ja na temat sie wypowiem bo wlasnie przegonilismy z dzialki rysia, a miski stanely na wysokosci zadania, najpierw go wystarszyly i uciekl na drzewo a potem myselismy i myslelismy i uciekl w las, tylko ze odwiedzil nas drugi raz w ciagu 2 dni Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='belka123']to ja na temat sie wypowiem bo wlasnie przegonilismy z dzialki rysia, a miski stanely na wysokosci zadania, najpierw go wystarszyly i uciekl na drzewo a potem myselismy i myslelismy i uciekl w las, tylko ze odwiedzil nas drugi raz w ciagu 2 dni[/QUOTE] W końcu ktoś szepnął coś zbornego..:D:D:D Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Czlowiek zejdzie z watku a tu sie sodoma i gomora szerzy :):) Quote
belka123 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 ja to dzisiaj nie nadazam, jakies streszcze by sie przydalo, a ja dopiero wrocilam z jedzonka, od sniadanka do obiadku itd :D Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']Czlowiek zejdzie z watku a tu sie sodoma i gomora szerzy :):)[/QUOTE] Ojej, gdzie zajrzę, to Ciotka pilnuje...:crazyeye::-?:nonono2::watpliwy::grin::grin::megagrin: Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']Czlowiek zejdzie z watku a tu sie sodoma i gomora szerzy :):)[/QUOTE] Tak; i sado-maso!:diabloti::diabloti: My wyznawcy "masońskiej doktryny"..:evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Ciotki i Wujkowie ... alarm ... mmd pomocy potrzebuje ... http://www.dogomania.pl/threads/183091-Alarm-pomA-A-cie-potrzebny-DT-cokolwiek-od-7-kwietnia Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='belka123']ja to dzisiaj nie nadazam, jakies streszcze by sie przydalo, [/QUOTE] Dzisiaj będzie ;) Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']Ciotki i Wujkowie ... alarm ... mmd pomocy potrzebuje ... http://www.dogomania.pl/threads/183091-Alarm-pomA-A-cie-potrzebny-DT-cokolwiek-od-7-kwietnia Powaga sytuacji.:-( Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']No tak bo ja purytanka jestem[/QUOTE] Tak jak ja masochistką...:diabloti: dewiantów tu nam trza:evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='RenW']Tak jak ja masochistką...:diabloti: dewiantów tu nam trza:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] obecna ;);) Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']obecna ;);)[/QUOTE] O, jak fajnie!!.. :p Ty też..?!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 no, przecież siostrzane, nie wiesz jeszcze o tym? Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']no, przecież siostrzane, nie wiesz jeszcze o tym?[/QUOTE] Wiem....:oops: ale czasem rodzeństwo bardzo różni się.;) Wiem, bo mam siostrę.:lol::lol: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Też mam siostrę ... i jesteśmy zupełnymi przeciwieństwami ... Quote
Recommended Posts