Wunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Szarotka']No Gapinder uszy do gory :):)[/QUOTE] Trzeba wymyśleć cosik i jakieś kitki mu robić, bo on przecież zwisłouchy i trza do góry uchole jakoś przytwierdzić, co by się wietrzyły ;) Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Trzeba delikatnie spiac uszy razem (np. spinaczem do prania) na czubku glowy.:cool3::lol: Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Ingrid44']Trzeba delikatnie spiac uszy razem (np. spinaczem do prania) na czubku glowy.:cool3::lol:[/QUOTE] [quote name='Szarotka']No tak, bo to taka nowa moda :):)[/QUOTE] Robimy z Gapcia Yorka? :cool3::cool3::cool3: Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jezeli mu to pomoze na uszy to jak najbardziej.:):) A tak serio to Jamor go wezmie do weta, czy ma jakas masc i sam bedzie stosowac ??: Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dobrze by potem moze do weta, i tak jedzie na obciecie to przy okazji niech mu zajrza, bo uszy to powazna sprawa. Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Szarotka']Dobrze by potem moze do weta, i tak jedzie na obciecie to przy okazji niech mu zajrza, bo uszy to powazna sprawa.[/QUOTE] Jak już tam będzie to wet zajrzy mu wszędzie, mam tel. do weta, więc osobiście tego dopilnuję, i czipa od ręki też dostanie. Tylko będzie na 2 fakturach, bo kastrację pokrywa Fundacja Niechciane i Zapomniane, a cała reszta z Gapciowych, więc faktura będzie na mnie, koszt będzie podziałkowany. Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Czyli mamy pomoc od Fundacji, o jak ladnie z ich strony :):) lubie takie fundacje co funduja :):) Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Szarotka']Czyli mamy pomoc od Fundacji, o jak ladnie z ich strony :):) lubie takie fundacje co funduja :):)[/QUOTE] Tak, tak, mam potwierdzenie od Jolo od Jadzi z FNiZ :) Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To macie chyba jakies duze "chody " ze fundacja pomaga :) Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Ingrid44']To macie chyba jakies duze "chody " ze fundacja pomaga :)[/QUOTE] no, można tak powiedzieć, ale trzeba będzie ładnie podziękować :) Dyploma jakiegoś wyrychtować i Joli przekazać ;) Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 No Cioteczki, ja spać odpadam ;) Nocna zmiana na warcie to ja do łóżeczka podążam już :sleep2: Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Wunia']no, można tak powiedzieć, ale trzeba będzie ładnie podziękować :) Dyploma jakiegoś wyrychtować i Joli przekazać ;)[/QUOTE] Koniecznie :):) przesylam buzi dla Fundacji :):) Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dziekujemy Bardzo Pieknie Fundacji:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Witam wszystkich,:lol: Piękny dzień się zapowiada, chociaż dla mnie bardzo smutny...:-(:-(:placz::placz: Uszy trzeba koniecznie wentylować... Spełnię honory gospodyni i podam ka(Wunię):p :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='RenW']Witam wszystkich,:lol: Piękny dzień się zapowiada, chociaż dla mnie bardzo smutny...:-(:-(:placz::placz: Uszy trzeba koniecznie wentylować... Spełnię honory gospodyni i podam ka(Wunię):p :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu: [FONT=Franklin Gothic Medium]Dziekuje marzyłam o ka(Wuni)[/FONT] Quote
Ellig Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Za ka(Wunie) dziekuje:) Moja juz trzecia dzisiaj.....Renia a Ty to nie masz nic lepszego do roboty tylko za chlopem oczy wyplakiwac? A pomalowalas jaja, poswiecilas? Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Ellig']Za ka(Wunie) dziekuje:) Moja juz trzecia dzisiaj.....Renia a Ty to nie masz nic lepszego do roboty tylko za chlopem oczy wyplakiwac? A pomalowalas jaja, poswiecilas? Już nie będę wypłakiwać.:diabloti: Niech żyje wolność i swoboda!!:diabloti: Brak limitów czasowych i zawracania głowy!! :razz::evil_lol:Ale mimo to chłopa brak...:-(:placz: Świątecznie jestem na bieżąco, zresztą, o stół i całą oprawę zadba moja rodzina (mama, teściowie).. bo ja sama z córką jestem, to co się będę wysilać..:p:eviltong: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Czołem Cioteńki :loveu: Ka(Wunia) widzę podana :loveu: Trochę mi zeszło bo jajka malowałam (a trochę ich mam:cool3:) RenW nie płacz :calus::calus: Teściów będziesz miała ;) No i nie zapomnij rodzicielkom przypomnieć o Gapciu :cool3: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='mmd']Część można do weta zabrać i malowania mniej...[/QUOTE] Bronią się ... :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts