Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Szarotka']No Gapinder uszy do gory :):)[/QUOTE]
Trzeba wymyśleć cosik i jakieś kitki mu robić, bo on przecież zwisłouchy i trza do góry uchole jakoś przytwierdzić, co by się wietrzyły ;)

Posted

[quote name='Ingrid44']Trzeba delikatnie spiac uszy razem (np. spinaczem do prania) na czubku glowy.:cool3::lol:[/QUOTE]
[quote name='Szarotka']No tak, bo to taka nowa moda :):)[/QUOTE]
Robimy z Gapcia Yorka? :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Szarotka']Dobrze by potem moze do weta, i tak jedzie na obciecie to przy okazji niech mu zajrza, bo uszy to powazna sprawa.[/QUOTE]
Jak już tam będzie to wet zajrzy mu wszędzie, mam tel. do weta, więc osobiście tego dopilnuję, i czipa od ręki też dostanie. Tylko będzie na 2 fakturach, bo kastrację pokrywa Fundacja Niechciane i Zapomniane, a cała reszta z Gapciowych, więc faktura będzie na mnie, koszt będzie podziałkowany.

Posted

[quote name='Szarotka']Czyli mamy pomoc od Fundacji, o jak ladnie z ich strony :):) lubie takie fundacje co funduja :):)[/QUOTE]
Tak, tak, mam potwierdzenie od Jolo od Jadzi z FNiZ :)

Posted

[quote name='Ingrid44']To macie chyba jakies duze "chody " ze fundacja pomaga :)[/QUOTE]
no, można tak powiedzieć, ale trzeba będzie ładnie podziękować :) Dyploma jakiegoś wyrychtować i Joli przekazać ;)

Posted

[quote name='Wunia']no, można tak powiedzieć, ale trzeba będzie ładnie podziękować :) Dyploma jakiegoś wyrychtować i Joli przekazać ;)[/QUOTE]

Koniecznie :):)
przesylam buzi dla Fundacji :):)

Posted

Witam wszystkich,:lol:
Piękny dzień się zapowiada, chociaż dla mnie bardzo smutny...:-(:-(:placz::placz:
Uszy trzeba koniecznie wentylować...
Spełnię honory gospodyni i podam ka(Wunię):p
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu:

Posted

[quote name='RenW']Witam wszystkich,:lol:
Piękny dzień się zapowiada, chociaż dla mnie bardzo smutny...:-(:-(:placz::placz:
Uszy trzeba koniecznie wentylować...
Spełnię honory gospodyni i podam ka(Wunię):p
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu:

[FONT=Franklin Gothic Medium]Dziekuje marzyłam o ka(Wuni)[/FONT]

Posted

Za ka(Wunie) dziekuje:)
Moja juz trzecia dzisiaj.....Renia a Ty to nie masz nic lepszego do roboty tylko za chlopem oczy wyplakiwac?
A pomalowalas jaja, poswiecilas?

Posted

[quote name='Ellig']Za ka(Wunie) dziekuje:)
Moja juz trzecia dzisiaj.....Renia a Ty to nie masz nic lepszego do roboty tylko za chlopem oczy wyplakiwac?
A pomalowalas jaja, poswiecilas?

Już nie będę wypłakiwać.:diabloti:
Niech żyje wolność i swoboda!!:diabloti: Brak limitów czasowych i zawracania głowy!! :razz::evil_lol:Ale mimo to chłopa brak...:-(:placz:
Świątecznie jestem na bieżąco, zresztą, o stół i całą oprawę zadba moja rodzina (mama, teściowie).. bo ja sama z córką jestem, to co się będę wysilać..:p:eviltong:

Posted

Czołem Cioteńki :loveu:
Ka(Wunia) widzę podana :loveu:
Trochę mi zeszło bo jajka malowałam (a trochę ich mam:cool3:)
RenW nie płacz :calus::calus:
Teściów będziesz miała ;) No i nie zapomnij rodzicielkom przypomnieć o Gapciu :cool3: