Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif]Streszczenia:

[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]28.03. Na nocnej zmianie Furciaczek, Szarotka i Ingrid dzielnie Gapcia pilnowały. Pobudkę niedzielną zrobiła Belka, a ka(Wunię) dzielnie mnie zastępując Ellig podała. Nocna zmiana rozpoczęła tematykę kto, kim i ile waży, więc w ciągu dnia temat wagi i powagi się utrzymywał. Otworzono nowy klub chudzielców obecnych, byłych i przyszłych. Ellig będzie okna zamurowywać, co by ich nie myć, a Furciaczek kanapy przycina, co by się teściowie nie mieścili (jak przyjadą) na kanapach, które stanowią własność jej inwentarza żywego. A Szarotka pod groźbą sankcji negatywnych na wątek Kamela i Faxa „zapraszała”. Było info od Wuja Jamora post #2907, a potem przeliczanie paliwa na złotówki i na kilometry no i temat jak złapać TIR-a, w czym Furciaczek okazała się być praktykiem. No mają prośbę darowano mi streszczenie i przekazałam Gapcia nocnej zmianie …
[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]29.03. … która się ociągała, ale tematem nocnych rozmów był dzień cudów jakim się okazała Palmowa Niedziela. Ponieważ zbieg wydarzeń pokierował Vinciego pod moją opiekę, okazało się, że w przypadku bezdomności, to sama czy ze szczylem znajdę schronienie w Łodzi, Rosanowie, a nawet in Londyn. Na późno nocnej zmianie stawiła się Furciaczek, Szarotka i Ingrid i pilnowały Gapcia. Furciaczek przed sterylką na ka(Wunie) wpadła zaraz za nią RenW. Szczęśliwie się odnalazły Agada i Ra_dunia, więc było o długo nieobecnych. Belka z powodu wtorkowego kolokwium zarządziła dzień matematyczny przez co RenW zwiała za to Ra_dunia wiatr w żagle złapała, no ale z matematyki samo się przeszło na liceum o studiach i po studiach. Agada zawaliła bazarek i u córki ma nagrabione, a Ra_dunia super przepis podała na dip czosnkowo-serowy i znowu o jedzeniu, mniam, mniam aż do Isadorki doszło. Bazarek Furciaczka spowodował przejście z papu na perfumy. Furciaczek ma młyn po sterylne, a ja mam młyn ze szczylem, którego mi Belka i jej TZ wstawili do domu, po całodziennym mu matkowaniu. No i tak oto dobiegł do końca kolejny dzień cudów. Nocna zmiana przejmuje Gapcia. [/FONT]

Posted

amica napisał(a):
Czy on nie jest cudowny??? Jeszcze raz to powiem, kawała dobrej roboty Wunia!

Też tak uważam :) Po świętach zaczynamy przygotowania do ogłoszeń Gapcia ;) Będziemy szukać mu wspaniałego domu, na miarę jego urody, charakteru i naszej do niego miłości :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Szczeniak przeszkadza?? hihi

Nie przeszkadza ... płacze i serce mi się kroi. Najchętniej to on na kolanach obgryzając mi szlufkę od dżinsów, ale takich rzeczy to ja go nie będę uczyła. Ma swoje miejsce, kocyk, pieluchy, żarełko i mleczko i tam ma być, więc gadam do niego ...

Posted

Szarotka napisał(a):
Ide przeczytac co Jamor napisal :):) dzieki za streszczenie :):)

W info od Jamora na końcu jest tajemnicze zdanie, otóż biega o to, że wysłałam Gapciowi spot FrontLine :) Dziś poszedł priorytetem ;)