Szarotka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To sie ciesze :):) To ja teraz ide robic raport dla klienta i do jutra :):) Quote
furciaczek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Wunia']to dzisiaj ja na nocnej zmianie :D Zobacz mojego nowego podopiecznego... http://www.dogomania.pl/threads/182814-CANE-CORSO-po-9-latach-oddany-do-schroniska-POTRZEBNE-DEKLARACJE-I-DT?p=14389186#post14389186 Quote
amica Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Czy on nie jest cudowny??? Jeszcze raz to powiem, kawała dobrej roboty Wunia! Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wunia napisał(a):to dzisiaj ja na nocnej zmianie :D Wpadlam ale zaraz wypadam :):) Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 furciaczek napisał(a):Ooo jednak nie wszyscy jeszcze spia :D Musze napisac ten raport .............. Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif]Streszczenia: [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]28.03. Na nocnej zmianie Furciaczek, Szarotka i Ingrid dzielnie Gapcia pilnowały. Pobudkę niedzielną zrobiła Belka, a ka(Wunię) dzielnie mnie zastępując Ellig podała. Nocna zmiana rozpoczęła tematykę kto, kim i ile waży, więc w ciągu dnia temat wagi i powagi się utrzymywał. Otworzono nowy klub chudzielców obecnych, byłych i przyszłych. Ellig będzie okna zamurowywać, co by ich nie myć, a Furciaczek kanapy przycina, co by się teściowie nie mieścili (jak przyjadą) na kanapach, które stanowią własność jej inwentarza żywego. A Szarotka pod groźbą sankcji negatywnych na wątek Kamela i Faxa „zapraszała”. Było info od Wuja Jamora post #2907, a potem przeliczanie paliwa na złotówki i na kilometry no i temat jak złapać TIR-a, w czym Furciaczek okazała się być praktykiem. No mają prośbę darowano mi streszczenie i przekazałam Gapcia nocnej zmianie … [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]29.03. … która się ociągała, ale tematem nocnych rozmów był dzień cudów jakim się okazała Palmowa Niedziela. Ponieważ zbieg wydarzeń pokierował Vinciego pod moją opiekę, okazało się, że w przypadku bezdomności, to sama czy ze szczylem znajdę schronienie w Łodzi, Rosanowie, a nawet in Londyn. Na późno nocnej zmianie stawiła się Furciaczek, Szarotka i Ingrid i pilnowały Gapcia. Furciaczek przed sterylką na ka(Wunie) wpadła zaraz za nią RenW. Szczęśliwie się odnalazły Agada i Ra_dunia, więc było o długo nieobecnych. Belka z powodu wtorkowego kolokwium zarządziła dzień matematyczny przez co RenW zwiała za to Ra_dunia wiatr w żagle złapała, no ale z matematyki samo się przeszło na liceum o studiach i po studiach. Agada zawaliła bazarek i u córki ma nagrabione, a Ra_dunia super przepis podała na dip czosnkowo-serowy i znowu o jedzeniu, mniam, mniam aż do Isadorki doszło. Bazarek Furciaczka spowodował przejście z papu na perfumy. Furciaczek ma młyn po sterylne, a ja mam młyn ze szczylem, którego mi Belka i jej TZ wstawili do domu, po całodziennym mu matkowaniu. No i tak oto dobiegł do końca kolejny dzień cudów. Nocna zmiana przejmuje Gapcia. [/FONT] Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 furciaczek napisał(a):Ooo jednak nie wszyscy jeszcze spia :D ja nie śpię ;) Quote
furciaczek Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wunia napisał(a):ja nie śpię ;) Szczeniak przeszkadza?? hihi Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ide przeczytac co Jamor napisal :):) dzieki za streszczenie :):) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 amica napisał(a):Czy on nie jest cudowny??? Jeszcze raz to powiem, kawała dobrej roboty Wunia! Też tak uważam :) Po świętach zaczynamy przygotowania do ogłoszeń Gapcia ;) Będziemy szukać mu wspaniałego domu, na miarę jego urody, charakteru i naszej do niego miłości :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Musisz mierzyc do na jednostki milosci :):) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 furciaczek napisał(a):Szczeniak przeszkadza?? hihi Nie przeszkadza ... płacze i serce mi się kroi. Najchętniej to on na kolanach obgryzając mi szlufkę od dżinsów, ale takich rzeczy to ja go nie będę uczyła. Ma swoje miejsce, kocyk, pieluchy, żarełko i mleczko i tam ma być, więc gadam do niego ... Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Szarotka napisał(a):Musisz mierzyc do na jednostki milosci :):) od miar i wyliczeń to jest Belka, Ra_dunia i mmd ;) Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 No tak, ale on chce do mamusi:):) szkoda, ze Maya tak daleko:):) ona uwielbia male szczeniaczki :):) Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wunia jak bys miala jakies ekstra miejsca dla szczeniaczkow to tutaj byc moze potrzeba: http://www.dogomania.pl/threads/181890-SZCZENIAKI-W-TRAGICZNYM-STANIE-Potrzebna-KARMA-i-PLN-na-WETA-i-hotel-dla-ich-mamy Quote
furciaczek Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zostawiam Was drogie cioteczki i udaje sie na spoczynek:sleeping: Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Szarotka napisał(a):Ide przeczytac co Jamor napisal :):) dzieki za streszczenie :):) W info od Jamora na końcu jest tajemnicze zdanie, otóż biega o to, że wysłałam Gapciowi spot FrontLine :) Dziś poszedł priorytetem ;) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Szarotka']Wunia jak bys miala jakies ekstra miejsca dla szczeniaczkow to tutaj byc moze potrzeba: http://www.dogomania.pl/threads/181890-SZCZENIAKI-W-TRAGICZNYM-STANIE-Potrzebna-KARMA-i-PLN-na-WETA-i-hotel-dla-ich-mamy zanotowane, wezmę pod uwagę ;) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 furciaczek napisał(a):Zostawiam Was drogie cioteczki i udaje sie na spoczynek:sleeping: pa pa Furciaczku ... Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Jeju nie moge sie zabrac, wiem co napisac, ale jestem lepsza do gadania :):) Quote
Recommended Posts