RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):Jak nie pojdziesz podobroci to bede musiala zastosowac sankcje:p:p:p Cioteczka, siłą zmalwersuj mnie. :cool3::evil_lol: Polubownie nie pójdziem!:diabloti: Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Cioteczki i Wujkowie, potrzebuję złotóweczek na transport małego pluszowego szczyla do bezpłatnego DT w Krakowie. DT ustalone, transport w trakcie ... Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wunia napisał(a):Cioteczki i Wujkowie, potrzebuję złotóweczek na transport małego pluszowego szczyla do bezpłatnego DT w Krakowie. DT ustalone, transport w trakcie ... Dużo tego grosiwa trza?:roll: Trzeba by ściepę narodową zrobić.:cool3::lol: Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):Dużo tego grosiwa trza?:roll: Trzeba by ściepę narodową zrobić.:cool3::lol: Już ogłosiłam u szczyli na wątku ... zwrot paliwa ... Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):Dużo tego grosiwa trza?:roll: Trzeba by ściepę narodową zrobić.:cool3::lol: Znowu czapkę w zęby wezmę i ruszę szturmem na dogo ... Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wunia napisał(a):Już ogłosiłam u szczyli na wątku ... zwrot paliwa ... A ile to w zlotowkach ?? Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 info od wuja Jamora z PW: Odp: Gapcio wszystko przyschło. troche ma czerona dupe od srodka ktorym namoczyłem mu te miejsca, taki kolorowy pluszak. z druzyny zainteresowany zorzą i PK-esem. Zadnej agresji nie przejawia , wiec chyba skusze sie aby pobiegał z PK-esem. dotykaja sie łapkami przez kraty, tj, jak gapcio jest na wybiegu. aaa i jeszcze- Gapcio zna komendę " dał łape" , ja go tego nie uczyłem. Pewnie ze mozna dosłac. pozdrawiam Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 no tak zlotowki to bardziej uniwersalna miara :D Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Wunia']info od wuja Jamora z PW: Odp: Gapcio wszystko przyschło. troche ma czerona dupe od srodka ktorym namoczyłem mu te miejsca, taki kolorowy pluszak. z druzyny zainteresowany zorzą i PK-esem. Zadnej agresji nie przejawia , wiec chyba skusze sie aby pobiegał z PK-esem. dotykaja sie łapkami przez kraty, tj, jak gapcio jest na wybiegu. aaa i jeszcze- Gapcio zna komendę " dał łape" , ja go tego nie uczyłem. Pewnie ze mozna dosłac. pozdrawiam no to swietnie ze u chlopaka w porzadku, a swoja droga droga to dzisiaj sie utwierdzilam ze to dobrze ze ma juz swoja miejsce, do lasu zaczelo sie zjezdzac multum ludzi, zachcialo sie spacerow, ehhh moje miski szaleja, a Gapcio biedny by sie tylko stresowal a tak moze schowac doopke do budy Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jak wiadomo ile sie zbiera to latwiej idzie :):) Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):A ile to w zlotowkach ?? tak licząc z górką to : Łódź-Kraków to 270 km. x 2 = 540,oo spalanie 10l./100km czyli 54 litry paliwa x 4,30 za litr (diesel to trochę mniej ale to różnica groszowa) to to 232,20 zł. ale to optymistyczna wersja, bo jeżeli transport będzie gdzieś z dalszej odległości to koszt się zwiększy. Próbuję z transportem z Łodzi i z Katowic, bo to po drodze (papatkiole i SczepoN) Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A nie ma szans na to, ze ktos inny z transportu skorzysta, zeby bylo taniej ??? Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 belka123 napisał(a):no tak zlotowki to bardziej uniwersalna miara :D Najbardziej przemawiająca. Nie każdy przerzuca gotóweczkę w innej walucie.:roll: Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):A nie ma szans na to, ze ktos inny z transportu skorzysta, zeby bylo taniej ??? Szarotka, uwierz mi, że zrobię wszystko, żeby było jak najtaniej, ale dziś ustaliłam na 100% DT dopiero telefonicznie o 22:11, więc dziś już za dużo nie zdziałam, bo ludzie na ogół śpią w nocy :) Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):A nie ma szans na to, ze ktos inny z transportu skorzysta, zeby bylo taniej ??? No właśnie, takie akcje łączone są korzystniejsze. Tylko nie zawsze trafia się okazja, i nie zawsze idzie to zgrać.:roll: Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):No właśnie, takie akcje łączone są korzystniejsze. Tylko nie zawsze trafia się okazja, i nie zawsze idzie to zgrać.:roll: Będę szukała ... przecież coś w końcu znajdę ... albo wyjdę na "gierkówkę" o będę z psim dzieckiem na ręku łapać TIR-y :D:D:D Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Wunia']Będę szukała ... przecież coś w końcu znajdę ... albo wyjdę na "gierkówkę" o będę z psim dzieckiem na ręku łapać TIR-y :D:D:D No wiesz Ciocia..:roll::-o:diabloti: Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):No wiesz Ciocia..:roll::-o:diabloti: no co? Trza sobie radzić ;) Chociaż nie wiem, czy kierowcy biorą tłustawą, kulawą z dzieckiem i to innej rasy niż ludziowa :D:D:D Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wunia napisał(a):no co? Trza sobie radzić ;) Chociaż nie wiem, czy kierowcy biorą tłustawą, kulawą z dzieckiem i to innej rasy niż ludziowa :D:D:D Słyszałam, że kierowcy TIR-ów wszystko biorą, jak leci.:roll::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):Słyszałam, że kierowcy TIR-ów wszystko biorą, jak leci.:roll::evil_lol: no to ufff ... a skąd ta pewność? Próbowałaś już? Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='RenW']Słyszałam, że kierowcy TIR-ów wszystko biorą, jak leci.:roll::evil_lol: A czy słyszałam = próbowałam ?:roll::diabloti: Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wunia napisał(a):no to ufff ... a skąd ta pewność? Próbowałaś już? Poza tym dysponuję własnym transportem i to z kierowcą !!:eviltong::lol::lol: Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):A czy słyszałam = próbowałam ?:roll::diabloti: no, czy masz wiedzę teoretyczną czy praktyczną ? :evil_lol: Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wunia napisał(a):no, czy masz wiedzę teoretyczną czy praktyczną ? :evil_lol: Oprócz wiedzy teoretycznej zawsze mam praktyczną, ale w tym względzie - NIE.:roll::lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):Oprócz wiedzy teoretycznej zawsze mam praktyczną, ale w tym względzie - NIE.:roll::lol::evil_lol: no to gdzie ja nauk zasięgnę :( Quote
Recommended Posts