Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
Jak nie pojdziesz podobroci to bede musiala zastosowac sankcje:p:p:p

Cioteczka, siłą zmalwersuj mnie. :cool3::evil_lol: Polubownie nie pójdziem!:diabloti:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cioteczki i Wujkowie, potrzebuję złotóweczek na transport małego pluszowego szczyla do bezpłatnego DT w Krakowie. DT ustalone, transport w trakcie ...

Posted

Wunia napisał(a):
Cioteczki i Wujkowie, potrzebuję złotóweczek na transport małego pluszowego szczyla do bezpłatnego DT w Krakowie. DT ustalone, transport w trakcie ...

Dużo tego grosiwa trza?:roll:
Trzeba by ściepę narodową zrobić.:cool3::lol:

Posted

RenW napisał(a):

Już ogłosiłam u szczyli na wątku ... zwrot paliwa ...

Posted

RenW napisał(a):

Znowu czapkę w zęby wezmę i ruszę szturmem na dogo ...

Posted

info od wuja Jamora z PW:
Odp: Gapcio

wszystko przyschło. troche ma czerona dupe od srodka ktorym namoczyłem mu te miejsca, taki kolorowy pluszak. z druzyny zainteresowany zorzą i PK-esem. Zadnej agresji nie przejawia , wiec chyba skusze sie aby pobiegał z PK-esem. dotykaja sie łapkami przez kraty, tj, jak gapcio jest na wybiegu. aaa i jeszcze- Gapcio zna komendę " dał łape" , ja go tego nie uczyłem. Pewnie ze mozna dosłac. pozdrawiam

Posted

[quote name='Wunia']info od wuja Jamora z PW:
Odp: Gapcio

wszystko przyschło. troche ma czerona dupe od srodka ktorym namoczyłem mu te miejsca, taki kolorowy pluszak. z druzyny zainteresowany zorzą i PK-esem. Zadnej agresji nie przejawia , wiec chyba skusze sie aby pobiegał z PK-esem. dotykaja sie łapkami przez kraty, tj, jak gapcio jest na wybiegu. aaa i jeszcze- Gapcio zna komendę " dał łape" , ja go tego nie uczyłem. Pewnie ze mozna dosłac. pozdrawiam

no to swietnie ze u chlopaka w porzadku, a swoja droga droga to dzisiaj sie utwierdzilam ze to dobrze ze ma juz swoja miejsce, do lasu zaczelo sie zjezdzac multum ludzi, zachcialo sie spacerow, ehhh moje miski szaleja, a Gapcio biedny by sie tylko stresowal a tak moze schowac doopke do budy

Posted

Szarotka napisał(a):
A ile to w zlotowkach ??

tak licząc z górką to :
Łódź-Kraków to 270 km. x 2 = 540,oo
spalanie 10l./100km czyli 54 litry paliwa x 4,30 za litr (diesel to trochę mniej ale to różnica groszowa) to to 232,20 zł.
ale to optymistyczna wersja, bo jeżeli transport będzie gdzieś z dalszej odległości to koszt się zwiększy. Próbuję z transportem z Łodzi i z Katowic, bo to po drodze (papatkiole i SczepoN)

Posted

belka123 napisał(a):
no tak zlotowki to bardziej uniwersalna miara :D

Najbardziej przemawiająca. Nie każdy przerzuca gotóweczkę w innej walucie.:roll:

Posted

Szarotka napisał(a):
A nie ma szans na to, ze ktos inny z transportu skorzysta, zeby bylo taniej ???

Szarotka, uwierz mi, że zrobię wszystko, żeby było jak najtaniej, ale dziś ustaliłam na 100% DT dopiero telefonicznie o 22:11, więc dziś już za dużo nie zdziałam, bo ludzie na ogół śpią w nocy :)

Posted

Szarotka napisał(a):
A nie ma szans na to, ze ktos inny z transportu skorzysta, zeby bylo taniej ???

No właśnie, takie akcje łączone są korzystniejsze. Tylko nie zawsze trafia się okazja, i nie zawsze idzie to zgrać.:roll:

Posted

RenW napisał(a):
No właśnie, takie akcje łączone są korzystniejsze. Tylko nie zawsze trafia się okazja, i nie zawsze idzie to zgrać.:roll:

Będę szukała ... przecież coś w końcu znajdę ... albo wyjdę na "gierkówkę" o będę z psim dzieckiem na ręku łapać TIR-y :D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']Będę szukała ... przecież coś w końcu znajdę ... albo wyjdę na "gierkówkę" o będę z psim dzieckiem na ręku łapać TIR-y :D:D:D

No wiesz Ciocia..:roll::-o:diabloti:

Posted

RenW napisał(a):
No wiesz Ciocia..:roll::-o:diabloti:

no co? Trza sobie radzić ;) Chociaż nie wiem, czy kierowcy biorą tłustawą, kulawą z dzieckiem i to innej rasy niż ludziowa :D:D:D

Posted

Wunia napisał(a):
no co? Trza sobie radzić ;) Chociaż nie wiem, czy kierowcy biorą tłustawą, kulawą z dzieckiem i to innej rasy niż ludziowa :D:D:D

Słyszałam, że kierowcy TIR-ów wszystko biorą, jak leci.:roll::evil_lol:

Posted

RenW napisał(a):
Słyszałam, że kierowcy TIR-ów wszystko biorą, jak leci.:roll::evil_lol:

no to ufff ... a skąd ta pewność? Próbowałaś już?

Posted

[quote name='RenW']Słyszałam, że kierowcy TIR-ów wszystko biorą, jak leci.:roll::evil_lol:

A czy słyszałam = próbowałam ?:roll::diabloti:

Posted

Wunia napisał(a):
no to ufff ... a skąd ta pewność? Próbowałaś już?

Poza tym dysponuję własnym transportem i to z kierowcą !!:eviltong::lol::lol:

Posted

Wunia napisał(a):
no, czy masz wiedzę teoretyczną czy praktyczną ? :evil_lol:

Oprócz wiedzy teoretycznej zawsze mam praktyczną, ale w tym względzie - NIE.:roll::lol::evil_lol:

Posted

RenW napisał(a):
Oprócz wiedzy teoretycznej zawsze mam praktyczną, ale w tym względzie - NIE.:roll::lol::evil_lol:

no to gdzie ja nauk zasięgnę :(