RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='furciaczek']No wlasnie w tym rzecz ze nic...za biedna chyba jestem albo zbyt swirnieta na punkcie psow...nie wiem:roll: Oby tylko takich świrniętych ziemia nosiła...życzyłabym sobie.:roll::lol: Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ale pocieszam sie tym ze oni do nas przyjezdzaja...a ja mam dwa psy i 4 koty...i moje psy moga wszystko, i beda musieli z nimi wytrzymac i znosic zachecanie do zabawy, powitania, beda musieli sie dzielic miejscem na kanapie, uwazac coby kota w lodowce nie zamknac...i nie beda mogli nic powiedziec bo wiedza jaka drazliwa jestem w tym temacie, moj dom, moje zooo i moje prawa:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):Oby tylko takich świrniętych ziemia nosiła...życzyłabym sobie.:roll::lol: nooo ja również:):) Quote
Ingrid44 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 furciaczek napisał(a):Ale pocieszam sie tym ze oni do nas przyjezdzaja...a ja mam dwa psy i 4 koty...i moje psy moga wszystko, i beda musieli z nimi wytrzymac i znosic zachecanie do zabawy, powitania, beda musieli sie dzielic miejscem na kanapie, uwazac coby kota w lodowce nie zamknac...i nie beda mogli nic powiedziec bo wiedza jaka drazliwa jestem w tym temacie, moj dom, moje zooo i moje prawa:loveu: Dokladnie ! ! ! Alleluja ! ! ! Quote
Sylwia M. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 furciaczek u Ciebie teściowie marudzą, a u mnie moja Mama. Bardzo Jej się nie podoba, że mam psy i kota. Zawsze pyta, po co mi to wszystko? Po przeczytaniu wszystkich ostatnich postów, widzę, że tu tylko "chudzielce" :) Witam w klubie, zawsze byłam chuda :) Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='furciaczek']Ale pocieszam sie tym ze oni do nas przyjezdzaja...a ja mam dwa psy i 4 koty...i moje psy moga wszystko, i beda musieli z nimi wytrzymac i znosic zachecanie do zabawy, powitania, beda musieli sie dzielic miejscem na kanapie, uwazac coby kota w lodowce nie zamknac...i nie beda mogli nic powiedziec bo wiedza jaka drazliwa jestem w tym temacie, moj dom, moje zooo i moje prawa:loveu: O kurka. Niech ich zepchną z tej kanapy!:diabloti: W końcu kanapa do nich należy..:eviltong::lol: Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Hej towarzystwo Gapciowe; pomocy !!!!!!!!!!! Potrzebuje wiecej ludzi na tym watku: http://www.dogomania.pl/threads/182235-550zA-cena-przyjaA-ni-i-A-ycia-Dogomanio-nie-daj-im-zginAE-AE?p=14378827#post14378827 Prosze sie nie ociagac. Chodzi mi glownie o obecnosc. Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Jestem ;) zaraz poczytam jak się Gapciowy team sprawował ;) Quote
Basia1244 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Taki fajny bazarek jest - może ktoś potrzebuje skorzystać z ogłoszeń za grosze?? http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-56-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Szarotka']Hej towarzystwo Gapciowe; pomocy !!!!!!!!!!! Potrzebuje wiecej ludzi na tym watku: http://www.dogomania.pl/threads/182235-550zA-cena-przyjaA-ni-i-A-ycia-Dogomanio-nie-daj-im-zginAE-AE?p=14378827#post14378827 Prosze sie nie ociagac. Chodzi mi glownie o obecnosc. Znaczy się sztuka się liczy.?.:look3::confused: Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 A czemu wszyscy dzisiaj w takim nie humorze? Słonko świeciło, buziak mi się opalił, i deszczyk pokropił po 18-tej ;) Mięso uwędzone, i dobrze "pokropione" , a z moich szczyli został się tylko jeden :D Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):Znaczy się sztuka się liczy.?.:look3::confused: Bede odliczac kto sie stawil a kto nie :):) i potem wyciagne konsekwencje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A sztuka sie absolutnie liczy, wyobraznia tez, dobre pomysly mile widziane :):) Quote
Sylwia M. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):Bede odliczac kto sie stawil a kto nie :):) i potem wyciagne konsekwencje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Straszysz ??? :) Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Sylwia M. napisał(a):Straszysz ??? :) Na Wunie i innych watkowych to tylko to dziala .......jak nie to samowola :):) Quote
Sylwia M. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wunia napisał(a): Mięso uwędzone, i dobrze "pokropione" , a z moich szczyli został się tylko jeden :D My w tym roku nie wędzimy, ale zawsze tez mieliśmy swoje: szynki,kiełbasy. Ze szczylkami faktycznie się udało :) Tam gdzie Ty się pojawisz, to psy mają szczęście :) Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):Bede odliczac kto sie stawil a kto nie :):) i potem wyciagne konsekwencje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja juz sie odmeldowalam Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 belka123 napisał(a):ja juz sie odmeldowalam Masz zapisane :):) i odliczone :):) Quote
Sylwia M. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):Masz zapisane :):) i odliczone :):) A ja ?????????????? Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Sylwia M. napisał(a):A ja ?????????????? Ciebie nie musialam namawiac :):) to masz same plusy. Jestem ciekawa co zrobie z Wunia i reszta:mad::mad::mad::razz::razz::razz: Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):Ciebie nie musialam namawiac :):) to masz same plusy. Jestem ciekawa co zrobie z Wunia i reszta:mad::mad::mad::razz::razz::razz: O, przepraszam, już się grzecznie odmeldowałam bez używania gróźb karalnych pod moim adresem. Ciotka, weź tego bejsbola schowaj, my tu same damy som;) Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):Ciebie nie musialam namawiac :):) to masz same plusy. Jestem ciekawa co zrobie z Wunia i reszta:mad::mad::mad::razz::razz::razz: A ja się postawię i nigdzie się nie wstawię.:evil_lol::eviltong: Tu się zasiedziałam.:p:lol: Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mmd napisał(a):O, przepraszam, już się grzecznie odmeldowałam bez używania gróźb karalnych pod moim adresem. Ciotka, weź tego bejsbola schowaj, my tu same damy som;) Lubie damy :):) ja tam niedlugo musze zaczac ludzi o pieniadze scigac bo zarty sie skonczyly i potrzebuje damy do grzecznego molestowania innych ciotek o szmal :):) RenW napisał(a):A ja się postawię i nigdzie się nie wstawię.:evil_lol::eviltong: Tu się zasiedziałam.:p:lol: Jak nie pojdziesz podobroci to bede musiala zastosowac sankcje:p:p:p Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):Ciebie nie musialam namawiac :):) to masz same plusy. Jestem ciekawa co zrobie z Wunia i reszta:mad::mad::mad::razz::razz::razz: już się odmeldowałam ... Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):Jak nie pojdziesz podobroci to bede musiala zastosowac sankcje:p:p:p Ja tam nie pójdę. :eviltong:Ja się boję.:smhair2::nerwy: Bo tam Ciotka ilość napisanych postów wytyka.:mad::diabloti: Quote
Recommended Posts