Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']No wlasnie w tym rzecz ze nic...za biedna chyba jestem albo zbyt swirnieta na punkcie psow...nie wiem:roll:

Oby tylko takich świrniętych ziemia nosiła...życzyłabym sobie.:roll::lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale pocieszam sie tym ze oni do nas przyjezdzaja...a ja mam dwa psy i 4 koty...i moje psy moga wszystko, i beda musieli z nimi wytrzymac i znosic zachecanie do zabawy, powitania, beda musieli sie dzielic miejscem na kanapie, uwazac coby kota w lodowce nie zamknac...i nie beda mogli nic powiedziec bo wiedza jaka drazliwa jestem w tym temacie, moj dom, moje zooo i moje prawa:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Ale pocieszam sie tym ze oni do nas przyjezdzaja...a ja mam dwa psy i 4 koty...i moje psy moga wszystko, i beda musieli z nimi wytrzymac i znosic zachecanie do zabawy, powitania, beda musieli sie dzielic miejscem na kanapie, uwazac coby kota w lodowce nie zamknac...i nie beda mogli nic powiedziec bo wiedza jaka drazliwa jestem w tym temacie, moj dom, moje zooo i moje prawa:loveu:

Dokladnie ! ! ! Alleluja ! ! !

Posted

furciaczek u Ciebie teściowie marudzą, a u mnie moja Mama. Bardzo Jej się nie podoba, że mam psy i kota. Zawsze pyta, po co mi to wszystko?
Po przeczytaniu wszystkich ostatnich postów, widzę, że tu tylko "chudzielce" :) Witam w klubie, zawsze byłam chuda :)

Posted

[quote name='furciaczek']Ale pocieszam sie tym ze oni do nas przyjezdzaja...a ja mam dwa psy i 4 koty...i moje psy moga wszystko, i beda musieli z nimi wytrzymac i znosic zachecanie do zabawy, powitania, beda musieli sie dzielic miejscem na kanapie, uwazac coby kota w lodowce nie zamknac...i nie beda mogli nic powiedziec bo wiedza jaka drazliwa jestem w tym temacie, moj dom, moje zooo i moje prawa:loveu:

O kurka. Niech ich zepchną z tej kanapy!:diabloti: W końcu kanapa do nich należy..:eviltong::lol:

Posted

A czemu wszyscy dzisiaj w takim nie humorze? Słonko świeciło, buziak mi się opalił, i deszczyk pokropił po 18-tej ;)
Mięso uwędzone, i dobrze "pokropione" , a z moich szczyli został się tylko jeden :D

Posted

RenW napisał(a):
Znaczy się sztuka się liczy.?.:look3::confused:

Bede odliczac kto sie stawil a kto nie :):) i potem wyciagne konsekwencje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wunia napisał(a):

Mięso uwędzone, i dobrze "pokropione" , a z moich szczyli został się tylko jeden :D

My w tym roku nie wędzimy, ale zawsze tez mieliśmy swoje: szynki,kiełbasy. Ze szczylkami faktycznie się udało :) Tam gdzie Ty się pojawisz, to psy mają szczęście :)

Posted

Sylwia M. napisał(a):
A ja ??????????????

Ciebie nie musialam namawiac :):) to masz same plusy. Jestem ciekawa co zrobie z Wunia i reszta:mad::mad::mad::razz::razz::razz:

Posted

Szarotka napisał(a):
Ciebie nie musialam namawiac :):) to masz same plusy. Jestem ciekawa co zrobie z Wunia i reszta:mad::mad::mad::razz::razz::razz:

O, przepraszam, już się grzecznie odmeldowałam bez używania gróźb karalnych pod moim adresem. Ciotka, weź tego bejsbola schowaj, my tu same damy som;)

Posted

Szarotka napisał(a):

A ja się postawię i nigdzie się nie wstawię.:evil_lol::eviltong:
Tu się zasiedziałam.:p:lol:

Posted

mmd napisał(a):
O, przepraszam, już się grzecznie odmeldowałam bez używania gróźb karalnych pod moim adresem. Ciotka, weź tego bejsbola schowaj, my tu same damy som;)

Lubie damy :):) ja tam niedlugo musze zaczac ludzi o pieniadze scigac bo zarty sie skonczyly i potrzebuje damy
do grzecznego molestowania innych ciotek o szmal :):)

RenW napisał(a):
A ja się postawię i nigdzie się nie wstawię.:evil_lol::eviltong:
Tu się zasiedziałam.:p:lol:

Jak nie pojdziesz podobroci to bede musiala zastosowac sankcje:p:p:p

Posted

Szarotka napisał(a):

już się odmeldowałam ...

Posted

Szarotka napisał(a):
Jak nie pojdziesz podobroci to bede musiala zastosowac sankcje:p:p:p

Ja tam nie pójdę. :eviltong:Ja się boję.:smhair2::nerwy: Bo tam Ciotka ilość napisanych postów wytyka.:mad::diabloti: