RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mmd napisał(a):...byłych chudzielców... ...i przyszłych...:evil_lol: Ee tam Ciotka, nie pocieszaj się.:evil_lol::razz::diabloti: Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):Coś mi kawa dzisiaj nie smakuje i humor do doopy mam..:shake::roll: Dlaczego kawa Ci nie smakuje:mad:to wiadomo :evil_lol: Ale humor do doopy?:p Umylam wczoraj 8 okien (mniej niz polowa) i nawet nie wiem co slowo humor oznacza :shake: Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ciotka, ale ja w 38 wskakuję, tylko cicho siedzę, żeby zawiści nie było:evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Widze ze ciotki cos dzisiaj pesymistycznie do zycia nastawione:diabloti: Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ellig napisał(a):Dlaczego kawa Ci nie smakuje:mad:to wiadomo :evil_lol: Ale humor do doopy?:p Umylam wczoraj 8 okien (mniej niz polowa) i nawet nie wiem co slowo humor oznacza :shake: KaWunia bez Wuni... żal aż d... ściska Wunia wędzi, w południe dzwoniła, że w wirze szynek i schabów Ellig, to ile masz okien - jak można mieć tyle okien, ja się pytam? Zamuruj kilka i luz;) Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mmd napisał(a):Ciotka, ale ja w 38 wskakuję, tylko cicho siedzę, żeby zawiści nie było:evil_lol: dwa lata temu nosilam 36:evil_lol: dopoki taki jeden co chodzi do tylu nie zrobil sobie ze mnie zywiciela :evil_lol: Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mmd napisał(a):Ciotka, ale ja w 38 wskakuję, tylko cicho siedzę, żeby zawiści nie było:evil_lol: No chyba że...to witaj w klubie!!:lol: Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mmd napisał(a):KaWunia bez Wuni... żal aż d... ściska Wunia wędzi, w południe dzwoniła, że w wirze szynek i schabów Ellig, to ile masz okien - jak można mieć tyle okien, ja się pytam? Zamuruj kilka i luz;) Musze zamurowac, bo to jakis koszmar / 25/:evil_lol: Wunia wedzi i pedzi:drinking: Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):No chyba że...to witaj w klubie!!:lol: tylko prosze takich klubow nie zakladac....zaraz wracam.... Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Ellig']Dlaczego kawa Ci nie smakuje:mad:to wiadomo :evil_lol: Ale humor do doopy?:p Umylam wczoraj 8 okien (mniej niz polowa) i nawet nie wiem co slowo humor oznacza :shake: Lepszy miewam...;) Ciotka mmd proponowała zamurować kilka... tez niezła alternatywa.:roll::crazyeye::razz: Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 furciaczek napisał(a):Widze ze ciotki cos dzisiaj pesymistycznie do zycia nastawione:diabloti: No, przeciez Swieta sie zblizaja:) Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ellig napisał(a):No, przeciez Swieta sie zblizaja:) Swieta pol biedy....mnie czekaja odwiedziny tesciow...a ja ich tak strasznie mocno kocham i wielbie...oni mnie zreszta tez:diabloti: Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 :evil_lol:[quote name='RenW']Lepszy miewam...;) Ciotka mmd proponowała zamurować kilka... tez niezła alternatywa.:roll::crazyeye::razz: Musze sie zastanowic myc czy murowac:evil_lol::crazyeye::shake: Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Ellig']dwa lata temu nosilam 36:evil_lol: dopoki taki jeden co chodzi do tylu nie zrobil sobie ze mnie zywiciela :evil_lol: Takim żywicielom mówimy zdecydowanie nie !!! :shake::angryy::angryy:Wszelkim dzikim lokatorom, niemeldowańcom !!:mad: Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 furciaczek napisał(a):Swieta pol biedy....mnie czekaja odwiedziny tesciow...a ja ich tak strasznie mocno kocham i wielbie...oni mnie zreszta tez:diabloti: To ja nie wspolczuje zgodnie z nasza dzisiejsza konwencja :evil_lol: Po raz drugi od dwoch lat mam tzw, sniadanie swiateczne z glowy, zaprosil mnie syn :p Musze sie zastanowic czy jego dziewczyna mnie lubi :evil_lol: Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='furciaczek']Swieta pol biedy....mnie czekaja odwiedziny tesciow...a ja ich tak strasznie mocno kocham i wielbie...oni mnie zreszta tez:diabloti: Co żeś nagrabiła?:razz::evil_lol: Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 :evil_lol:[quote name='RenW']Takim żywicielom mówimy zdecydowanie nie !!! :shake::angryy::angryy:Wszelkim dzikim lokatorom, niemeldowańcom !!:mad: Dobrze, dobrze przywal jemu mocno:mad::eviltong::evil_lol: Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):Co żeś nagrabiła?:razz::evil_lol: Przeczytam odpowiedz jak wroce:) Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ellig napisał(a)::evil_lol: Musze sie zastanowic myc czy murowac:evil_lol::crazyeye::shake: Tylko wszystkich nie zamuruj, bo dopadną Cię ciemności egipskie..:-o:razz::evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 RenW napisał(a):Co żeś nagrabiła?:razz::evil_lol: No wlasnie w tym rzecz ze nic...za biedna chyba jestem albo zbyt swirnieta na punkcie psow...nie wiem:roll: Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ellig napisał(a):dwa lata temu nosilam 36:evil_lol: dopoki taki jeden co chodzi do tylu nie zrobil sobie ze mnie zywiciela :evil_lol: Podłe świństwo byle kogo się nie czepia... Ogniem i mieczem go, a my będziemy wysyłać pozytywną energię. Nie damy się panoszyć paskudzie! Ellig napisał(a):Musze zamurowac, bo to jakis koszmar / 25/:evil_lol: Wunia wedzi i pedzi:drinking: O pędzeniu to tu chyba nie można pisać... Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ellig napisał(a)::evil_lol: Dobrze, dobrze przywal jemu mocno:mad::eviltong::evil_lol: Mówisz, masz ! A won ty chodzący do tyłu!!:mad::mad::mad::mad::lmaa::lmaa::lmaa::lmaa::snipersm::snipersm::snipersm::snipersm::snipersm::-x:-x:-x:-x:stormy-sad::stormy-sad::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire: Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 furciaczek napisał(a):No wlasnie w tym rzecz ze nic...za biedna chyba jestem albo zbyt swirnieta na punkcie psow...nie wiem:roll: Moi teściowie też jakoś nie pochwalają moich psich zapędów... To ja bym miała wyjście... Ciacho metalu słucha, a ja baaardzo popieram świrnięcie psie:D Quote
Recommended Posts