furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ide sobie usmazyc kotleciki sojowe i zaraz wracam na nocna zmiane:loveu: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wunia napisał(a):bo to o ludziach i dla ludzi ;) tak moje motywy są bardzo głębokie i mocno pokręcone ... a co to przestrzeń geograficzna? walczę cały czas ze szczeniakami ... ale nie zaniedbam ... Wunia nie padła tylko jadła :D:D Hm biedna pokrecona Wunia i teraz jeszcze ma szczeniaki na glowie :):) furciaczek napisał(a):Ide sobie usmazyc kotleciki sojowe i zaraz wracam na nocna zmiane:loveu: Tu na tym watku bez tematow zarciowych to sie obyc nie moze :):) Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Szarotka napisał(a):Hm biedna pokrecona Wunia i teraz jeszcze ma szczeniaki na glowie :):) Tu na tym watku bez tematow zarciowych to sie obyc nie moze :):) oj tak, oj tak :D:D:D Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No w sumie to sie mozna utuczyc czytajac :):) Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Szarotka napisał(a):No w sumie to sie mozna utuczyc czytajac :):) tak, od wysokokalorycznego ślinotoku :D:D:D:D Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nie tak do konca, bo ja nie moge czytac ksiazek kucharskich robie sie glodna i ide jesc :):) Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Sie zmaza...a ja czekam:evil_lol: Na deser roladka lodowa i chipsy...wsio popijane kawusia:loveu: Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Szarotka napisał(a):O tej porze kawa i lody >>>>>>>> A co w tym dziwnego??:lol: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Hm, pewnie jestes aktywna i latwo zzucisz :):) Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ja to chce przybrac!! Chuda jak szkapa jestem...;/ Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 furciaczek napisał(a):Sie zmaza...a ja czekam:evil_lol: Na deser roladka lodowa i chipsy...wsio popijane kawusia:loveu: znowu roladka, a samolot już poleciał :(:(:(:( Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 furciaczek napisał(a):Ja to chce przybrac!! Chuda jak szkapa jestem...;/ ja tez tak chcę :(:(:(:(:( Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wunia napisał(a):ja tez tak chcę :(:(:(:(:( Tez jestes chuda ?? to nie jest fer, a ja chce schudnac, a cale zycie byla jak szczapa to naprawde nie jest fer :) dlugo wazylam 50 kg Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Moje psy waza wiecej odemnie...pojedynczo:evil_lol: A kiedys mialam straszna nadwage... Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 furciaczek napisał(a):Moje psy waza wiecej odemnie...pojedynczo:evil_lol: A kiedys mialam straszna nadwage... To co sie stalo ze tak schudlas ?? Moja Maya wazy 43 kg. to raczej jej dorownac nie chce :) Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Szarotka napisał(a):To co sie stalo ze tak schudlas ?? Moja Maya wazy 43 kg. to raczej jej dorownac nie chce :) Pojecia nie mam co sie stalo, ani zadna dieta, ani aktywnosci nie zmienilam....tak jakos samo, nawet nie zauwazylam kiedy...moze przez stres?? No Twoja cale 3kg ciezsza odemnie jest...ale ja to kurdupel 154 wzrostu ;) Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Furciaczek :crazyeye::crazyeye: ło matko ... 40 kg. przy 154 cm wzrostu :crazyeye::crazyeye: To te psy Cię na smyczy wyprowadzają na spacer, a z parasolką pewnie odfruwasz :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 szykuję streszczenie :D u pluszaków dzieciaków sytuacja względnie opanowana, więc wracam do pracy u Gapcia :D Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wunia napisał(a):Furciaczek :crazyeye::crazyeye: ło matko ... 40 kg. przy 154 cm wzrostu :crazyeye::crazyeye: To te psy Cię na smyczy wyprowadzają na spacer, a z parasolką pewnie odfruwasz :evil_lol: Chuda, mala...ale krzepe to ja mam:evil_lol: Jak sie przygotowywalam do egzaminu na psiego trenera w ochronie to musialam swojego psa wziazc na rece i przebiec z nim iles tam metrow...foty mam, mozna sie niezle posmiac:evil_lol: Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 ja mam aż 157 cm. ale ważę 60 kg. :( i jak na ironię też wielkopsy kocham :( Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 furciaczek napisał(a):Bo wielkopsy sa do kochania!! Święte słowa :D:D Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif]Streszczenie: 27.03. Na nocnej zmianie straszyły RenW, Furciaczek i Szarotka i było o karach, dyscyplinarkach, chrapaniu i paleniu (z tym, że nie do końca wiemy co Furciaczek popala), potem były nocne skargi i wnioski, przybyła też Ingrid i z Szarotką się po wątkach ganiały. Dzień przywitała Sylwia M. i podano ka(Wunię), potem było grzechów odpuszczanie, a Ciocia RenW zauważyła nawet, że wątek pierwszą stronę ma. Kolejno było co kto robi i czym jest motywowany, a na koniec okazało się, że Furciaczek jest mniejsza od własnych psów. Przekazuję piecze nad Gapciem nocnej zmianie.[/FONT] Quote
Recommended Posts