Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Streszczenie:
[FONT=Microsoft Sans Serif]26.03. Nocna zmiana była liczna, i tak Szarotka, Lu_Gosiak, Ingrid i Furciaczek na warcie stały i kotami ewentualnych wrogów szczuły. Rano była ka(Wunia), ale cosik się wszyscy wolniutko schodzili. Ciocia Sylwia M. zegareczki bazarowe już porozsyłała, Irenka zapraszała na hafciki, Asiulek słoneczny dzień miała, a Ciocia RenW jakoś długo do siebie dochodziła i zamiast w monitorek puk,puk robić cichutko to od razu mnie za drzwi wywaliła, co bym dzwonka używała. Na ka(Wunię) przybyła też Ellig. Ciocia mmd ze swoim wszystkożernym psiurem do weta jechała bo była zbyt wolna i z pysia na czas nie wydłubała, i teraz pod prąd będzie go podłączać razem z moim TZ nota bene. Kolejno było sałatkowo i wrócił motyw biedronki znokautowanej jednak przez tesco i o zaopatrzeniu, aż do sprzedaży wysyłkowej RenW. Wieczór spokojny, Belka wyciąg przysłała, no i przybyła nam jednorazowa deklaracja od Archi34. Przekazuję wątek nocnej zmianie. [/FONT]

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

furciaczek napisał(a):
Uwielbiam te streszczenia:loveu:

Cieszę się :D
Szarotka napisał(a):
Nocna zmiana idzie teraz z bialym psem na spacer :):) a potem ochoczo i ze spiewem na ustach bedzie sprzatac :):)

Sprzątaj, ale Gapcia jednym okiem pilnuj :D

Posted

[quote name='Szarotka']A Wunia co tu jeszcze robi?? miala spac a nie platac sie po dogo :)
jeszcze na PW z Polubek byłam ... ale już idę ...

Posted

furciaczek;14368319[B napisał(a):
]Uwielbiam te streszczenia:loveu:

Nie lubię powielać..ale to prawda.:loveu:
Cały dzionek w pigułce..:p:lol:

Posted

No to wrocilysmy; zimno jak diabli. Maya spotkala swoja dobra przyjacilke Angel :):) wielkosci ratlerka tylko bardziej kudlata, bawily sie super :):) szkoda, ze nie mialam aparatu, bo wygladaly szkoda mowic :):)

Posted

[quote name='Wunia']Streszczenie:
[FONT=Microsoft Sans Serif]26.03. Nocna zmiana była liczna, i tak Szarotka, Lu_Gosiak, Ingrid i Furciaczek na warcie stały i kotami ewentualnych wrogów szczuły. Rano była ka(Wunia), ale cosik się wszyscy wolniutko schodzili. Ciocia Sylwia M. zegareczki bazarowe już porozsyłała, Irenka zapraszała na hafciki, Asiulek słoneczny dzień miała, a Ciocia RenW jakoś długo do siebie dochodziła i zamiast w monitorek puk,puk robić cichutko to od razu mnie za drzwi wywaliła, co bym dzwonka używała. Na ka(Wunię) przybyła też Ellig. Ciocia mmd ze swoim wszystkożernym psiurem do weta jechała bo była zbyt wolna i z pysia na czas nie wydłubała, i teraz pod prąd będzie go podłączać razem z moim TZ nota bene. Kolejno było sałatkowo i wrócił motyw biedronki znokautowanej jednak przez tesco i o zaopatrzeniu, aż do sprzedaży wysyłkowej RenW. Wieczór spokojny, Belka wyciąg przysłała, no i przybyła nam jednorazowa deklaracja od Archi34. Przekazuję wątek nocnej zmianie. [/FONT]

I zaś na żarło zeszło. :roll: A gdzie są nasze kuchmistrzynie, Cioteczki agada i Ra_dunia..?:roll::mad:
Wunia, Ty dyscyplinę trzymaj !:cool3::diabloti: Proszę, odnotuj w kajeciku nieobecność Cioteczek, w dniach od - od...I niech się Cioteńki tłumaczą.:eviltong::evil_lol:

Posted

Szarotka napisał(a):
No to wrocilysmy; zimno jak diabli. Maya spotkala swoja dobra przyjacilke Angel :):) wielkosci ratlerka tylko bardziej kudlata, bawily sie super :):) szkoda, ze nie mialam aparatu, bo wygladaly szkoda mowic :):)

Uuuu, ktoś tu nocne patrole robi i po nocy się przechadza...:-o:lol:

Posted

RenW napisał(a):
Wunia, ale Ty chrapiesz..:diabloti: niesie łodzią po falach i aż na mojej ulicy słychać..:lol::evil_lol:

Ja myslalam ze to jakies trzesienie ziemi czy burza...a to Wunia chrapie:evil_lol::evil_lol:

Szarotka napisał(a):
No nastepna nie zdyscyplinowana ...........i Ingrid tez nie ma :( to z kim ja mam sie bawic :(

Jutro dluzej posiedze, musze wstac przed 5 i jak zaraz sie nie poloze to nie bedzie mi sie oplacalo zasypiac:lol:

Posted

[quote name='Szarotka']No tak wypraszamy sobie nieobecnosc na watku - to skandal :):)
Zgadza się, oczywisty i niewybaczalny.:mad: Wunia będziem(y) konsekwencję wyciągać..gremium tak orzeka.:razz:
I na nowo Ciotki będą musiały się wkupić..:eviltong::diabloti:

Posted

RenW napisał(a):
Zgadza się, oczywisty i niewybaczalny.:mad: Wunia będziem(y) konsekwencję wyciągać..gremium tak orzeka.:razz:
I na nowo Ciotki będą musiały się wkupić..:eviltong::diabloti:

No tak i to pienieznie:megagrin::grins::motz:

Posted

Szarotka napisał(a):
No tak i to pienieznie:megagrin::grins::motz:

A jak ! Nie podarujem !!:diabloti: "Dyscyplinarke" przeznaczymy dla Gapcia..oo..dobry sposób pozyskiwania pieniędzy.;) Karniaczek, i tak zapełnia się kabzunia Gapciunia.:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='furciaczek']A ja jeszcze sobie zapale przed snem i sie chwile poszwedam po dogo:evil_lol:
furciaczek, a Ty jeszcze nie śpisz??:crazyeye::shake: A kto wstanie przed 5-tą??:roll:
A kysz spać !!!:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']furciaczek, a Ty jeszcze nie śpisz??:crazyeye::shake: A kto wstanie przed 5-tą??:roll:
A kysz spać !!!:mad::evil_lol:

A Ty co mnie tak wyganiasz hmmm?:mad:
Sie Wuni poskarze:eviltong: