Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

belka123 napisał(a):
ciastka byly na stole
ale wszystko tak szybko szybko, nawet herbaty nie chcialas, wiec ciastka zostaly zjedzone...

No tak ... Gapciuś był na pokładzie ... czas to też pieniądz :D
Trudno ...

Posted

[quote name='Wunia']Rok Tygrysa i licz sobie :eviltong::eviltong::eviltong:

Coś przeoczyłam....:-o
Nie znam rocka i z matematyki byłam nie najlepsza.:eviltong:

Posted

Wunia napisał(a):
a ja właśnie wtryniam sałatę (3 rodzaje sałaty) z serem feta, oliwkami, które wybieram bo nie lubię, polane kefirem ... mniam, mniam

Moje salaty nie gorsze (oliwki mozesz mi dac bo lubie :)) maja dodatki typu: pestki z dyni, suszone czarne jagody, brusznice, i rozne orzechy - na rozum :):)

Posted

[quote name='Wunia']a ja właśnie wtryniam sałatę (3 rodzaje sałaty) z serem feta, oliwkami, które wybieram bo nie lubię, polane kefirem ... mniam, mniam

Też nie lubię, a co jeszcze wchodzi w skład sałatki ??:roll:

Posted

[quote name='RenW']Coś przeoczyłam....:-o
Nie znam rocka i z matematyki byłam nie najlepsza.:eviltong:
co 12 lat ... i jest teraz Rock Tygrysa ... odliczaj w tył, aż znajdziesz mnie :D

Posted

Szarotka napisał(a):
Cinzano o tej porze

o tej porze ... u Ciebie, czy tu?
Późne popołudnie ... taki trochę aperitif :D przed sałatą :D

Posted

Szarotka napisał(a):
Moje salaty nie gorsze (oliwki mozesz mi dac bo lubie :)) maja dodatki typu: pestki z dyni, suszone czarne jagody, brusznice, i rozne orzechy - na rozum :):)

A Ty ciocia się odchudzasz i orzechy wtryniasz? Przecież tłuszczu mają od groma :D

Posted

Wunia napisał(a):
co 12 lat ... i jest teraz Rock Tygrysa ... odliczaj w tył, aż znajdziesz mnie :D

Jak będę odmierzać w tył to jeszcze cofnę się do 1800...ale chyba, aż tak wiekowa nie jesteś.:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Szarotka']No tak, ale to sa zdrowe tluszcze. No i znowu schudlam, ale wczoraj zjadlam tylko jedna zupe jarzynowa i pol pomaranczy :):)
Szarotka, daj parę przepisów na te Twoje wymyślne sałatki.;)

Posted

[quote name='RenW']Łe, coś uboga ta sałatka jest. :razz::evil_lol:
to jest zwyczajna, pospolita sałatka vulgaris bo ja nie lubię dziabać w kuchni jakichś wymyślnych kostek wszystkiego ... sałaty się rwie, ser feta jak wyjdzie tak jest w prostokąty czy kwadraty czy trójkąty, a kefir sam się leje, a oliwki już w kulkach sprzedają (z natury rzeczy) :D

Posted

RenW napisał(a):
Jak będę odmierzać w tył to jeszcze cofnę się do 1800...ale chyba, aż tak wiekowa nie jesteś.:eviltong::diabloti:

aż tak daleko nie :D:D:D

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ja to nie wiem z czego sie odchusza Szarotka bo jak ja ostatnio widzialam to wygladala szczuplo i sexownie :)

To kokietka znaczy się :mad::mad::mad: