belka123 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ciastka byly na stole ale wszystko tak szybko szybko, nawet herbaty nie chcialas, wiec ciastka zostaly zjedzone... Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 belka123 napisał(a):ciastka byly na stole ale wszystko tak szybko szybko, nawet herbaty nie chcialas, wiec ciastka zostaly zjedzone... No tak ... Gapciuś był na pokładzie ... czas to też pieniądz :D Trudno ... Quote
mmd Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ja mam dzisiaj na obiad, co mi chłop zdobędzie, na polowanie poszedł:) (szybko dopiszę: do roboty, zahaczając o sklep) Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ja narazie zjadlam banana popilam mlekiem prosto od krowy :):) a salata juz czeka :):) Quote
RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A ja miałam na obiad coś z chińszczyzny, częściowo z Biedronki..:lol: Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 a ja właśnie wtryniam sałatę (3 rodzaje sałaty) z serem feta, oliwkami, które wybieram bo nie lubię, polane kefirem ... mniam, mniam Quote
RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Wunia']Rok Tygrysa i licz sobie :eviltong::eviltong::eviltong: Coś przeoczyłam....:-o Nie znam rocka i z matematyki byłam nie najlepsza.:eviltong: Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Wunia napisał(a):a ja właśnie wtryniam sałatę (3 rodzaje sałaty) z serem feta, oliwkami, które wybieram bo nie lubię, polane kefirem ... mniam, mniam Moje salaty nie gorsze (oliwki mozesz mi dac bo lubie :)) maja dodatki typu: pestki z dyni, suszone czarne jagody, brusznice, i rozne orzechy - na rozum :):) Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Wunia napisał(a):no i popijam CinZano Rosso ... Cinzano o tej porze Quote
RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Wunia']a ja właśnie wtryniam sałatę (3 rodzaje sałaty) z serem feta, oliwkami, które wybieram bo nie lubię, polane kefirem ... mniam, mniam Też nie lubię, a co jeszcze wchodzi w skład sałatki ??:roll: Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='RenW']Coś przeoczyłam....:-o Nie znam rocka i z matematyki byłam nie najlepsza.:eviltong: co 12 lat ... i jest teraz Rock Tygrysa ... odliczaj w tył, aż znajdziesz mnie :D Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Szarotka napisał(a):Cinzano o tej porze o tej porze ... u Ciebie, czy tu? Późne popołudnie ... taki trochę aperitif :D przed sałatą :D Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 RenW napisał(a):Też nie lubię, a co jeszcze wchodzi w skład sałatki ??:roll: 3 sałaty, ser feta, oliwki, kefir ... i finito :D Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Szarotka napisał(a):Moje salaty nie gorsze (oliwki mozesz mi dac bo lubie :)) maja dodatki typu: pestki z dyni, suszone czarne jagody, brusznice, i rozne orzechy - na rozum :):) A Ty ciocia się odchudzasz i orzechy wtryniasz? Przecież tłuszczu mają od groma :D Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No tak, ale to sa zdrowe tluszcze. No i znowu schudlam, ale wczoraj zjadlam tylko jedna zupe jarzynowa i pol pomaranczy :):) Quote
RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Wunia napisał(a):3 sałaty, ser feta, oliwki, kefir ... i finito :D Łe, coś uboga ta sałatka jest. :razz::evil_lol: Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No panienki biore Maye na spacer i do pracy :):) Quote
RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Wunia napisał(a):co 12 lat ... i jest teraz Rock Tygrysa ... odliczaj w tył, aż znajdziesz mnie :D Jak będę odmierzać w tył to jeszcze cofnę się do 1800...ale chyba, aż tak wiekowa nie jesteś.:eviltong::diabloti: Quote
RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Szarotka']No tak, ale to sa zdrowe tluszcze. No i znowu schudlam, ale wczoraj zjadlam tylko jedna zupe jarzynowa i pol pomaranczy :):) Szarotka, daj parę przepisów na te Twoje wymyślne sałatki.;) Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='RenW']Łe, coś uboga ta sałatka jest. :razz::evil_lol: to jest zwyczajna, pospolita sałatka vulgaris bo ja nie lubię dziabać w kuchni jakichś wymyślnych kostek wszystkiego ... sałaty się rwie, ser feta jak wyjdzie tak jest w prostokąty czy kwadraty czy trójkąty, a kefir sam się leje, a oliwki już w kulkach sprzedają (z natury rzeczy) :D Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 RenW napisał(a):Jak będę odmierzać w tył to jeszcze cofnę się do 1800...ale chyba, aż tak wiekowa nie jesteś.:eviltong::diabloti: aż tak daleko nie :D:D:D Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ja to nie wiem z czego sie odchusza Szarotka bo jak ja ostatnio widzialam to wygladala szczuplo i sexownie :) Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Ingrid44 napisał(a):Ja to nie wiem z czego sie odchusza Szarotka bo jak ja ostatnio widzialam to wygladala szczuplo i sexownie :) To kokietka znaczy się :mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts