Ellig Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Witam Wszystkich w sobotni ranek:)Wunia chyba odsypia nauke.Bedzie dobrze we wtorek trzymam kciuki! Dobrego weekendu:) Quote
Wunia Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Witam wszystkich :loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu: Jadę się dziś odstresować na słoneczko, nie będzie mnie cały dzień ;) Quote
Wunia Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Witam wszystkich :loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu: Jadę dziś mam dzien przy książkach ... Quote
Szarotka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Wuniu a co Ty tam tak zawziecie studiujesz ??? Quote
Isadora7 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [FONT=Arial Black]Serdecznie zapraszam na bazarek jest przeznaczony na spłatę długu w lecznicy za jamnika Bruna ['] oraz na jamniczą skarpetę.[/FONT] Ewentualny dochód ma być przeznaczony w 85% na dług jamnisia a 15% na jamniczą skarpetę w której zaczyna być widoczne dno. Wierzyłam do końca, że Bruno przeżyje. Zrobione zostało wszystko co możliwe, wszelkimi dostępnymi środkami. Niestety nie udało się, pozostał smutek i.... dług w klinice w Śremie. [SIZE=3]Serdecznie proszę nie zostawiajmy GoniP i poznańskiego Oddziału Fundacji EMIR z długiem. Proszę chociażby o hopki [SIZE=3]link do bazarku: [SIZE=3]http://tiny.pl/htzlg Quote
Ellig Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Wunia kciuki trzymam od rana:) Napisz cos wieczorem.... Quote
Ra_dunia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 mniam... dzisiaj to by się ice-caffe przydała... Skoro gratulacje się pojawiły... czyli Wunia już zdana? ;) Quote
Ellig Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Ra_dunia']mniam... dzisiaj to by się ice-caffe przydała... Skoro gratulacje się pojawiły... czyli Wunia już zdana? ;) Quote
Wunia Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Jestem :loveu::loveu::loveu::loveu: Ellig dzięki za ka(Wunię) :loveu::loveu::loveu::loveu: Zdałam :B-fly: teraz jestem dyplomowana :B-fly: względnie odespałam, jeszcze tylko w piątek impreza (moje dziecięcie kończy 18 lat), w niedzielę wybory i WAKACJE :multi::multi::multi::bigcool::bigcool::bigcool: Dla wszystkich trzymających za mnie wczoraj kciuki :Rose::Rose::Rose: Quote
Borówka16 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Wunia']Jestem :loveu::loveu::loveu::loveu: Ellig dzięki za ka(Wunię) :loveu::loveu::loveu::loveu: Zdałam :B-fly: teraz jestem dyplomowana :B-fly: względnie odespałam, jeszcze tylko w piątek impreza (moje dziecięcie kończy 18 lat), w niedzielę wybory i WAKACJE :multi::multi::multi::bigcool::bigcool::bigcool: Dla wszystkich trzymających za mnie wczoraj kciuki :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] To tera już dyplomowana jesteś :multi: Quote
Wunia Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Witam wszystkich :loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu: ten świat jest pokrętny ... dzisiaj odebrałam 4 telefony w sprawie adopcji Gapcia :D:D:D:D Quote
mmd Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Ra_dunia']wciśnij im Tolka ;) Też fajny :D[/QUOTE] Na Lu_Gosiaka chętny już jest;) Quote
wenia41 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Wuniu spóźniona jestem w gratulacjach ale :multi::multi::multi::multi::multi: cieszę się szczerze z sukcesu!!!!!! Chętnym Gapcia zaproponuj faktycznie Tolka a jak chcą dużego to i kudlatego to jest taki bidulak podam na niego link za chwilkę. Quote
wenia41 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dino duży futrzak w potrzebie.http://www.dogomania.pl/threads/187644-Dino.-Wielkopies.-Zbiera-na-hotel-i-szczepienia.-Toru%C5%84.-Brakuje-400-z%C5%82 Quote
wenia41 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Trzeba nad nim jeszcze popracować ale cóż to jest jeśli byłby dla niego DS. Może i jemu uda się jak Gapciowi. Quote
Wunia Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Witam wszystkich gorąco ;) Na wakacje wyjeżdżam, będę pod telefonem ;) Quote
Recommended Posts