Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 mmd napisał(a):A nie było w mailu cos o przedłużeniu? Klikasz w jakiś tam link i idzie dalej. nic nie było :shake::shake: a przynajmniej gamoń nie znalazłam ...:shake: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 RenW napisał(a):Dzięki.. lepsiejszy!:diabloti::diabloti: Burze zapowiadają, więc zjawiska świetlne Twoje ulubione nadchodzą ... szkoda, że jak burze to i deszcz, bo wody to jest po same uszy ... Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Boziu Ciotki ... potrzebna wizyta przedadopcyjna dla Gapcia w Rzeszowie !!!!!! Na gwałt ... Chyba umrę na serce ... umrę na serce ... Quote
RenW Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']Boziu Ciotki ... potrzebna wizyta przedadopcyjna dla Gapcia w Rzeszowie !!!!!! Na gwałt ... Chyba umrę na serce ... umrę na serce ... Oj... dzieje się!:crazyeye::crazyeye: No chciałabyś; nie ma tak dobrze!:evil_lol::evil_lol: Quote
belka123 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 tak latwo to nie ma Wunia, jeszcze sie z nami pomeczysz, a za wizyte trzymam kciuki Quote
kamilawa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 OO, coś się dzieje! Sorrki ciotki, ale ja załamana, proszę wejdźcie i badzie chociaż ze mną... http://www.dogomania.pl/threads/186188-Stara-zag%C5%82odzona-wycie%C5%84czona-czyli-nasza-jamniczka.-B%C5%81AGAM!-Pomocy!?p=14732290&posted=1#post14732290 Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']Boziu Ciotki ... potrzebna wizyta przedadopcyjna dla Gapcia w Rzeszowie !!!!!! Na gwałt ... Chyba umrę na serce ... umrę na serce ... witaj w klubie :evil_lol: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='mmd']witaj w klubie :evil_lol:[/QUOTE] Ciocia Ty się ze mnie nie nabijaj ... Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia Ty się ze mnie nie nabijaj ...[/QUOTE] ja już beczę baranim głosem tylko łeb mi pęka od zwrotów akcji u Lakusia, a teraz Gapcio mi podniósł ciśnienie to jeszcze niech o Tolka ktos zadzwoni i można rezerwować pałacyk u RenW, gdzie wszystkie poprosimy o porządne przyćpanie nas na tydzień ... i szampana oczywiście:) Quote
Isadora7 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']Boziu Ciotki ... potrzebna wizyta przedadopcyjna dla Gapcia w Rzeszowie !!!!!! Na gwałt ... Chyba umrę na serce ... umrę na serce ... padłam i wstrzymałam oddech Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 mail od Pana ... [FONT=Arial]Dzień dobry.[/FONT] [FONT=Arial] Wsześniej miałem 2 psy , nawet w pewnym okresie trzy (ze schroniska suka owczarka niemieckiego - przeżyła u mnie 14 lat, inna zagłodzona suka zabrana z ulicy jako już stary pies przeżyła u mnie 2 lata, , wielki kudłacz przygarnięty podczas wakacji w Zakopanem był ze mną 7 lat). Jestem zainteresowany adopcją Gapcia. Mam 42 lata. Mieszkam z żoną, dwoma synami (2 lata i noworodek), przygarniętą 2 letnią suką Husky. Za tydzien przenosimy sie z mieszkania do domu z ogrodem. [/FONT] [FONT=Arial]Psa odebrałby mók kuzyn przed kolejnym weekendem, lub jesli macie Pańswo możliwość dostarczenia psa do Rzeszowa, to proszę. Jak Pańswu wygodniej. [/FONT] [FONT=Arial]Gabcio mieszkałby w budzie obok ogrodzonego domu, nie byłby uwiązany. Chcielibyśmy go nauczyć załatwiania potrzeb na spacerze. Wokół ogrodzonej 15a posesji mamy jeszcze swój teren o pow 1,5ha. Myślę że będzie mu z nami dobrze , a nam z nim.[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam,[/FONT] [FONT=Arial]Kamil K...[/FONT] Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Wizyta ugadana? Z maila mi się podoba, dobrze wygląda Gapciuszkowi domek się szykuje :) Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='mmd']Wizyta ugadana? Z maila mi się podoba, dobrze wygląda Gapciuszkowi domek się szykuje :)[/QUOTE] tak pojedzie do Pana Majuska ;) już z nią rozmawiałam ;) [quote name='polubek']zatkało mnie :-?[/QUOTE] a co ja mam powiedzieć ... mnie nawet nie zatkało ale przytkało zupełnie ... [quote name='Lu_Gosiak']ło matko!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] No to teraz na Lu_Tolka kolej ... Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']tak pojedzie do Pana Majuska ;) już z nią rozmawiałam ;) a co ja mam powiedzieć ... mnie nawet nie zatkało ale przytkało zupełnie ... No to teraz na Lu_Tolka kolej ...[/QUOTE] W kupie siła:) Tolek musi iść do domu, bo ja musze miec dłuuugi urlop od dogo. W moim wieku już się odchorowuje takie wybryki :evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Jamor napisał, że wygrał mocniejszy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a na czole śliczna Fibi :loveu::loveu: Quote
Ellig Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Czy Majuska daje mi jeszcze szanse na przezycie?:) Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Zaraz, zaraz... to wszystko znaczyłoby, że Tuptuś nie jest potworem. Czy oni z Gapciem się dogadali? Może pan z Rzeszowa weźmie pakiet? :evil_lol: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='mmd']Zaraz, zaraz... to wszystko znaczyłoby, że Tuptuś nie jest potworem. Czy oni z Gapciem się dogadali? Może pan z Rzeszowa weźmie pakiet? :evil_lol:[/QUOTE] Gapcio dogaduje się ze wszystkimi :D Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Ellig']Czy Majuska daje mi jeszcze szanse na przezycie?:)[/QUOTE] tak, tak ... nie martw się Ellig :calus:usprawiedliwiłam Cię, powiedziałam, żeś zmolestowana została przeze mnie i nie miałaś innego wyjścia :cool3: Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Ellig']Czy Majuska daje mi jeszcze szanse na przezycie?:)[/QUOTE] To moja wina. Przyznaję się bez bicia:) Zakablowałam, że masz kontakt. A co miałam zrobić? Przecież to Gapciuszek - siła wyższa ;) [quote name='Wunia']Gapcio dogaduje się ze wszystkimi :D[/QUOTE] ciekawe... jakby nie ten domek, to bym zweryfikowała;) Quote
Ellig Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='mmd']To moja wina. Przyznaję się bez bicia:) Zakablowałam, że masz kontakt. A co miałam zrobić? [/QUOTE] Darowane:):):) Quote
Ellig Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']tak, tak ... nie martw się Ellig :calus:usprawiedliwiłam Cię, powiedziałam, żeś zmolestowana została przeze mnie i nie miałaś innego wyjścia :cool3:[/QUOTE] No to mam odpuszczone :cool3: Quote
Recommended Posts