Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 mmd napisał(a):Niestety 20 i to za tydzień. Zdziercy. ok, niech idzie i daje efekty ... wyślę info do Belki pójdzie do Ciebie 40,oo na dwa kolejne wyróżnienia, a potem będziemy dalej wyróżniały ... Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Dobrze, że Tolka i Lakusia masz u siebie, bo niedługo tak namieszamy z tym wysyłaniem sobie nawzajem, że trzeba będzie biegłego rewidenta ściągać :evil_lol: Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 mmd napisał(a):Dobrze, że Tolka i Lakusia masz u siebie, bo niedługo tak namieszamy z tym wysyłaniem sobie nawzajem, że trzeba będzie biegłego rewidenta ściągać :evil_lol: spoko, spoko :D nie ma takiej możliwości żeby coś gdzieś uciekło, wszystko ma daty i godziny też może mieć jeszcze :D:D:D Quote
Ellig Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Wunia']no dobra, tu też się przyznam ... dzisiaj rankiem wywinęłam orzełka w domu z takim efektem, że chyba się wzięła i noga mi się połamała, w najlepszym wypadku jest "pozwichana" ... palec u nogi sobie nastawiłam, ale ładnie puchnie i wygląda nieziemsko cała stopa ... po południu jadę i pewnie po gips ... a teraz mam mrożonki marchewka z groszkiem Hortex Ewus....Na boga i jak Cie prosic, zebys na siebie uwazala...to mowi madrala:) Mam nadzieje, ze to tylko zwichniecie...........loj!!!!!!!!!!!!!! Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Ellig napisał(a):Ewus....Na boga i jak Cie prosic, zebys na siebie uwazala...to mowi madrala:) Mam nadzieje, ze to tylko zwichniecie...........loj!!!!!!!!!!!!!! no przecież uważam na siebie :placz::placz::placz::placz: ale przy podjęciu próby fruwania to pewnie duuuuużo gorzej by było :cool3::cool3: gipsu w Łodzi by zabrało :cool3::cool3: zrobią fotę to się okaże co tam mi się zmalowało ... Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 oby nic poważnego:roll: a swoja droga to powinnismy sie cieszyc, ze to noga a nie reka, teraz obie rece musisz miec sprawne by odbierac cale stada telefonow o Gapcia po tym wyróżnionym gumetre;):evil_lol::evil_lol: Quote
Ellig Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wunia napisał(a):no przecież uważam na siebie :placz::placz::placz::placz: ale przy podjęciu próby fruwania to pewnie duuuuużo gorzej by było :cool3::cool3: gipsu w Łodzi by zabrało :cool3::cool3: zrobią fotę to się okaże co tam mi się zmalowało ... Oj fota to moze byc ciekawe...... Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 mmd napisał(a):Niestety 20 i to za tydzień. Zdziercy. poszła informacja do Skarbca Belkowo-Gapciowego :D Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Trzej muszkieterowie razem w Poznaniu, ale osobno ;) My tu jakąś spółdzielnię otwieramy chyba w kupie siła... i kupy nikt nie ruszy :D Quote
RenW Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 mmd napisał(a):Trzej muszkieterowie razem w Poznaniu, ale osobno ;) My tu jakąś spółdzielnię otwieramy chyba w kupie siła... i kupy nikt nie ruszy :D Kupy jak kupy..ale g**** to już na pewno!:diabloti: I Wunia kozła wywinęła..:shake: ja nie wiem kuźwa.. biednemu to zawsze wiatr w oczy...:shake: Quote
polubek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 BIEGIEM MARSZ NA PODKARPACIE MY TU PIERDU PIERDU A TAM PSY NA ŁAŃCUCHACH SIĘ TOPIĄ http://www.dogomania.pl/threads/186028-Podkarpacie..-psy-i-koty-ton%C4%85-zapomniane-przez-wszystkich.-B%C5%81AGAMY-O-POMOC Quote
polubek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Szarotka napisał(a):Wpadam do Gapcia z wizyta. a teraz migiem na podkarpacie tam jesteś bardziej potrzebna Quote
Szarotka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='polubek']a teraz migiem na podkarpacie tam jesteś bardziej potrzebna Polubku narazie mam na glowie Henia, Tamarke i Szarotke.........zajrze na podkarpacie, ale na moment to wlasnie bylam u Biafry, jej dom sie moze lada chwila zawalic, a tam jest 20 koni, psy i koty, Biafra mieszka kontem u kolezanki i co dziennie musi przebyc 50 km, zeby zwierzeta nakarmic. Jest jedna do tego........... http://www.dogomania.pl/threads/140817-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Biafry!!!-Potrzebna-pomoc-dla-Biafry-i-zwierz%C4%85t-pod-jej-opiek%C4%85!!!! Quote
Cajus JB Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 A mnie gdzie wyślecie. Bo póki co idę trochę pobrodzić po toruńskich okolicach. Quote
polubek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Cajus JB napisał(a):A mnie gdzie wyślecie. Bo póki co idę trochę pobrodzić po toruńskich okolicach. niech no trochę pomyślę. :hmmmm: zawsze się znajdzie jakieś miejsce gdzie ciebie wyślemy :diabloti: Quote
polubek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Cajus JB']Proszę o Arktykę. mówisz i masz chyba że wolisz tak albo tak no możesz jeszcze tak albo też wybrać się na wycieczkę po arktyce Quote
Ra_dunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 I jak tam noga Wuniu? Widzę, że już trzej muszkieterowie robią zmasowany atak na Poznań ;) Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Robią, robią... Wunia nie jest połamana, ale zwichnęła paluszek. Nastawiła se sama:) O gipsie nie ma mowy, bo się broniła. No, najgorsze te nerwy i w ogóle cała sytuacja... Biedna Wunia, szczęście w tym wszystkim, że kolana, śródstopie całe. Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 żyję :D można powiedzieć, że nadal stanowię względnie stały jeden kawałek :diabloti::diabloti::diabloti: Dobry materiał jestem :evil_lol::evil_lol: się nic nie połamało :evil_lol::evil_lol: Quote
wenia41 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 No Wuniu wzięłam sobie tylko troszkę urlopu na dogo, wpadam przywitać się a tu proszę czego się dowiaduję, Wunia po domku szalała :evil_lol: i nóżkę poturbowała. Biedna dziewczynka:glaszcze:. Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Cajus JB napisał(a):A mnie gdzie wyślecie. Bo póki co idę trochę pobrodzić po toruńskich okolicach. do Łodzi z pierniczkiem dla Wuni ;) Quote
Recommended Posts