Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

polubek napisał(a):
to może ka(Wunia) :kaffee_2::kaffee_2: i ciasteczko? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to usiądziemy i razem porozmawiamy

A to nie za pozno na kawe ??????????/

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cajus JB napisał(a):
O każdej porze jest pora na kawę ( przynajmniej u mnie).

Nic dziwnego, ze potem straszysz po dogo po nocach jak spac po kawie nie mozesz :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Nic dziwnego, ze potem straszysz po dogo po nocach jak spac po kawie nie mozesz :):)

Ktoś musi. :evil_lol::ghost_2::ghost_2::evil_lol:

Od małego miałem problem z zasypianiem. :lol::lol: Chociaż jak mnie najdzie to nic mnie nie obudzi. :sleep2::sleep2:

Posted

Cajus JB napisał(a):
Ktoś musi. :evil_lol::ghost_2::ghost_2::evil_lol:

Od małego miałem problem z zasypianiem. :lol::lol: Chociaż jak mnie najdzie to nic mnie nie obudzi. :sleep2::sleep2:

A piles kawe ??:):)

Posted

witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:
Dla Ellig i Isadora espresso :loveu:
Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu:
Dla Cajus w kubeczku z fokami i łyżeczką :loveu:
Dla ilon_n ka(Wunia) z kaRdamonem :loveu:

Posted

a mojej z chilli znowu niet :watpliwy: idę sama sobie zrobię :obrazic: :evil_lol:

widzę gówniane tematy opanowały wieczorną dyskusję... "pokochaj psią kupę" wzruszył mnie tytuł tej akcji :evil_lol:

Posted

Witajcie, dziekuje za espresso i dzisiaj podam kawe dla Ra....[FONT=arial,helvetica,sans-serif]filiżanka kawy zaparzona z jedną papryczka chili 'ptasie oko':)

[/FONT][attachment=718:4056.attach]

Posted

Ra_dunia napisał(a):
a mojej z chilli znowu niet :watpliwy: idę sama sobie zrobię :obrazic: :evil_lol:

widzę gówniane tematy opanowały wieczorną dyskusję... "pokochaj psią kupę" wzruszył mnie tytuł tej akcji :evil_lol:

[attachment=719:4057.attach]

Dla wiekszego wzruszenia....:)

Posted

[quote name='polubek']witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:

No i nasza polubek....:)

[attachment=720:4058.attach]

Posted

[quote name='Ellig']No i nasza polubek....:)

ale cosik mnie mało już na dogo :-( :-( :-(
ech co za ....... wymyślił pracę :angryy: :diabloti: :angryy: :diabloti: :angryy:

Posted

Witam Gapcia :lol:

Witam Wszystkich :lol:

polubek dziękuję za kawę. Niestety łyżeczka nie była srebrna. Jutro rano poproszę o kawę według przepisu Ra ( co byś nie miała za łatwo ) :evil_lol:

Miłego dnia Wszystkim ;)

Posted

[quote name='Cajus JB']Witam Gapcia :lol:

Witam Wszystkich :lol:

polubek dziękuję za kawę. Niestety łyżeczka nie była srebrna.

jak to nie była srebrna, weź lupke to zobaczysz tą próbę srebra na łyżeczce :evil_lol: :evil_lol:
to przecież ta którą dałeś. czyżbyś ty sie pomylił? ;)

Posted

polubek napisał(a):
jak to nie była srebrna, weź lupke to zobaczysz tą próbę srebra na łyżeczce :evil_lol: :evil_lol:
to przecież ta którą dałeś. czyżbyś ty sie pomylił? ;)

Ty myślisz, że ja mam peryskop w oczach? :evil_lol: Ale fakt przyznaję się do błędu. ;)

Mam nadzieję, że wybaczysz staremu człowiekowi. :cool3:

Posted

[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Wróżka prawdę ci powie i wyjaśni wszystko[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]1. Jeśli trzeci dzień nie chce ci się pracować - znaczy, że to już środa.
2. Jeśli zbudziłeś się rano i nie musisz wstawać - znaczy, że spałeś na stojąco.
3. Jeśli wypiłeś dobrze - znaczy, że z rana będzie słabo. Jeśli z rana jest dobrze - znaczy, że wypiłeś słabo.
4. Jeśli jadąc samochodem poczułeś uderzenie - wysiądź i sprawdź. Jeśli z tyłu - zyskasz pieniądze. Jeśli z przodu -
stracisz pieniądze.
5. Jeśli żona znajdzie prezerwatywę w twoim płaszczu - przyjdzie walizki kupować.
6. Jeśli boli cię głowa - znaczy, że jest.
7. Jeśli mąż otwiera żonie drzwi samochodu - znaczy, że to nowy samochód, albo nowa żona.
8. Jeśli dzieci idą do szkoły wystrojone i niosą naręcza kwiatów - znaczy, że niedługo trzeba będzie wykopać ziemniaki.
9. Im lepiej widać piersi, tym trudniej zapamiętać twarz,
10. Jeśli wokół słońca zaczynają pojawiać się kręgi - czas najwyższy przewietrzyć pokój i wymyć okna.
11. Jeśli wychodząc z pomieszczenia zaczepisz się za klamkę - będziesz musiał zawrócić.
12. Jeśli wódka wchodzi ciężko i bez chęci - znaczy, że będzie wracać.
13. Jeśli w deszczowy dzień nie wziąłeś ze sobą parasola - bez wątpienia zmokniesz
14. Nisko latające gołębie nad głową zwiastują pranie.
15. Jeśli przeklinasz szeptem - znaczy, że masz chore gardło.
16. Jeśli łupież się podnosi - znaczy, że to wszy.
17. Kto szuka, ten coś wie.
18. Minuta śmiechu przedłuża życie o rok. Dokładnie.
19. Jeśli znów przytyłaś pięć kilogramów w ciągu tygodnia - znaczy, że tą dietę doradziła ci twoja najlepsza
przyjaciółka.
20. Jeśli matka śmieje się z dowcipów ojca - znaczy, że w domu są goście.
21. Chodzisz do pracy - zyskasz pieniądze.
22. Jeśli twój pies przywitał cię słowami: "Witaj, mój właścicielu", znaczy, że nie chciał cię wystraszyć szczekaniem.
23. Zmiatasz okruchy ze stołu ręką na podłogę - znaczy, że pokłócisz się z żoną.
24. Jeśli żona cię oszukuje - znaczy, że nie jesteś jej obojętny.
25. Jeśli koń mówi do ciebie, że jesteś wariatem - znaczy, że to prawda.
26. Droga do lodówki kobiety prowadzi przez jej serce.
27. Jeśli dziewczyna nocą z 6 na 7 maja zobaczyła w wodzie twarz przeznaczonego jej mężczyzny - znaczy, że nocą z 5
na 6 maja przeznaczony jej mężczyzna nieudolnie zanurkował.
28. Jeśli obudziłeś się obok wczoraj poznanej dziewczyny, a ona nie wychodzi - znaczy, że to twoja żona.[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='Cajus JB']Ty myślisz, że ja mam peryskop w oczach? :evil_lol: Ale fakt przyznaję się do błędu. ;)

Mam nadzieję, że wybaczysz staremu człowiekowi. :cool3:

stary człowiek i morze tak?
oj cajus to co ja mam powiedzieć? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ok przyznaję się mam okulary a w nich szkła jak denka od słoików dlatego dobrze widzę :diabloti:

[quote name='Ellig'][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Wróżka prawdę ci powie i wyjaśni wszystko[/FONT][/FONT]

ellig uwielbiam twoje wróżby i przepowiednie ;)
nawet nie wiesz jak mi tego w pracy brakuje. :shake:

już się dziewczyny śmieja że fazę dostaję po tych 2tyg urlopu . . . albo nie :lol: :lol: :lol:

Posted

polubek napisał(a):
witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:

O jaaaaaaaaaaaaaa!!!! moja najulubieńsza kaWunia i to z samiuśkiego rańca!!
a niech teraz ładują mi pticy na szyby .. po takiej kaWuni humor nie do zdarcia :Cool!:
nawet pies mi ozdrowiał ..

dzięki Ci, o Wielki Polubie!!

Posted

Wow, ale ka(wuniowe) upodobania nam się namnażają :D:D:D
Dzięki, porywam taką tradycyjną fusową, ale z kardamonem i z cynamonem ;)

Telefonów w sprawie Gapcia brak ;(
Wygasło allegro robione prze Fur ... Ra, czy mogę Ciebie prosić o allegro dla Gapcia? Na pierwszej stronie jest link do poprzedniego ... wypasiemy mu na full i czekamy dalej ...

Posted

RenW napisał(a):
Jeszcze nie było faktury za kastrację i za przegląd i te inne pośrednie...?

Pani Doktor nie ma czasu na wypisanie faktury ... dzwoniłam już kilkakrotnie, mamy "się nie martwić, najważniejsze, że pies medycznie był obsłużony" jak znajdzie chwilkę to wypisze obie faktury, no i co ja mam zrobić? Czekam grzecznie ...

Posted

Wunia napisał(a):
Pani Doktor nie ma czasu na wypisanie faktury ... dzwoniłam już kilkakrotnie, mamy "się nie martwić, najważniejsze, że pies medycznie był obsłużony" jak znajdzie chwilkę to wypisze obie faktury, no i co ja mam zrobić? Czekam grzecznie ...

To że pies medycznie fachowo obsłużony to wiadomo, tylko o finanse rzecz się rozbiega.. Byłby wtedy faktyczny stan konta...Czekaj grzecznie ale też grzecznie się przypominaj;):lol: