Ellig Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Isadora , jeszcze Tobie babka nie wrozyla... "Dzisiaj na śmieciach wróżąc sczura starego znalazłam. Struty biedaczysko był i ledwie dychał. Nie pij więc dzisiaj herbaty z torebek, bo brzuch Cię bolić może… albo nie." Milego dnia dla Wszystkich.Dzien dobry:) Quote
Isadora7 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ellig napisał(a):Isadora , jeszcze Tobie babka nie wrozyla... "Dzisiaj na śmieciach wróżąc sczura starego znalazłam. Struty biedaczysko był i ledwie dychał. Nie pij więc dzisiaj herbaty z torebek, bo brzuch Cię bolić może… albo nie." Milego dnia dla Wszystkich.Dzien dobry:) No to mam szczęście mi nie grozi nic mnie nie jest w stanie zmusić do napicia się herbaty z torebek, granulowanej, perfumowanej i innych zmiotek. Jestem miłośnikiem herbaty, ale pijam stosując cały rytuał i kupuję tylko w sprawdzonych herbaciarniach. Quote
Ellig Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ra_dunia napisał(a):Se na kaWunie przyszłam i nerwy ukoić po pewnym wątku jednym... no... Poczytałam sobie zaległe posty i już mi lepiej :) Zrobilam to samo , nie potrzebnie przeczytalam.... ka(Wunia) to jest to!Dziekuje :) Quote
Ellig Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Dla Wszystkich na dobry poczatek dnia babka wrozy: "Jeśli chciałbyś urosnąć jakie pinć do dziesięciu centymetrów wyzsy, obornika do butów napchaj. Po tygodniu będziesz dłuższy… albo nie." Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Isadora7 napisał(a):No to mam szczęście mi nie grozi nic mnie nie jest w stanie zmusić do napicia się herbaty z torebek, granulowanej, perfumowanej i innych zmiotek. Jestem miłośnikiem herbaty, ale pijam stosując cały rytuał i kupuję tylko w sprawdzonych herbaciarniach. a może herbatki z puszki? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takiej co to tam polubek siedzi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 ellig napisał(a):dla wszystkich na dobry poczatek dnia babka wrozy: "jeśli chciałbyś urosnąć jakie pinć do dziesięciu centymetrów wyzsy, obornika do butów napchaj. Po tygodniu będziesz dłuższy… albo nie." No to ja chcę jakies 10 cm. wyższa być :D:D tylko skąd ja obornik wytrzasne :D:D:D Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):No to ja chcę jakies 10 cm. wyższa być :D:D tylko skąd ja obornik wytrzasne :D:D:D taki troszkę inny może być? :razz: to ci od szakala oddam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):taki troszkę inny może być? :razz: to ci od szakala oddam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak łobornik ma byk, to łobornik poczebny ;) Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):jak łobornik ma byk, to łobornik poczebny ;) lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu :evil_lol: :lol: :evil_lol: lepszy rydz niż nic :evil_lol::evil_lol: kro zna jeszcze jakieś takie : lepsze coś niż coś ? Konkursik???? :razz::razz::razz: Quote
Ellig Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wuniu....Babka :"Jak za pinć zdrowasiek od tera nikt do Ciebie nie zadzwoni, to znacy ze masz zepsuty telefun… albo nie." Przyjechal Mati...spadam..... Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Ellig napisał(a):Wuniu....Babka :"Jak za pinć zdrowasiek od tera nikt do Ciebie nie zadzwoni, to znacy ze masz zepsuty telefun… albo nie." Przyjechal Mati...spadam..... no to klepiemy zdrowaśki :D:D:D Quote
Ellig Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Lepsze piwo z rana niz smietana....no nie do konca ten sam sens:evil_lol: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu :evil_lol: :lol: :evil_lol: Wunia napisał(a):lepszy rydz niż nic :evil_lol::evil_lol: Ellig napisał(a):Lepsze piwo z rana niz smietana....no nie do konca ten sam sens:evil_lol: kto zna jeszcze jakieś takie : lepsze coś niż coś ? Konkursik z nagrodami :razz::razz::razz: Quote
Lu_Gosiak Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 wpadlam na ka(Wunie) ale pomysł Elig tez nie kiepski:cool3::cool3: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wpadlam na ka(Wunie) ale pomysł Elig tez nie kiepski:cool3::cool3: Gonia, do konkursu stawaj ;) Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):no to klepiemy zdrowaśki :D:D:D popsuł się ... albo nie :D Quote
Lu_Gosiak Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):Gonia, do konkursu stawaj ;) noo wlasnie mysle, ale chyba musialabym to piwko od Elig na rozruch lyknac :cool3::cool3: Quote
wenia41 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Zaległości od wczoraj nadrobiłam - wszystkie posty przeczytane więc i do sklepików po żarełko mogę lecieć co by mi rodzinka z głodu nie pomarła przez te wolne dni. Chlebe wedlinkę wprawdzie już z samiutkiego ranka kupiłam ale nowalijek jeszcze potrzeba no i na placucha znowu cosik uzupełnić zapasy. Rodzinka słodkości lubi wczoraj cały zjadła, a bez słodyczy zapłakałaby się na śmierć:placz:, a mi życie zatruła. RenW rzucałam wczoraj Ci przez okno ale wracał jak bumerang, pewnie nie otworzyłaś swego i o szybę się odbijał. Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu :evil_lol: :lol: :evil_lol: Wunia napisał(a):lepszy rydz niż nic :evil_lol::evil_lol: Ellig napisał(a):Lepsze piwo z rana niz smietana....:evil_lol: masz chleb szukasz bułek? :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):masz chleb szukasz bułek? :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: kto szuka nie błądzi ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):Gonia, do konkursu stawaj ;) ta dam: "Lepsza byle jaka prawda, niż dobre kłamstwo":cool3::cool3::cool3: Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):kto szuka nie błądzi ... tyż prawda, śićko prawda i g.... prawda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):ta dam: "Lepsza byle jaka prawda, niż dobre kłamstwo":cool3::cool3::cool3: wow ... super ... !!!! Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć :diabloti: Quote
Recommended Posts