Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora , jeszcze Tobie babka nie wrozyla...
"Dzisiaj na śmieciach wróżąc sczura starego znalazłam. Struty biedaczysko był i ledwie dychał. Nie pij więc dzisiaj herbaty z torebek, bo brzuch Cię bolić może… albo nie."

Milego dnia dla Wszystkich.Dzien dobry:)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ellig napisał(a):
Isadora , jeszcze Tobie babka nie wrozyla...
"Dzisiaj na śmieciach wróżąc sczura starego znalazłam. Struty biedaczysko był i ledwie dychał. Nie pij więc dzisiaj herbaty z torebek, bo brzuch Cię bolić może… albo nie."

Milego dnia dla Wszystkich.Dzien dobry:)

No to mam szczęście mi nie grozi nic mnie nie jest w stanie zmusić do napicia się herbaty z torebek, granulowanej, perfumowanej i innych zmiotek. Jestem miłośnikiem herbaty, ale pijam stosując cały rytuał i kupuję tylko w sprawdzonych herbaciarniach.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Se na kaWunie przyszłam i nerwy ukoić po pewnym wątku jednym... no...
Poczytałam sobie zaległe posty i już mi lepiej :)

Zrobilam to samo , nie potrzebnie przeczytalam....
ka(Wunia) to jest to!Dziekuje :)

Posted

Dla Wszystkich na dobry poczatek dnia babka wrozy:
"Jeśli chciałbyś urosnąć jakie pinć do dziesięciu centymetrów wyzsy, obornika do butów napchaj. Po tygodniu będziesz dłuższy… albo nie."

Posted

Isadora7 napisał(a):
No to mam szczęście mi nie grozi nic mnie nie jest w stanie zmusić do napicia się herbaty z torebek, granulowanej, perfumowanej i innych zmiotek. Jestem miłośnikiem herbaty, ale pijam stosując cały rytuał i kupuję tylko w sprawdzonych herbaciarniach.

a może herbatki z puszki? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takiej co to tam polubek siedzi :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ellig napisał(a):
dla wszystkich na dobry poczatek dnia babka wrozy:
"jeśli chciałbyś urosnąć jakie pinć do dziesięciu centymetrów wyzsy, obornika do butów napchaj. Po tygodniu będziesz dłuższy… albo nie."

No to ja chcę jakies 10 cm. wyższa być :D:D tylko skąd ja obornik wytrzasne :D:D:D

Posted

Wunia napisał(a):
No to ja chcę jakies 10 cm. wyższa być :D:D tylko skąd ja obornik wytrzasne :D:D:D

taki troszkę inny może być? :razz:

to ci od szakala oddam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

polubek napisał(a):
taki troszkę inny może być? :razz:
to ci od szakala oddam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jak łobornik ma byk, to łobornik poczebny ;)

Posted

polubek napisał(a):
lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu :evil_lol: :lol: :evil_lol:

lepszy rydz niż nic :evil_lol::evil_lol:

kro zna jeszcze jakieś takie : lepsze coś niż coś ? Konkursik???? :razz::razz::razz:

Posted

Wuniu....Babka :"Jak za pinć zdrowasiek od tera nikt do Ciebie nie zadzwoni, to znacy ze masz zepsuty telefun… albo nie."

Przyjechal Mati...spadam.....

Posted

Ellig napisał(a):
Wuniu....Babka :"Jak za pinć zdrowasiek od tera nikt do Ciebie nie zadzwoni, to znacy ze masz zepsuty telefun… albo nie."
Przyjechal Mati...spadam.....

no to klepiemy zdrowaśki :D:D:D

Posted

polubek napisał(a):

Wunia napisał(a):

Ellig napisał(a):
Lepsze piwo z rana niz smietana....no nie do konca ten sam sens:evil_lol:

kto zna jeszcze jakieś takie : lepsze coś niż coś ? Konkursik z nagrodami :razz::razz::razz:

Posted

Zaległości od wczoraj nadrobiłam - wszystkie posty przeczytane więc i do sklepików po żarełko mogę lecieć co by mi rodzinka z głodu nie pomarła przez te wolne dni. Chlebe wedlinkę wprawdzie już z samiutkiego ranka kupiłam ale nowalijek jeszcze potrzeba no i na placucha znowu cosik uzupełnić zapasy. Rodzinka słodkości lubi wczoraj cały zjadła, a bez słodyczy zapłakałaby się na śmierć:placz:, a mi życie zatruła. RenW rzucałam wczoraj Ci przez okno ale wracał jak bumerang, pewnie nie otworzyłaś swego i o szybę się odbijał.

Posted

polubek napisał(a):

Wunia napisał(a):

Ellig napisał(a):
Lepsze piwo z rana niz smietana....:evil_lol:

masz chleb szukasz bułek? :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: