Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dzisiaj dzien ogrodniczy sobie zrobilam, psy dzielnie pomagaly...ja wsadzam cebulke, one wykopuja itd...Fur zjadla kilka ddzownic...Prezio pomagal przy przekopywaniu klepiska ( kiedys tam byla trawa:evil_lol:)...po wszystkim musialam psy wykapac i teraz padam na pysk:lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

furciaczek napisał(a):
...po wszystkim musialam psy wykapac i teraz padam na pysk:lol:

Uważaj Fur na swój dysk, bo o ile dobrze pamiętam miałaś tam kłopocik ;)

Posted

Wunia napisał(a):
Uważaj Fur na swój dysk, bo o ile dobrze pamiętam miałaś tam kłopocik ;)

Jakos dalam rade, nie prostestowaly tym razem i bez wiekszych problemow do wanny wlazly hihi

Teraz tak mysle ze wiekszego sensu w tych moich pracach ogrodowych niema...dwa dni z trawy bedzie klepisko, kwiaty zapewne nie wyrosna a moj nowiutki sliczny ploteczek bedzie w drzazgach:evil_lol:

Posted

O - piweczko :) To ja się poczęstuję.
Wuniu prosimy się nie smucić tylko razem z nami upić
Furciaczku - no właśnie, i po co tak się napracować? Tak samo jest ze sprzątaniem domu... bo w sumie to po co zamiatać, jak czterołapne piaskarki i tak po każdym spacerze gwarantują nowe dostawy piachu? ;)

Posted

furciaczek napisał(a):
Jakos dalam rade, nie prostestowaly tym razem i bez wiekszych problemow do wanny wlazly hihi

Teraz tak mysle ze wiekszego sensu w tych moich pracach ogrodowych niema...dwa dni z trawy bedzie klepisko, kwiaty zapewne nie wyrosna a moj nowiutki sliczny ploteczek bedzie w drzazgach:evil_lol:

Moje nowo posadzone kwiatki wytrzymały dwie godziny :) Tak ładnie wyglądały. Bratki z dużej donicy codziennie objadane są - jak tylko kwiatek się pojawi, w warzywniku "wykopy" Też się zastanawiam, czy coś jeszcze sadzić ? Poczekam chyba do następnego roku.

Posted

Ellig napisał(a):
Prosze isc sie polozyc, natychmiast:calus::splat:

Leżałam ... i leżałam ... teraz posiedzę ... potem poleżę ... potem zrobię rozliczenie i streszczenie ... i znowu poleżę ...

Posted

Wunia napisał(a):
Nie smucę się Ra ... zdycham ...

Wunia nie zdychaj, nie rób tu nam cmentarzyka:nonono2::puppydog::sadCyber: :calus::bigcry::bigcry:
Idź na tą "reinkarnację"

Widzę, że jeszcze na libację zdążyłam, ale mimo tego smutno, bo Wunia niedomaga:shake:

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif][FONT=&quot]Streszczenie:[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Microsoft Sans Serif]09.04. W nocy RenW, Furciaczek, mmd, Lu_Gosiak, Isadorka, Szarotka i Ingrid buszowały. Liczna nocna zmiana rozprawiała o rekrutacji do głupio-szpitalika, jedzeniu i Furciakowych CC. Dobiła do nas w nocnej porze również Greven. Rankiem ka(Wunia) była, na którą agada, Sylwia i Ra_dunia przybyły. Znalazła się też Mysza. Mmd koło południa przybyła. Belka gotuje, ale do castingu do głupio-szpitalika nie chce stawać. Problem Kubusiowych łapek omawiany też był. Jak bumerang pierogi wracały przez cały dzień. Po południu ciotki na piwo się zleciały i upiwszy się odleciały. Furciaczek i Sylwia prace ogrodnicze (syzyfowe) wykonały a pieski poprawiły, i mogą zacząć od początku. Szarotka i Furciaczek z nocnej zmiany już są, więc przekazuję w ich ręce Gapcia, niech sobie ponoszą.[/FONT][/FONT]

Posted

tak na marginesie, to się pochwalę, że poniższy kawaler dziś wyjechał ze schroniska w Pabianicach (wiózł go Szczepon z dogo) i znalazł swój dom pod Katowicami, oczywiście z ogłoszeń szczylków benkowych kolejnego wydałam ;)
Jego nowa Pani zadzwoniła do mnie jak już był wykąpany i miziany a w tle chyba ze cztery ciotki nad nim piszczały ;) Dzień mimo wszystko można uznać za udany ;)

Posted

Greven napisał(a):
Dziękuję za schłodzone tyskie, macie jeszcze jedno? Jeśli tak, to poproszę ;)

Ależ proszę ;)
Tyskie z lodóweczki dla Cioci Greven :loveu::loveu::loveu:
:popcorn: