Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Sluchajcie mam temat na dzisiaj trzeba ruszyc albo raczej rozruszac budowe domu dla Pilota, zostalo 7 ciegielek i bazarek spadl tak nisko, ze go wczoraj znalezc nie moglam. Dziewczyny do boju :):) Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Tu macie link i prosze isc i ludzi molestowac :):) http://www.dogomania.pl/threads/181546-ZBUDUJ-DOM-DLA-PILOTA-PROMOCJA-5-zA-za-pA-A-cegA-y-do-12-kwietnia-do-24-00?p=14455136#post14455136 Quote
belka123 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wunia napisał(a):dlaczego podobno??? To jest gniazdo rozpusty :D:D:D:D przynajmniej nazwane po imieniu, wrocilismy z Kubuesiem, obudzil sie w aucie, wieczorem byl juz zwyczajowo glodny, zabieg za dwa tygodnie, przy okazji okazalo sie za narosl na lapie to nie narosl, tylko obrzek, nie wiem o co on sie tak obija, ale z wielkiej bulwy wet sciagnal plyn i chlopak dostal antybiotyk, teraz badanie krwi, ciachniecie i bedzie jak nowy, a jaka Belka byla szczesliwa ze kolega wrocil do domu Quote
belka123 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 RenW napisał(a):A pierogi ruskie umiesz, takie pyszne, domowe?? :sabber:Jak tak, to będziesz od razu pierwsza na liście:czytaj:, i miejsce masz zaklepane.:p:lol::diabloti: wiem ze to tematyka wczorajsza, ale ja uwielbiam pierogi i umiem robic, ale zadnego szpitaliku czy jak to nazywac sie nie wybieram :p Quote
belka123 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 co do Kubuisia, dziekuje za slowa wsparcia i otuchy, ale adoptujac go wiedzielismy ze ma dysplazje, to byla swiadoma decyzja, jak i ta ze zabieg zrobimy w Łodzi a nie w Warszawie, powtorzylismy zdjecia zeby byly wyrazniejsze, no i niestety nie najlepiej to wyglada na obu lapach ale zwlaszcza na prawej, wiec bedzie ciachniety, wszystko bedzie dobrze i musi byc, chlopak trzyma wage piorkowa na bernardyna bo wazy 50kg ;) i jest kochanym psiakiem, my sie cieszymyy ze go znalezlismy a on widac jest szczeliswy z nami :) Quote
Wunia Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Dzisiaj musicie mi wybaczyć bo kiepściutko ze mną, więc czuwam, ale rezon zdechł jakby :shake::shake::shake: Quote
RenW Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 belka123 napisał(a):wiem ze to tematyka wczorajsza, ale ja uwielbiam pierogi i umiem robic, ale zadnego szpitaliku czy jak to nazywac sie nie wybieram :p Oj Ciotka, życie przed Tobą...:evil_lol: To nie zawsze kwestia własnego(dobrowolnego:diabloti:) wyboru..:icon_roc::evilbat: Quote
RenW Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 belka123 napisał(a):co do Kubuisia, dziekuje za slowa wsparcia i otuchy, ale adoptujac go wiedzielismy ze ma dysplazje, to byla swiadoma decyzja, jak i ta ze zabieg zrobimy w Łodzi a nie w Warszawie, powtorzylismy zdjecia zeby byly wyrazniejsze, no i niestety nie najlepiej to wyglada na obu lapach ale zwlaszcza na prawej, wiec bedzie ciachniety, wszystko bedzie dobrze i musi byc, chlopak trzyma wage piorkowa na bernardyna bo wazy 50kg ;) i jest kochanym psiakiem, my sie cieszymyy ze go znalezlismy a on widac jest szczeliswy z nami :) Belka dzielna jesteś, masz pozytywne nastawienie do sprawy.:lol::eggface: Będzie dobrze, musi być...wspieramy Cię:calus: Quote
RenW Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wunia napisał(a):Dzisiaj musicie mi wybaczyć bo kiepściutko ze mną, więc czuwam, ale rezon zdechł jakby :shake::shake::shake: Ciotka, weź się w garść, nie wymiękaj:nono:, wskrześ się - silna z Ciebie kobita, dziarska - dasz radę, to chwilowe zakwasy...:glaszcze::calus: Quote
Ellig Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wunia napisał(a):Dzisiaj musicie mi wybaczyć bo kiepściutko ze mną, więc czuwam, ale rezon zdechł jakby :shake::shake::shake: Ewus to ja zrobie dla Ciebie kawe e tam kawe:buzi::drink1: I dla wszystkich :knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Wunia Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Ellig napisał(a):Ewus to ja zrobie dla Ciebie kawe e tam kawe:buzi::drink1: I dla wszystkich :knajpa::knajpa::knajpa: Dzięki Ellig :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sylwia M. Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 O !!!!!!! Piwo jest, to przybiegłam :) Zastanawiam się, jak Wy to robicie, że wszędzie Was pełno??? Ja nie nadążam z czytaniem, to pewnie już starość !! Quote
Wunia Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 RenW napisał(a):Ciotka, weź się w garść, nie wymiękaj:nono:, wskrześ się - silna z Ciebie kobita, dziarska - dasz radę, to chwilowe zakwasy...:glaszcze::calus: Dzisiaj to tylko można mnie zamieść na szufelkę ... Quote
RenW Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Ellig']Ewus to ja zrobie dla Ciebie kawe e tam kawe:buzi::drink1: I dla wszystkich :knajpa::knajpa::knajpa: Ellig, a co serwujesz, bo wiesz..errrr.. w ciemno nie będziem pić...:razz::diabloti::diabloti: Quote
Sylwia M. Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='RenW']Ellig, a co serwujesz, bo wiesz..errrr.. w ciemno nie będziem pić...:razz::diabloti::diabloti: to przecież piwo jest !!! Pianki nie widzisz??? Quote
RenW Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Sylwia M. napisał(a):to przecież piwo jest !!! Pianki nie widzisz??? Pianka, jeszcze wiosny nie czyni.. może i zwiastuje, a jak tam płyn do kąpieli...?:cool3::eviltong::diabloti: A jakie, bo ja nie każde piję..:roll::diabloti: Quote
Sylwia M. Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 RenW napisał(a):Pianka, jeszcze wiosny nie czyni.. może i zwiastuje, a jak tam płyn do kąpieli...?:cool3::eviltong::diabloti: A jakie, bo ja nie każde piję..:roll::diabloti: Fe, jaki płyn do kąpieli? A ja pić zaczynam :) Jakie? Kto, to wie?? Quote
RenW Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Sylwia M. napisał(a):Fe, jaki płyn do kąpieli? A ja pić zaczynam :) Jakie? Kto, to wie?? Byle nie gorzkie..:evil_lol::evil_lol::diabloti: no to pijem, bo pogoda barowa:popcorn::knajpa: Quote
Ellig Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wunia napisał(a):Upite Ciotki wariotki śpią ... Spiom i chrapia:sleep::sleep::sleep2::sleep2::siara: Quote
Sylwia M. Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ellig napisał(a):Spiom i chrapia:sleep::sleep::sleep2::sleep2::siara: Jeszcze tu siedzę, tylko gościa miałam, ale już wybył :) Quote
Greven Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Już chciałam złożyć zażalenie, że wątek patologiczny, jak kółko różańcowe :diabloti: (a miała być taka rozpusta!), ale w końcu na ostatniej stronie wyczułam zapach piwa, jakaś pianka chlapła na monitor - to rozumiem! Proszę mi zaserwować tyskie, albo heinekena, koniecznie z lodówki. Quote
Sylwia M. Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Greven napisał(a):Już chciałam złożyć zażalenie, że wątek patologiczny, jak kółko różańcowe :diabloti: (a miała być taka rozpusta!), ale w końcu na ostatniej stronie wyczułam zapach piwa, jakaś pianka chlapła na monitor - to rozumiem! Proszę mi zaserwować tyskie, albo heinekena, koniecznie z lodówki. Już serwuję :beerchug::lol: Quote
mmd Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 belka123 napisał(a):wiem ze to tematyka wczorajsza, ale ja uwielbiam pierogi i umiem robic, ale zadnego szpitaliku czy jak to nazywac sie nie wybieram :p Pewnie, w końcu własny całkiem niedaleko i też ładna okolica:diabloti: Ruskie poszłam sobie kupić, bo nie mogę na ten wątek spokojnie wchodzić;) Quote
Recommended Posts