Ellig Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='RenW']Ellig przyznaj się, czym sobie tak zasłużyłaś..:crazyeye::crazyeye::hmmmm: bo to jakaś zmowa jest...:siara: Ja nic nie wiem....:lookarou::???: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']Dzięki Belka, post #2 uzupełniony ;)[/QUOTE] Idę skontrolować..:cool3:aaa tak na marginesie, forsa dla Gapcia pójdzie we wtorek - zaznaczam - co by mnie nikt listem gończym nie ścigał :evil_lol::D:D:D Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Ellig']Ja nic nie wiem....:lookarou::???:[/QUOTE] o zmowie też nic nie wiem ... :shake: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Ellig']Ja nic nie wiem....:lookarou::???:[/QUOTE] Nie kryguj się, tylko się przyznaj...:watpliwy::-?:mad::mad: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']o zmowie też nic nie wiem ... :shake:[/QUOTE] No nie, nie wytrzymam..:errrr::nerwy::evilbat: jak same zainteresowane nie w temacie, i nic nie wiedzą, a winny... to ja dopiero nic z tego nie kumam..:???::motz: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='RenW']No nie, nie wytrzymam..:errrr::nerwy::evilbat: jak same zainteresowane nie w temacie, i nic nie wiedzą, a winny... to ja dopiero nic z tego nie kumam..:???::motz:[/QUOTE] To była Wielkanocna, szczególna wymiana uprzejmości :loveu::loveu::loveu: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']To była Wielkanocna, szczególna wymiana uprzejmości :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Hmmmm...:roll: niech tak zostanie....;) powiedzmy...:razz: Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nie wiem, o co kaman, chyba muszę sobie czarnego jaśka wędrownego zaaplikować dla rozjaśnienia:) Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='mmd']Nie wiem, o co kaman, chyba muszę sobie czarnego jaśka wędrownego zaaplikować dla rozjaśnienia:)[/QUOTE] I Ty nie wiesz..:crazyeye: A powinnaś boś bliżej..;):D Quote
belka123 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ja zupelnie nic nie wiem, towarzystwo okazuje sie jakies niedowiedzace Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='mmd']Nie wiem, o co kaman, chyba muszę sobie czarnego jaśka wędrownego zaaplikować dla rozjaśnienia:)[/QUOTE] [quote name='RenW']I Ty nie wiesz..:crazyeye: A powinnaś boś bliżej..;):D[/QUOTE] [quote name='belka123']ja zupelnie nic nie wiem, towarzystwo okazuje sie jakies niedowiedzace[/QUOTE] No, dobra ... przyjechały do mnie dziś (po wczorajszym wykorzystaniu Jarka:cool3: ) prezenty od Ellig, dla potrzebujących psiaczków :loveu: i dla mnie też :loveu: (jak się okazało) ... i stąd te podziękowania dla Anioła mojego :loveu: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='amica']Szczególne pozdrowienia dla Wuni![/QUOTE] Dzięki Amica :loveu: A jak Balbinka? Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']No, dobra ... przyjechały do mnie dziś (po wczorajszym wykorzystaniu Jarka:cool3: ) prezenty od Ellig, dla potrzebujących psiaczków :loveu: i dla mnie też :loveu: (jak się okazało) ... i stąd te podziękowania dla Anioła mojego :loveu: Widzę, że Aniołów u Ciebie mnoga...:-o:lol: A powiedz tak po cichu, coś dostała...:???:tajemnicą poliszynela będzie..:biggrina::D Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='RenW']Widzę, że Aniołów u Ciebie mnoga...:-o:lol: A powiedz tak po cichu, coś dostała...:???:tajemnicą poliszynela będzie..:biggrina::D[/QUOTE] Nie, nie powiem :diabloti: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']Nie, nie powiem :diabloti:[/QUOTE] A wyciśniem, wyciśniem..:diabloti::D:D:D Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='RenW']A wyciśniem, wyciśniem..:diabloti::D:D:D[/QUOTE] powodzenia, powodzenia :evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']powodzenia, powodzenia :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Czekaj Ty, czekaj..:watpliwy::icon_roc:...:sg168:....:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Szarotka']Hej co sie dzieje ??:):)[/QUOTE] Szarotko tajemnice jakies...Wunia prezenty podostawała i nie chce sie przyznac co:diabloti: Quote
Szarotka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']Szarotko tajemnice jakies...Wunia prezenty podostawała i nie chce sie przyznac co:diabloti:[/QUOTE] O no to ladnie i tak poza naszymi plecami sie namawiaja ............... Quote
belka123 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 :diabloti:a jak ciasteczko dam, albo szarlotke, wlasnie pieke, kawalek cieplutkiej szarlotki z bita smietanka i lodami to sie skusisz i powiesz?? Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='belka123']:diabloti:a jak ciasteczko dam, albo szarlotke, wlasnie pieke, kawalek cieplutkiej szarlotki z bita smietanka i lodami to sie skusisz i powiesz??[/QUOTE] Wątpię, Cioteczka niesprzedajna i nieprzekupna..:evil_lol:chociaż...:look3::???::D Quote
belka123 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 :oops2: przepraszam, wycofuje się, sama zjem :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='belka123']:diabloti:a jak ciasteczko dam, albo szarlotke, wlasnie pieke, kawalek cieplutkiej szarlotki z bita smietanka i lodami to sie skusisz i powiesz?? nie powiem :facelick: [quote name='RenW']Wątpię, Cioteczka niesprzedajna i nieprzekupna..:evil_lol:chociaż...:look3::???::D zwątpiła we mnie ... wzięła i zwątpiła :placz: Quote
Recommended Posts