Wunia Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='furciaczek']Jestem strasznie wsciekla....mala juz tyle wycierpiala, wygrala z parwo, strasznie cierpiala, potem znalazla dom to ja wywalili a teraz znowu jak rzecz potraktowana....ludzie mysla ze pies cholera sam sie wychowuje, ze nie trzeba nic pracy zaangazowania....normalnie tak mi cisnienie skoczylo ehhh[/QUOTE] Fur ... tylko żebyś na serducho nie padła ... Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Wunia']Fur ... tylko żebyś na serducho nie padła ...[/QUOTE] Kiedys to napewno padne przez takich ludzi i ich podejscie....cholera no a teraz DT znalezc to cud....sponsoruje zarelko dla malej i weta jak bedzie potrzeba...tylko czy ktos przygarnie ja :( Ona taka fajna...zaraz Wam fotke pokaze Quote
Lu_Gosiak Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Wunia']Poznań tak, albo kontakty z Poznaniem: Ra_dunia, Lu_Gosiak ...[/QUOTE] Wunia ja ze śląska:) a kontakty z Poznaniem to i owszem supergoga z Poznania samego....a o co chodzi?? Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Sliczna jest... tu wiecej fot http://allegro.pl/show_item.php?item=935658252 allegro jeszcze wisi nawet z przed adopcji.... Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='furciaczek']Sliczna jest... tu wiecej fot http://allegro.pl/show_item.php?item=935658252 allegro jeszcze wisi nawet z przed adopcji.... zakochałam się ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 śliczniutka....ehhh biedny psiak do kiedy ma czas?? Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Jeszcze nie wiem, przed chwila siostra dostala maila...ze za tydzien Pani zaczyna prace i nie zostawi psa samego w domu, wiec wnioskuje ze po swietach trzeba ja zabierac najpozniej :( Quote
agada Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Śliczna mała, aludzie niestety nieodpowiedzialni i niemyślący, każdy chciałby tak leciutko i łatwiutko, powinni wymyśleć samo wyprowadzające sie psy... Quote
Szarotka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Wunia']zakochałam się ...[/QUOTE] Wunia a nie mozesz jej zamiast szczeniaka komus sprzedac ?? Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Szarotka']Wunia a nie mozesz jej zamiast szczeniaka komus sprzedac ??[/QUOTE] Zaproponuję Panu, który poszukuje pieska innego niż szalone yorki, bo ma 4 ... tylko czy ona do takiej gromadki się nadaje? No, ale tam nie ma pustego domu ... Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Wunia']Zaproponuję Panu, który poszukuje pieska innego niż szalone yorki, bo ma 4 ... tylko czy ona do takiej gromadki się nadaje? No, ale tam nie ma pustego domu ... Nana wychowywala sie w stadzie psiakow, z labkiem, wyzlem , yorczkiem i braciszkiem ktory nadal w DT czeka na adopcje i tez jest uroczy http://allegro.pl/show_item.php?item=935694305 Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif]Streszczenia: [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]30.03. Na nocnej zmianie Szarotka, Furciaczek, Ingrid i ja, bo szczylek spać nie dawał. Rano była ka(Wunia) i samym rankiem na kawkę przybyły Ellig, Belka i Isadorka, a skoro był dzień szczylka, to cały dzień przebiegł na opracowywaniu masowej pomocy dla szczylków z dogo. [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]31.03. Ciężko było zebrać nocną zmianę, bo gdzieś Ciotki wywiało, ale stawiła się Szarotka i Ingrid, no i byłam i ja nieszczęsna matka szczylka. Ciocia RenW świtem bladym wstała i jeszcze nocną zmianę wyhaczyła. Rano była ka(Wunia), potem pojechał szczylek i padłam, a Cioteczki Belka, RenW, mmd i Ra_dunia o pierdołach sobie gaworzyły. Popołudniem byłam pocieszana, bo bardzo wyjazd szczylka przeżyłam, a potem kolejne akcje ratunkowe omawiane były. 10 przykazań w poście #3168 Ciocia mmd nam zarzuciła i trwało ich omawianie i wdrażanie. Wieczorem Furciaczek ważną petycję wrzuciła na wątek i polecam komentarz Cioci Emi do tematu post #3199. Stała nocna zmiana czuwała. [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]01.04. Ka(Wunia) była późno, bo odsypiałam, zostałam oprotestowana i rebelia wisiała na włosku, jedynie Ciocia RenW, której chylę czoła wstawiła się za mną. Była ka(Wunia) serniki i mazurki. Z Gapciowego bazarku Ciocia mmd już przekazała 180,oo, ale to jeszcze nie wszystko. Umawiałam dzisiaj Gapciową kastrację, co pociągnęło za sobą temat niecenzuralny, i stanęło na tym, że Jamora nie kastrujemy. Kolejny dzień był przetykany troską o sunię, którą Ciocia mmd już kocha, a na wieczór Furciaczek kolejną sunię dorzucił, którą ja już kocham. Krytyczne uwagi o ludziowych kretynach padły. I smutno się zrobiło, ale wieczór pod nutką bezpruderyjnych wyznań się okazał. Nocna zmiana powoli nadchodzi.[/FONT] Quote
Isadora7 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 noooo super trafiłam akurat na streszczenie :) Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='furciaczek']Nana wychowywala sie w stadzie psiakow, z labkiem, wyzlem , yorczkiem i braciszkiem ktory nadal w DT czeka na adopcje i tez jest uroczy http://allegro.pl/show_item.php?item=935694305 :(:(:(:( Furciaczku ... Cykor jest przecudowny ... Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Isadora7']noooo super trafiłam akurat na streszczenie :)[/QUOTE] Nie ma jak znakomite wyczucie czasu ;) Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Nic tak nie poprawia humoru jak porzadne strzeszczenie:loveu: Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='furciaczek']Nic tak nie poprawia humoru jak porzadne strzeszczenie:loveu:[/QUOTE] :loveu: Cieszę się, że choć trochę Cię uradowałam ... :calus: Ja zaraz spać umykam ... bo padnięta jestem ... Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dobrejnocki wiec, ja tu posiedze na nocnej zmianie i popilnuje Gapcia ;) Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Dobrze Furciaczku, na Twoje ręce oddaję Gapcia ;) Dobranoc ... Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Wlasnie zajadlam sie eclerkami a zaraz tradycyjnie roladka lodowa:loveu: Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A co to, czy tylkoja dzisiaj mam nocna zmiane??:evil_lol: Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nic to, nie bede sama ze soba gadac...lece spac:loveu: Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Najlepsze Zyczenia Swiateczne: http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2263642379468&ob=1&cont=1 Quote
Recommended Posts