Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nocna zmiana sie melduje ! bardzo mi smutno dzisiaj bo Talcott odeszla i odszedla za TM malenka paroweczka o imieniu Berta, ktorej nie zdazylismy znlesc domku (watek psiakow z Leborka ).Zawiedlismy ja ............ :( :( :(

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzień Dobry :)
Kawa dla wszystkich:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy dla tych w lepszej formie :)
:morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy dla tych w gorszej formie :)

Posted

[quote name='Wunia'][FONT=Microsoft Sans Serif]Streszczenie:
[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]Po nierównej walce z dogo udało się wszystkim wrócić do Gapcia. Była radość i rozpusta do białego rana, pampersy dla wszystkich i Noc Isadorki, która myszką pracowała. Ja przeszłam błyskawiczny kurs fotosika od cioci mmd, dzięki czemu wstawiłam aż jedno zdjęcie, z aż dwóch zrobionych na miejscu. Wujek Jamor honor uratował mój, przesyłając mi mailem link do galerii Gapcia ze zdjęciami. Dziś od popołudnia (dopiero jak dogo dygało) był dzień organizacyjny, dzięki nabytym umiejętnościom wstawiania zdjęć w końcu urodziłam bazarek cegiełkowy dla Gapcia. Kawa była po południu tak jak szanowne dogo sobie pozwoliło kawkę zaserwować. Była też smutna wiadomość ...Talcott odeszła ... za wcześnie ... Talcott zawsze będziesz z nami ... Streszczenie krótkie bo nie mogę powielać opinii na temat dogo bo mnie zbanuja. Ciocia Nemko podarowała Gapciowi 10,oo z Sopelkowej Skarpety, a Nicky71 dorzuci w razie czego 15,oo w długim miesiącu gdyby były braki. Gapcio już ma dokument i szczepienia – więc teraz jest gość, stan ogólny dobry, zmiany skórne niegroźne, więc możemy radować się kolejną noc...[/FONT]

Ka(wunia) do entej potęgi się należy, siędze i zakichuję monitor a szef powiedział że po premii poeci za niszczenie sprzętu.

Posted

Wunia napisał(a):
Wszystko się banuje :D

a gdzie ban dla samego dogo za to działanie na nerwy ostatnio?:mad:, jak sprawiedliwie to dla wszystkich:eviltong:

Posted

Wunia bazarek cegiełkowy super:-)
A skoro Gapcio jest też mój hihi to tam wrócę go poszukać:-)
Kawa super zawsze rano piję dużą kawę, nawet drugą i dla pałera w południe trzecią:-)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ka(wunia) do entej potęgi się należy, siędze i zakichuję monitor a szef powiedział że po premii poeci za niszczenie sprzętu.

I kolejna faktura dla mnie ?

Posted

Ingrid to dla Ciebie herbata ja juz zlapalam kawe.....Wuniu, dziekuje, dzisiaj dostalam list:)
Jak tam Gapcio, dzisiaj bedzie go ogladal wet.?

Posted

ło jejuuu... normalnie chyba Wam dogo działało... tyle stron do nadrabiania :)
To ja w takim razie też nie będę już powielała opinii na temat dogo... też nie chcę bana.
Najważniejsze, że pluszak bezpieczny w opiekuńczych ramionach wujcia Jamora ;)
A ode mnie poleciały miłym podstępem wyłudzone hipciowe pieniążki :D Wuniu - jak się hipcia miewa?
W ogóle to czemu nie było żadnych nowych przepisów???? ;)