Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wunia napisał(a):
Masz jakiś pomysł? Bo ja robię co mogę ...

Jamor wezmie go do weta i wtedy mysle, ze sie dowiemy co dalej. Pomyslow mam zawsze duzo:):)

Ile Gapcio ma w sakiewce ??
Gdybysmy uwazali, ze malo to trzeba zmienic tytul, ze Gapcio potrzebuje na leczenie, ale poczekajmy jak bedzie wiadomo ile.

Posted

Wunia napisał(a):
Masz jakiś pomysł? Bo ja robię co mogę ...

Dziekuje Wuniu, juz zagladam na bazarek:)W razie co moge jeszcze raz wesprzec Gapcia karma:)

Posted

Szarotka napisał(a):
Jamor wezmie go do weta i wtedy mysle, ze sie dowiemy co dalej. Pomyslow mam zawsze duzo:):)
Ile Gapcio ma w sakiewce ??
Gdybysmy uwazali, ze malo to trzeba zmienic tytul, ze Gapcio potrzebuje na leczenie, ale poczekajmy jak bedzie wiadomo ile.

No, to doszłaś do takich samych wniosków co ja ... czekamy na dzień jutrzejszy i na to co powie wet ... a wszystkie wyliczenia są na pierwszej stronie ... super Szarotka, że masz jakieś jeszcze pomysły :D

Posted

Ellig napisał(a):
Dziekuje Wuniu, juz zagladam na bazarek:)W razie co moge jeszcze raz wesprzec Gapcia karma:)

Dzięki Ellig, karma będzie jako karta przetargowa ;)

Posted

Wunia napisał(a):
No, to doszłaś do takich samych wniosków co ja ... czekamy na dzień jutrzejszy i na to co powie wet ... a wszystkie wyliczenia są na pierwszej stronie ... super Szarotka, że masz jakieś jeszcze pomysły :D

Ja wiem, ze sa, ale moze ja nie umiem czytac:):) ale dalej nie wiem ile ma tych pieniedzy razem ??

Posted

[quote name='Szarotka']Ja wiem, ze sa, ale moze ja nie umiem czytac:):) ale dalej nie wiem ile ma tych pieniedzy razem ??
na koncie jest 888 zł. w tym są deklaracje stałe i jednorazowe i celowe, hotel za marzec opłacony, paliwo za transport też, odstrzał Gapcia był dzięki Joli z FNiZ.
Deklaracji stałych mamy : 450,oo przy dłuższym miesiącu (31 dni) potrzebne będzie jeszcze 15,oo ale na maj dorzuci Nicky71
Deklaracji jednorazowych mamy: 542,oo
Deklaracje celowe: to na transport, kastrację i czip

Posted

wojtuś napisał(a):
Dzień dobry to ja :-)
Dzięki za popołudniową kawę:-)
Pozdrawiam pięknie:-)

A dziękujemy za pozdrowienia od Wujka :D

Posted

Wunia napisał(a):
Dzięki Ellig, karma będzie jako karta przetargowa ;)

Cioteczki niech rzuca te papierochy, kawy , wina, piwa i inne:cool3::evil_lol:
I zbieraja pieniadze na leczenie Gapcia :p (Powiedziala co wiedziala):evil_lol:

Posted

Ellig napisał(a):
Cioteczki niech rzuca te papierochy, kawy , wina, piwa i inne:cool3::evil_lol:
I zbieraja pieniadze na leczenie Gapcia :p (Powiedziala co wiedziala):evil_lol:

Nie ma mowy:p
Czasem trzeba oblać szczęśliwy eksport do DT a później na DS... a bez papierocha do wina to ja nie siadam:diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']na koncie jest 888 zł. w tym są deklaracje stałe i jednorazowe i celowe, hotel za marzec opłacony, paliwo za transport też, odstrzał Gapcia był dzięki Joli z FNiZ.
Deklaracji stałych mamy : 450,oo przy dłuższym miesiącu (31 dni) potrzebne będzie jeszcze 15,oo ale na maj dorzuci Nicky71
Deklaracji jednorazowych mamy: 542,oo
Deklaracje celowe: to na transport, kastrację i czip

No i pewnie dojedzie cos z bazarku :):)

Posted

mmd napisał(a):
Nie ma mowy:p
Czasem trzeba oblać szczęśliwy eksport do DT a później na DS... a bez papierocha do wina to ja nie siadam:diabloti:

Potem bedziemy zbierac na papierochy, wina, piwa itd. itp.:evil_lol:
teraz idziemy na bazarek :crazyeye:

Posted

[quote name='Ellig']Potem bedziemy zbierac na papierochy, wina, piwa itd. itp.:evil_lol:
teraz idziemy na bazarek :crazyeye:
No i na pampersy rzecz jasna.
Tu zaglądamy i przynajmniej hopamy, znaczy piszemy, że zajebiste wszystko itp.:evil_lol: