krolik_dogomania Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Witam Wszytkich, temat załozyłem w celu socjalizacji cockero maniaków.. Sam podsiadam Spaniela od niedawna.. lecz jednak nie zauwazyłem, w radomiu innych spanieli, poza dwoma z mojego osiedla.. Ciekawie bylo by się spotkać, porozmawiać, wymienić się doswiadczeniami.. Mam nadzieję, ze ktoś da o sobie znać... Pozdrawiam Królik Quote
Asia & Ginger Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Z Radomia znam Dog, ma cockerka Balta z adopcji. ;) Quote
krolik_dogomania Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 dzięki, za odpowiedź, też znam, właśnie miałem na myśli Balta mówiąc o 2 spanielach z mojego osiedla :) pozdro Quote
Asia & Ginger Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 krolik_dogomania napisał(a):dzięki, za odpowiedź, też znam, właśnie miałem na myśli Balta mówiąc o 2 spanielach z mojego osiedla :) pozdro No proszę, jaki ten świat mały. :lol: Quote
Recommended Posts