Sallcia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Cześć Od pewnego czasu myślałam właśnie o tym, że wiele osób jest ze Śląska, a ściślej z okolic Katowic. [ ] Wywnioskowałam więc, że bardzo fajnie by było, gdybyśmy raz na jakiś czas mogli się spotkać w doborowym towarzystwie, zapewniając naszym psiakom równie dobry okrąg przyjaciół Miejsca spotkać mogą być przeróżne, jakie tylko sobie ustalimy, godzina i data - wiadomo także. Dobrze by było, gdybyśmy wszyscy mieli taki jeden wątek [ mam nadzieje, że takowy jeszcze nie istnieje] w którym można się zgadać, a każdy będzie wiedział, gdzie szukać ustaleń. Tak więc może wysunę pierwszą propozycję? Miałby ktoś ochotkę [ na wiosnę? ] wybrać się na spacer do WPKiW, lub tym podobnych terenów? z góry uprzedzam, że mam 14 lat i jeżeli ktoś ze starszych chciałby wpaść- to nie ma problemu, tylko by nikt nie poczuł się nieswojo Quote
diabelkowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 masz juz kilka tematach o spotkaniach na slasku i w parku i na muchowcu Quote
Sallcia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 No tak, ale pomyślałam, że milej jest , gdy jest ejden taki większy wątek, gdzie chodzi o różne miejsca w katowicach, Chorzowie , etc. Osobiście to się w tych tematach troszkę gubię. No chyba, że komuś to przeszkadza, można porposić admina by skasował :) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 W ten piątek spotykamy się na Muchowcu z Czarnulką o 15:00 ;) Jak chcesz to wpadnij też Quote
Sallcia Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 jutro niestety śpię u koleżanki :) a druga sprawa to to, że bym sama nie trafiła.. :D Quote
psikut_zabrze Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Sallcia w chorzowskim parku od czasu do czasu odbywają sie borderowe spotkania :d Jakby jakies mialo sie odbyc to moge dac ci znac :] Quote
vpassione Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Śląsk Spacery w katowicach Spacery Chorzowski park Jaworzno, Katowice Katowice Muchowiec Katowice Muchowiec 2 Gliwice Sosnowiec, Będziń, Czeladź To tylko po przeleceniu przez pierwsze 4 strony. Quote
Recommended Posts