Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vikamilka napisał(a):
co słychać u kochanego Bambusia?? jak się dziś ma?? może ktoś ma jakieś świeże info o nim...:cool3:

niestety bieżących info ie mam bo Pani u której jest tymczasowo nie ma dostępu do netu

Posted

Bambuś cudeńko, zapałeś w serce!!!:placz::placz::placz:

kochany piesek szuka domu!!! nie sposób go nie pokochać. nie bójcie się otworzyć dla niego swe serce. on napewno waszą miłość odwzajemni!!!!

Posted

wieści będą - tylko cóż to za wieści jak nie ma domku - Bambuś teraz mieszka w domu tymczasowym, ale jest nadal wśród wielu psów i nie czuje się z tym najlepiej bo on chciałby być najważniejszy ;)

Posted

Bambuś ma się dobrze - jest w domku tymczasowym, ale tamta Pani ma 20 innych piesków pod opieką więc Bambuś tam świruje i się awanturuje z innymi pieskami - a to nie jest zbyt przyjemne jak taki maluch zasuwa na wózeczku i hałasuje - nie wiem jak Wy ale ja sobie potrafię to wyobrazić :lol: całe szczęście nie rzuca się z agresją, tylko się kłóci :lol:

prawdopodobnie udało mi się załatwić ogłoszenie o nim z MP :kciuki: co prawda dopiero w majowym, ale inaczej się nie dało

Posted

ojj z tymi wieściami nie będzie tak często jakbyśmy chcieli - ale jak tylko będe wiedziała coś nowego to będę pisać - a najbardziej chciałabym Wam napisać, ze Bambuś ma domek, ale z tym jeszcze odrobinkę poczekamy :roll:

Posted

Bambulek , mały rozrabiako, czekaj dzielnie na swój domek !!!!! Ciebie na pewno ktoś pokocha, bo takie jestes małe cudeńko!!!!!:dog:
Oby się udało !!!!