xmartix Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Nie, Demi napisała że jak przyjdzie rachunek na TOZ to będzie wiadomo dopiero Quote
Korenia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ja mam fanty od Iryska, będę wystawiać na jedzonko na Małą Doopinkę, tylko cierpię na brak czasu :( mam nadzieję, że uda mi się w weekend... Jutro jeszcze muszę, ze swoim Grubaskiem jechać do Piaseckiego, bo ma jakiegoś guza na boczku :(:( Quote
invictus hilaritas Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Willus? Guza ma ? ;( Mam nadzieje, że to kaszak.. Quote
Korenia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 invictus hilaritas napisał(a):Willus? Guza ma ? ;( Mam nadzieje, że to kaszak.. No Wiluś, Wiluś :( też mam nadzieję, że to kaszak... Quote
BIANKA1 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Demi przywiozła malutką . Mała szaleje po pokoju . Xmartix założyła pieniądze za jedzonko 4 convalescence i 4 hillsy . Bazarek jest bardzo potrzebny . Dziękuję . We wtorek kolejna wizyta na ur . Quote
GoskaGoska Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Bianko wyślij mi nr do wysyłki coś jej też zamówię Quote
BIANKA1 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 GoskaGoska napisał(a):Bianko wyślij mi nr do wysyłki coś jej też zamówię Gosiu , ale jaki numer ? Małej leci jak leciało , tyle że z właściwej dziurki . Trzeba ja myć co chwilkę . Natychmiast poznała mnie i pokój . Poszła sama na swoje posłanko i odsypia emocje . Oczywiście po jedzeniu , bo ona kocha jeść . Ma dostawac mniej , ale cześciej . Quote
xmartix Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 to chyba się już jej tam nie zapycha nic.. to dobrze,ale teraz te zwieracze potrzebne Quote
GoskaGoska Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 :biggrina:nr domu i od razu cały adres by się przydał :lol: myślałam o adresie a napisałam nr :cool3: Quote
BIANKA1 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Gosiu , wyślę adres na pw . Nie wiem czy się zatyka . Chyba 2 szwy jej się rozlazły , ale Demi mówiła , że weci powiedzieli , że to nie szkodzi . Ja się nie znam , ale to poszła górna warstwa pomiedzy odbytem a cipcią . Ta wewnętrzna warstwa trzyma . Jak jej zarośnie siorstka , to chyba nie będzie widac . Może to poszlo od napinania , nie wiem . Może szwy były jakieś szybko-rozpuszczalne .Ale po 3 dniach by sie rozpuściły ? Quote
ulvhedinn Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Wczoraj w lecznicy spotkałam doktora, który operował małą. Byłam z chorym na parwo Barrym i okazało się że wygląda jak brat-bliźniak malutkiej, doktor w pierwszej chwili się pomylił, ale zaraz zobaczył różnicę- Barry ma ogon. Quote
BIANKA1 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 ulvhedinn napisał(a):Wczoraj w lecznicy spotkałam doktora, który operował małą. Byłam z chorym na parwo Barrym i okazało się że wygląda jak brat-bliźniak malutkiej, doktor w pierwszej chwili się pomylił, ale zaraz zobaczył różnicę- Barry ma ogon. No ..............chyba jeszcze czymś się różnią :cool3::evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 BIANKA1 napisał(a):No ..............chyba jeszcze czymś się różnią :cool3::evil_lol: Taa.... tylko trzeba się dobrze przyjrzeć ;) Bo za duże to ich "atrybuty" na razie nie są... Quote
czerda Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 proszę bianka jakby coś do dzwoń do Stefa! Quote
Poker Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 niesamowita ta malutka, słodycz Ale ma jeszcze spore brzusio. Czy mała będzie miała jakieś imię ? Quote
BIANKA1 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 No............ja wcześniej pisałam , że Cookie . Ale jakoś nikt nie podchwycił .:roll: Quote
BIANKA1 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Walczymy od świtu z goowienkową inwazją :roll: Z małej zaczęły schodzić pokłady goowienka . Jestem ciekawa w jakiej kolejności . Chyba pierwsze wydala te najstarsze . Czego tam nie ma :shake: Nawet na wpół rozłozone robale . Wyglada to tak , np. 2 cm plasteliny , która połączona niewidzialną nicią z Cookie przykleja się do tyłka , a z pod tego wyskakuje gejzer rzadkiej qoopy . Wszystko mam osrane , bo na niej nie robi to wiekszego wrażenia . Zatem biega i włazi mi na kapcie jak normalnie . Zapach jest zniewalający :razz: Co ją umyję to jest ufajtana . Chyba ją ruszyło po tej puszce :roll: Zeszło chyba ze 20 cm odcinka . Ile cm jelit ma szczeniak ? :cool3: Można z tego goowienka czytac jak z odwiertu geologicznego :evil_lol: Trochę się obrobiłam ze sprzątaniem i piję kawusię :lol: Quote
czerda Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 tak piękna wiadomość o poranku , o niczym innym nie śniłam ! poezja! Quote
GoskaGoska Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 :multi:oj no to może brzuch będzie już miała lepszy - my się cieszymy, ale Bianka ma dosłownie przesra.e :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 TŻ mówi , że to najczyściejsza doopa w całym domu :cool3::evil_lol: Quote
invictus hilaritas Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Bianko cudownie !! dziewczynka się załatwia !! Ale sprzątania nie zazdroszczę :) Quote
AMIGA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Bianko, Bianko - Ty to masz szczęscie do tymczasikow kocio-psich :mdleje::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts