Jump to content
Dogomania

Cookie z Dobrocina z mega biegunką Brak odbytu Przetoka do pochwy .MA DOM

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam fanty od Iryska, będę wystawiać na jedzonko na Małą Doopinkę, tylko cierpię na brak czasu :( mam nadzieję, że uda mi się w weekend... Jutro jeszcze muszę, ze swoim Grubaskiem jechać do Piaseckiego, bo ma jakiegoś guza na boczku :(:(

Posted

Demi przywiozła malutką . Mała szaleje po pokoju .
Xmartix założyła pieniądze za jedzonko
4 convalescence i 4 hillsy .
Bazarek jest bardzo potrzebny . Dziękuję .

We wtorek kolejna wizyta na ur .

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Bianko wyślij mi nr do wysyłki coś jej też zamówię

Gosiu , ale jaki numer ?

Małej leci jak leciało , tyle że z właściwej dziurki . Trzeba ja myć co chwilkę . Natychmiast poznała mnie i pokój . Poszła sama na swoje posłanko i odsypia emocje . Oczywiście po jedzeniu , bo ona kocha jeść . Ma dostawac mniej , ale cześciej .

Posted

Gosiu , wyślę adres na pw .
Nie wiem czy się zatyka . Chyba 2 szwy jej się rozlazły , ale Demi mówiła , że weci powiedzieli , że to nie szkodzi . Ja się nie znam , ale to poszła górna warstwa pomiedzy odbytem a cipcią . Ta wewnętrzna warstwa trzyma . Jak jej zarośnie siorstka , to chyba nie będzie widac . Może to poszlo od napinania , nie wiem . Może szwy były jakieś szybko-rozpuszczalne .Ale po 3 dniach by sie rozpuściły ?

Posted

Wczoraj w lecznicy spotkałam doktora, który operował małą. Byłam z chorym na parwo Barrym i okazało się że wygląda jak brat-bliźniak malutkiej, doktor w pierwszej chwili się pomylił, ale zaraz zobaczył różnicę- Barry ma ogon.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Wczoraj w lecznicy spotkałam doktora, który operował małą. Byłam z chorym na parwo Barrym i okazało się że wygląda jak brat-bliźniak malutkiej, doktor w pierwszej chwili się pomylił, ale zaraz zobaczył różnicę- Barry ma ogon.

No ..............chyba jeszcze czymś się różnią :cool3::evil_lol:

Posted

Walczymy od świtu z goowienkową inwazją :roll:
Z małej zaczęły schodzić pokłady goowienka . Jestem ciekawa w jakiej kolejności . Chyba pierwsze wydala te najstarsze . Czego tam nie ma :shake: Nawet na wpół rozłozone robale . Wyglada to tak , np. 2 cm plasteliny , która połączona niewidzialną nicią z Cookie przykleja się do tyłka , a z pod tego wyskakuje gejzer rzadkiej qoopy .
Wszystko mam osrane , bo na niej nie robi to wiekszego wrażenia . Zatem biega i włazi mi na kapcie jak normalnie . Zapach jest zniewalający :razz: Co ją umyję to jest ufajtana . Chyba ją ruszyło po tej puszce :roll: Zeszło chyba ze 20 cm odcinka . Ile cm jelit ma szczeniak ? :cool3: Można z tego goowienka czytac jak z odwiertu geologicznego :evil_lol:
Trochę się obrobiłam ze sprzątaniem i piję kawusię :lol: