Jump to content
Dogomania

Cookie z Dobrocina z mega biegunką Brak odbytu Przetoka do pochwy .MA DOM

Recommended Posts

Posted

dzwoniłam przed chwilą do demi i mówiła że mała robiła koopkę nową dziurką !
mój tz który <<chciał >> zrobić następny dobry uczynek z tego wszystkiego chce wziąć samochód w leezing bo tak fatalnie jechał , że bał się że nie zdąży
on zawsze mói że <ostatni raz wozi moje psy> ale coś mu nie wierzę

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czerda napisał(a):
dzwoniłam przed chwilą do demi i mówiła że mała robiła koopkę nową dziurką !
mój tz który <<chciał >> zrobić następny dobry uczynek z tego wszystkiego chce wziąć samochód w leezing bo tak fatalnie jechał , że bał się że nie zdąży
on zawsze mói że <ostatni raz wozi moje psy> ale coś mu nie wierzę

Samochód jest ok . Tylko pojechał dłuższą drogą .
Bardzo się cieszę , że malutka zrobiła koopkę .

Posted

Poker napisał(a):
najpiękniejsze dziureczki na świecie.
Oby dalej wszystko było w porządku .

nawet lekarz sie ze mnie śmiał, ze sie " z dupci psa cieszę" hehe :)

Nie napisałam, bo na prawde nie miałam kiedy.
Mała czuje sie świetnie. Gania, broi, szczeka. Moja wetka sie w niej dziś zakochała:) obiecała znaleźć dom, takze trzymam ją za słowa, zawsze jak mi znajduje, to dom pierwsza klasa :)

Małą jak by chciała czasem kupke robić, wypina się i coś leci:) Ale nie wiem czy też tak bezwarunkowo przypadkiem nie leci. Bo jest wiecznie brudna. W kółko pod kranem jesteśmy, jestem dziś przez małą uziemiona. Ale to i dobrze, w koncu coś mądrego w domu zrobie. Tylko o 19 z Abrą jade i wracam do małej gwiazdki :)
Wcina ten proszek RC, ma spust dziewczyna :lol: chciałam dać jej jakiegoś gerberka, dr Nicpoń mówił, ze moge dać, a moje wetki, ze lepiej sie wstrzymać. I chyba raczej na razie sie wstrzymam.

Bianko, jutro na 8 chce jechać na ar. i potem od razu do Ciebie. Dobrze? Mała mogła by byc z powodzeniem u mnie, ale musiałabym ją wszędzie ze sobą brać, bo ja ciagle w terenie. Dlatego musze scedować obowiązek opieki nad małą na Ciebie. Gdybym miala jakieś zaskórniaki, to bym kupiła jedzonko, ale cholera, musze jutro do Żarowa z psem jechać, i wszystko na benzyne wyłoze... Az mi głupio po prostu... :oops:

Dzięki Marta, ze wrzuciłaś zdjecia :):loveu:

Posted

Będę czekać na malutką . A możesz po drodze przywieść to specjalne jedzonko od dr z Obornik ? Ja Ci zwrócę pieniądze . Najwyżej pomęczę Ciotki o wolne datki na specjalistyczne jedzenie .
Demi , i żeby dali jakiś wypis z ar z zaleceniami , żebym się mogła ściśle trzymac .

Posted

Gosiu , my to dajemy . Tylko , że ona wypija tego ponad saszetkę na dzień . Jeśli robic jej gęstsze , po ponad 2 . Ja robiłam na pół słoiczka po przecierze pudliszki wody , 4 czubate łyżeczki convalescence . Ona była po takim jedzeniu ciągle głodna , i sikała jak polewaczka . Dr . proponował jakieś specjalne puszki . Dlatego lepiej żeby Demi zapytała , co jej dawać jeść , żeby nie była głodna , ale żeby jej nie przytkać .

Posted

ale ile dokładnie?
, myślę, ze warto z TOZ zrobic cegiełki aby zwrócił się zabieg , bo na takiego słodkiego szczeniaka i na konto TOZ powinni ludzie kupować cegielki, a to co my na zabieg mialbyś się zrzucać to lepiej wydać własnie na jedzenie małej

Posted

tak, musiałam na TOZ bo wtedy mam na kreche:) i zawsze mniej nam liczą :)
Ale co do kosztów jeszcze nie wiem, Pani Sylwia bedzie walczyła o jak najmniejszą kwote:P zobaczymy jak rachunek przyjdzie. czy ktoś chciał by mi napisać tekst na allegro cegiełkowe?
a bazarki na jedzonko dla bianki jak najbardziej
A o jakie to jedzenie chodzi? to ja od moich wetek wezmę na kreche, bo nawet nie mam jak założyć. mam 150 i musze to jutro w bak wlać. bo nigdzie nie dojade.
jasne wezme info z ar:)

Posted

O ile wiem , to Demi nawet nie zapytała ile za operację . Jutro ją podliczą , to będziemy wiedzieć .
To tak nagle wypadło z tym zabiegiem . Mała miała byc tylko zbadana , ale jak zobaczyli co jest , to ją natychmiast wzięli na stół . A że Mała wpadła w kolejkę , to już nie było czasu na rozmowy , bo nastepny pacjent się niecierpliwił .
Jutro Demi napisze ile kosztowała dziurka w doopce .

Posted

xmartix napisał(a):
tylko na tydzień? strasznie dużo co? wychodzi
Demi to załóż a ja zapłacę za to
oddam Tobie jak się dzisiaj spotkamy

Mam nadzieje , że na tydzień starczy . Jak była u mnie 5 dni to zjadła 3 convealescence po 8 zł szt, i 4 saszetki intestinalu po 4,30 szt . I 1/3 pasty calo - 30 zł tubka .To tego 2 pralki ręczników dziennie i podkłady seni . :roll: Droga jest Malutka . :cool3: