Jump to content
Dogomania

Felek ma dom stały :):):) zobaczy ludzkie serce!!!!

Recommended Posts

Posted

Piesek przebywa w szczeniakarni.Ma taką chęć do mizianka , że mu prawie tyłek nie odpada jak słyszy człowieka, prawie przykleił się do kraty :( Myślę , że mimo tego , ze nie najmłodszy to ma szansę na adopcję , jest mały i ładny i może ktos nad nim się ulituje. Jest bardzo kontaktowy , żywy. W ogóle wydaje mi się , że jest dużo młodszy. Niestety nic o nim nie wiadomo , gdyż został znaleziony.

Piesek

Nr schroniskowy 184/10
Imię do ogłoszeń .......

ZDJĘCIA DO OGŁOSZEŃ SĄ NA DRUGIEJ STRONIE WĄTKU

Kontakt katarzyna.zadworna@gmail.com
telefon 515 290 672
gg 5850492

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystko jest cenne , nawet podniesienie. Słuchajcie ja im zdjęcia porobię na zewnątrz i tu wkleję to pomożecie mi w ogłoszeniach ??

Posted

Muszę potem sprostować wątek. Byłam z oboma na spacerze , oba mają zdjęcia. Jednak dziewczynka coś tam widzi, w sumie nawet dobrze:). Chłopaczek nic a nic, więc suczce trza założyć osobny wątek. Oba cudne, suczka spokojniejsza, ale oba garnęły się na kolana :)

Posted

do ogloszen zrobiłam z niego Felka i na razie dalam go na gumtree wrocław
OGROMNY PIESZCZOCH, GDY SŁYSZY CZŁOWIEK PRZYKLEJA SIĘ DO KRAT DO MIZIANIE, JEŚLI WYCIĄGNIE SIĘ GO Z KLATKI NAJCHĘTNIEJ WSKAKUJE NA KOLANA I DALEJ BUZIAKI - JEST STARSZY - TO PRAWDA, JEST NIEWIDOMY - TO PRAWDA - ALE TEŻ PRAWDA , ZE KOCHA CZŁOWIEKA CAŁYM PSIM SERCEM - CZY TYLKO DLATEGO, ZE LUDZIE W 90% ADOPTUJĄ SZCZENIAKI I MŁODE PSY, TEN ŚLICZNOTEK MA UMRZEĆ SAMOTNIE W SCHRONISKU :( . CZY ŚLEPY - STARSZY PIES NIE MA SZANS NA MIŁOŚĆ?
JEŚLI CHCE ODMIENIĆ JEGO ŻYCIE W SPRAWIE ADOPCJI PROSZĘ PYTAĆ SIĘ O FELKA- PIESEK w schronisku ma nr 184/10 - ważne jeśli by Państwo chcieli go adoptować, aby w biurze podać jego nr.
Kontakt katarzyna.zadworna@gmail.com
telefon 515 290 672
gg 5850492