Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny zakładam wątek takiej o to suńki. Jest śliczna, ale w jej oczach gaśnie chęć do życia. Była cała łysa, została wyleczona, teraz ma tylko łyse uszka, ale też oczywiście do wylecznia :) pomóżmy jej ona ma już 12 lat, czasu nie tak dużo :( szkoda by ostatnie lata po takich przejściach miała spędzić w schroniskuu. Mała przebywa w środkowych odosobnionych boksach , koło bullowatych. Ma numer schroniskowy 76/10 .

Spójrzcie w te oczy :(:(:(

Posted

Dorothy, ja ją dorwałam jak już wychodziłam ze schronu. Jutro dowiem się więcej u weta o tych zmianach skórnych. I zapytam też w biurze ojej historię i charakter itd. Założyłam wątek, bo ona już nie najmłodsza :(

Posted

oj a ona jakaś swieża , kurde nawet nie widziałam, ze jest taka pannica . Jakby się dało ją wyciągnać to zrób jej stojące fotki do ogłoszen- i własnie coś o niej , do jakiego domku by mogła iść. bidulka

Posted

Poczekaj Ula jeszcze ,bo może uda mi się ją jutro wyciągnąć na zdjęcia. A takie na zewnątrz zawsze lepsze:) No i coś więcej będę o niej wiedzieć .

Posted

Jakoś tak wyszło, że naprodukowałam ;) dorwałam niunie jak szła do weta z pilęgniarzem,porobiłam zdjęcia. Opinia o niej wg słów pielęgniarza : śliczna , przełagodna przeurocza, nadzwyczaj opanowana suczka

Posted

Jak ją widziałam na spacerze , to w życiu bym nie powiedziała , że laska ma 12 lat . Dobra trzeb atekstu do ogłoszeń, ona ładna niunia jest to mimo wieku może szybko znajdzie dom , no i opinia pięlęgniarza taka , że sunia jest cudowna :)

• 4 weeks later...