ilon_n Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 obowiązkowo różowy poproszę!!!!! ten smutny świat trzeba sobie jakoś pokolorować... ;) Quote
danka4u1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 To ja wypiję resztę, żęby nie zmarnowało się. Quote
ilon_n Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 No to na i za zdrowie wszystkich tu Smutasów!! i niech im będzie wreszcie kolorowo.. Quote
danka4u1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 I trochę ruchu, żeby przegnać smutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Impreza była udana , jak widać na załączonym zdjęciu. Niech żałują ktorzy spali. Dobranoc. Quote
ilon_n Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='danka4u1'] Impreza była udana , jak widać na załączonym zdjęciu. Niech żałują ktorzy spali. Dobranoc. Brakuje mu pilocika w łapce!! to ja wrzucam kizi-mizi kanał i też do łóżeczka .. Quote
danka4u1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='ilon_n']Brakuje mu pilocika w łapce!! to ja wrzucam kizi-mizi kanał i też do łóżeczka ..[/QUOTE] Ależ on jest w totalnym kanale. Gdzie mu tam pilocik w łapce...:shake: :diabloti: No to .....w kanał kizi-mizi :evil_lol::evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dzieki za zaproszenie.......bede zagladac......:) Quote
kameralna Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Pobudka kochani! Byliście wspaniali :loveu: ale... poniedziałek już mamy i trzeba działać :) :bigcool: Po pierwsze, czy jest ktoś kto mógłby poratować Nugata i Czacziego Allegro? Po drugie. Kora, wybierz teksty (jakie wybierzesz) i zdjęcia chociaż dla naszych Smutasów i prześlij proszę UBOCZE: Czego potrzebujemy do zrealizowania pakietu ogłoszeń: 1. Tekstu ( najlepiej wersja długa i krótka) 2. Tytułu ogłoszenia 3. Zdjęć ( max. 5) 4. Kontaktu ( mail i telefon) 5. Informacji gdzie zwierzak przebywa 6. Informacji o szczepieniach, sterylizacjach itd. 7. Linku do wątku zwierzaka Oby ten tydzień przyniósł pozytywne zmiany dla naszych szorstkowłosych elegantów :happy1: Quote
rita60 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Poradzcie cos prosze:-( http://www.dogomania.pl/threads/188167-Odgryzione-uszko-powłóczy-łapką-jak-długo-jeszcze-wytrzyma-Szczotek-z-Szydłowca. Quote
kizimizi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='danka4u1'] No to .....w kanał kizi-mizi :evil_lol::evil_lol: ] To widze ze sie humor ciotkom wczoraj włączył ;) Impreze u Reksia widziałam, wczesniej oglądałam to jako "Reksio lubieżny":cool3: Co do psiaków to ja ich do tej pory nei rozróżniam wiec nei pwoiem an 100% który to który. Psy sa w Wałbrzychu w schronsiku ale nei chciałybyśmy aby było napisane to w ogłoszeniu bo wtedy ktoś mógłby sobie przyjecha i je zabrać bez kontaktu z nami. A schronisko wyda każdemu. Co do ogłoszen to ja co jakiś czas robie wszytskim psiakom gumtree i allegro ale normalne. Wyróżnione allegro dla nich by sie przydało. Namiary najlepiej an korę bo ona jest tu na bierząco, ja raczej doglądam. Tekst jest w 1 poscie a zdjęcia są chyba porozwalana wszedzie. Ja im ostatnio zrobiłam ładne, zaraz ich poszukam. edit to sa moje ostatnie fotki a reszta jest chyba wszedzie. Quote
kora78 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 o jaaa czytam i czytam i konca doczytac nie moge... to impreza byla u smutasow do 3 rano? o ho ho, tyle chlopaki to jeszcze nie balowali :D zeby ten bal im tylk ocos dobrego przysnill a nie porannego kaca ;P ja ciotrczki spalam juz slodko, wczoraj wieczorem w ogole na dogo nie zagadalam, nie wiedziala,,ze taka impreze przegapilam :) tyla nowych cioc i wujkow!! ciesze sie i dziekuje za przybycie do czarnuchow!! i za rozsylanie tym, co to rozsylali tak efektywnie ;) do rzeczy. psiaki sa w wchu, jak pisala juz kizimizi, ale tego w ogloszeniach nie podajemy mnie sie one nigdy nie myla, nie wiem, w czym tu macie problem :) przeciez to calkiem inne 2 psy :D mi sie tylko imiona poczatkowo ciut mieszaly, bo razem z dogo porobilysmy in ogloszen na inne imiona i stad pomylki, ktore sie chwile ciagnely fotki do ubocze zaraz wysylam. teksty nowe i malutkie chcialam wczraj dodac do 1 posta,ale nic nie moglam znow edytowac. czasem tak mam. pisalam,ze wysle wczoraj lub dzis to sie zabietam i wysylam dzis. w tym tyg wybiore sie do psow przed wekendem jakos. jak najlatwiej bedzie je Wam odroznic? w tej chwili nowe fotki nugata sa na trawie, a czavziego tylko w kocju. bo nugat juz ze 2-3 mce ma boks remontowany i mieszkal na wybiegu. a czaczi wciaz w kojcu ale sytuacja chyba juz sie zamienila juz lada dzien sie odmieni, bo juz kojec nugata byl prawie gotowy 1tydz temu i potem w kolejce czekal kojec czacziego Quote
Onaa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Mnie się one stale mylą, więc może najlepiej pod każdym zdjęciem zrobić opis, albo w jednym poście dać same zdjecia jednego psiaka i napisać który to,a drugiego w drugim poście. Quote
kora78 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 niestety nie moge :( ja mam wciaz problemy z edycja postow, zakladam z gory,ze to mi sie nie uda. albo zrobie polowe i tak zostanie i bedzie jeszcze gorzej maja przeciez na 1 stronie opisy, jak kizi wstawiala. teraz nugat, teraz czaczi i pod spodem fotki leca a w 1 poscie tez jest opis psa i fotki. opis drugiego psa i fotki. w 1 poscie sa podane strony, na jakich sa nowe foty, wiec tez wystarczy doczytac i pojsc na podana strone Quote
Onaa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='kora78']niestety nie moge :( ja mam wciaz problemy z edycja postow, zakladam z gory,ze to mi sie nie uda. albo zrobie polowe i tak zostanie i bedzie jeszcze gorzej maja przeciez na 1 stronie opisy, jak kizi wstawiala. teraz nugat, teraz czaczi i pod spodem fotki leca a w 1 poscie tez jest opis psa i fotki. opis drugiego psa i fotki. w 1 poscie sa podane strony, na jakich sa nowe foty, wiec tez wystarczy doczytac i pojsc na podana strone[/QUOTE] A to już tak na przyszłość, jak byś wstawiał nowe zdjęcia psiaków :). Quote
kora78 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 aha :) probowalam znow edytwac, tak tam poupiekzalam i znow nici wyslalam 2 maile do Ubocze z fotami i 2 tekstami kameralna, chcialam Twoje teksty dodac do 1 posta i nici :( ale wyslalam je do Ubocze Quote
kora78 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 kizi wez te 2 fotki czacziego, powyzej co sa, jak on tak bokiem siedzi i sie usmiecha, wslij tez do ubocze, ok? one sa dre do ogloszen, ja nie mam zadnych takich fot Quote
ilon_n Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Oo, jest Lara :) to i allegro dla Smutasów pewnie będzie :) Quote
malawaszka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 rany taki długi wątek a ja dopiero teraz tu trafiłam :mdleje: przez bannerek zresztą ;) wrzucę później chłopaków na stronę Quote
Izabela124. Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 No i poczytałam :) Przyznaję się bez bicia, że psów nie rozróżniam. Mogę zrobić im Allegro za zwrotem kosztów. Poproszę tylko tekst obu psów, zdjęcia podpisane, który jest który, kontakt i w jakiej miejscowości znajdują się psy Quote
aanka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Witam , dzięki za aproszenie , póżniej doczytam , b. fajne czarnuszki - będę do Was zaglądać psiunie , bo wielce przydatna to nie jestem - nie umiem robić ogłoszeń :shake:- itd przynajmniej na razie :cool3:, , pozdrawiam i ściskam psiaczki mocno.. na razie.....czarnuszki...:p Quote
kizimizi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='kora78']kizi wez te 2 fotki czacziego, powyzej co sa, jak on tak bokiem siedzi i sie usmiecha, wslij tez do ubocze, ok? one sa dre do ogloszen, ja nie mam zadnych takich fot[/QUOTE] poprosze o meila.Czaczi to ten w kojcu nei na wybiegu, tak? DZiewczyny ja myślę, ze jesli pomieszamy ich fotki to i tak sie nikt nei zorientuje bo te psy są na parwde identyczne! (Tylko Kora kłamie, ze są inne żeby nas powkręcać;) ) A Ty Kora możesz przelecieć wątek i zebrać do kupy posty, w których są zdjęcia psów to ja te adresy wrzucę do swojego 1 postu. Quote
malawaszka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 po uszach - Nugat ma w tzw płatki róży, a Czaczi płaskie naleśniory ): Quote
UBOCZE Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ojej!!! A ja już ogłoszenia zamówiłem i teksty z fotkami wysłałem. W razie czego doślijcie dodatkowe fotki na mój adres: ahohendorff@o2.pl Quote
Recommended Posts