Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']CZACZI?? NUGAT???

Ten przy budzie to młodziak Czaczi.
Ten przy kratach, to Nugat.

Jeśli nie mówię prawdy, kora mnie naprostuje :grin:

A tak w ogóle to jednemu z nich kupię bandankę dla odróżnienia. Kto ją dostarczy jednemu z psiaków i go sfotografuje w niej?

Posted

Dzięki za przybycie. Ciekawe, czy dla Ciebie też to będzie psi dwupak.:evil_lol::evil_lol: Ta kombinacja smutasowa wymaga dużej " pracy umysłowej", by zapamiętać, który jest który:shake: :evil_lol: :shake:

Posted

[quote name='wojtuś']I ja Danusia jestem:) Dzieki za zaproszenie:)
Jakie piękne dwa chłopaki:)
Jutro poczytam:)
A Wszystkich pięknie pozdrawiam;);)[/QUOTE]

A my też pięknie pozdrawiamy :)

Posted

[quote name='danka4u1']No i mamy WUJASZKA !!! Witamy, witamy w babińcu- nie licząc oczywiście dwóch panów Smutasów.[/QUOTE]

... jeszcze takiego jednego trzeciego...:evil_lol:

Posted

oo widzę, że się na nocną imprezkę tu schodzimy ;)

Danka, dzięki za zaproszenie ..zaglądałam juz do Czacziego i Nugata w trybie shadow - bez ujawniania .. no ale czas się ujawnić .. ;)

Posted

[quote name='kameralna']Kora, odezwij się. Padają pytania, np. gdzie są psiaki?
Poza tym jest impreza u Smutasów :cool3:.
No i trzeba ustalić strategię działania
Impreza niedługo.....Czekamy na wszystkich zainteresowanych, jeden z pieskow już biegnie, ale nie wiem, który to......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Danka, bój się Boga!
Nasza impreza jest inna :). My tu przy herbatce (ewentualnie melisie z miętą) sobie siedzimy i radzimy, co zrobić ze Smutniakami.
A Kory jak nie było tak nie ma! Ale się zdziwi, jak tu w końcu zajrzy :-o . No i będzie miała full roboty z odpisywaniem na pytania, podsyłaniem zdjęć itp. Ale to sama przyjemność przecież :)

Posted

Kochana, musimy przełożyć chyba na inne godziny tą imprezę, bo tylko my jesteśmy tutaj tego samego zawodu- tak mi się wydaje- a "pracujący inaczej" poszli SPAĆ!!

Posted

Tak my jesteśmy nocne sowy, reszta jak widać ranne skowronki. Prawda jest taka, że kiedy Oni tu się pojawią skoro świt (jak to skowronki), to my sowy będziemy dosypiały :lol: Ej, Smutaski też już chyba śpią. Trzeba im obmyśleć lepsze jutro.
Liczę na całą ekipę :multi:

Witaj IsaDoro :)